Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#446650 Σύμφωνα με το ελληνικό site:

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ
60l - D4
71l - D5
60l - T5
71l - T6
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#446653 Στο παλιό 60 μπορούσες να το παραγγείλεις με μεγαλύτερο τέτοιο πάντως. Έξτρα χρέωση....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dstou
Αυτο που με ενδιαφερει ομως ειναι να μπορει να κανει ενα σοβαρο ταξιδι χωρις να χρειαζομαι καθε 300-400 km σταση για βενζινη, μιας και το Τ8 εχει μικροτερο ρεζερβουαρ (50l

400 χλμ σημαίνει 12,5 λ/100, είναι μεγάλη κατανάλωση για ολοκαίνουργιο υβριδικό, σίγουρα θα βγάζει περισσότερα χλμ. Εκτιμώ ότι τα 500 χλμ. θα τα έχει για ψωμοτύρι αν ξεκινήσει με 100% φορτισμένες μπαταρίες.
Γνωρίζουμε πόσους πλήρεις κύκλους φόρτισης αντέχουν οι μπαταρίες?
Άβαταρ μέλους
By dekouk
dekouk έγραψε:Στο παλιό 60 μπορούσες να το παραγγείλεις με μεγαλύτερο τέτοιο πάντως. Έξτρα χρέωση....

< Note >
Μεγαλύτερο τεπόζιτο εννοώ

< Note >
Άβαταρ μέλους
By pik.
#446676 sorry αλλα το πρωτο ποστ ειναι ενα χρονο πριν; :s_rofl

36 σελιδες,
1 χρονος και ακομα ;

οκ. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Δεν γνωριζω ακριβως τα εξοπλιστικα επιπεδα μεταξυ τους, χοντρικα νομιζω οτι σε παρομοιο επιπεδο εξοπλισμου θα εχουν μια διαφορα γυρω στα 12-15κ ευρω, δηλαδη ενα επιπλεον ποσοστο περιπου 20-25% απο το "αρχικο" για την συγκεκριμενη υπερβαση...

Πάντως εδώ φαίνεται ότι η διαφορά τους για παρόμοιο configuration (πρακτικά δερμάτινα καθίσματα + αερανάρτηση + οδηγικά καλούδια με 18άρες ζάντες) είναι 50% :s_omg και όχι μόνο "12-15κ ευρω". Αλλά και σε βασικές τιμές, κάπου 55Κ το XC60 Τ5 και 80Κ η Macan ίδιας ιπποδύναμης. Πολύ-πολύ ακριβότερη η Porsche.

Mε βαση τις τιμες που αναφερεις, οντως οι διαφορες ειναι τεραστιες...Αυτες οι τιμες ειναι απο επισκεψη σε εκθεση?
Γιατι πχ ναι μεν στην επισημη ιστοσελιδα της Porsche, κατα την διαμορφωση, η τιμη εκκινησης ειναι 80κ ευρω.
Οι τιμες ομως που αναφερουν τα περιοδικα απο δοκιμες (και μεχρι σχεδον τα μεσα του 17') ειναι απο 73,5κ ευρω, οπως και οι ανακοινωσεις των τιμων της 2λιτρης "απλης" Macan.
Το ιδιο και εδω σε ενα review απο το περιοδικο Drive:
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... sche-macan

Στην περιπτωση που τελικα η τιμη εκκινησης ειναι 73,5κ ευρω, θεωρω οτι με καποιο αξιοπρεπες -εξτρα- εξοπλιστικο επιπεδο (xenon, sport chrono pack, PTV, Navi, σπορ καθισματα δερμα/αλκανταρα) το συνολικο κοστος θα προσεγγιζει τα 80-82κ ευρω, και παλι σημαντικα υψηλοτερο απο τα περιπου 60κ ευρω που θα κοστιζει ενα Τ6 (+35% χοντρικα) , ισως απο την αλλη οχι ξεκαθαρα απαγορευτικο... :hmmm:

Εαν βεβαια δεν εχει αλλαξει κατι, ή οντως η τιμη της με καθε ειδους τυχον εκπτωση κτλ φτανει το ποσο που λες με αντιστοιχα εξτρα οπως ενος Τ6, τοτε ειναι No go, προφανεστατα δεν εχει νοημα καν η οποια συγκριση...

@Zeus
Τα περιπου 40km κινησης αποκλειστικα με ηλεκτροκινητηρες ειναι ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα, εφοσον οπως λες, το μεγαλυτερο ποσοστο των μετακινησεων θα περιλαμβανει μικρες τοπικες διαδρομες.
Βεβαια σε καθε περιπτωση που κανεις καποιο ταξιδι ανω των 300km που απο τα λεγομενα σου αντιλαμβανομαι οτι μαλλον θα κανεις, η αυτονομια δειχνει να ειναι οριακη... :hmmm:

Kαποια θεματακια που επιπροσθετα αναφερουν ξενα Reviews, εχουν να κανουν με την σχετικη δυσκολια, στο να υπολογισει κανεις την πραγματικη αυτονομια κατα την οδηγηση (με τις διαφορετικες επιλογες κινησης, συνδυαστικα ή οχι με ηλεκτροκινητηρες, αλλα και φορτιση ή μη ταυτοχρονα) , την αρκετα περιορισμενη πραγματικη αυτονομια στην αποκλειστικη λειτουργια του βενζινοκινητηρα, ή και στην διαδικασια φορτισης του ηλεκτροκινητηρα.
Επιπλεον γινεται αναφορα στην ελλειψη προοδευτικοτητας σε οτι αφορα την αισθηση του πενταλ φρενων, (λογω της σχετικης διαδικασιας φορτισης) σε σχεση με τις "νορμαλ" εκδοσεις XC60, κατι που μπορει να αποτελει λεπτομερεια που συνηθιζει κανεις, αλλα ισως οχι και για ολους...

https://www.topgear.com/car-reviews/vol ... irst-drive

http://www.autoexpress.co.uk/volvo/xc60 ... -uk-review

Στα της Macan θα συμφωνησω απολυτως εαν οντως η τελικη τιμη ειναι +50% σε σχεση με ενα Τ6.
Αν ομως ειναι πχ +30-35% και πλεον η επικρατεστερη επιλογη -σε Volvo- ειναι ηδη το ελαφρως ακριβοτερο Τ8, το εξτρα αντιτιμο για την Macan θα περιοριζεται πλεον κοντα στο 25% , σαφεστατα και παλι +20-25κ ευρω παραπανω, αλλα ενα ποσο που εναλλακτικα θα ηταν μαλλον ανεπαρκες για καποιο δευτερο, σοβαρα σπορ και γρηγορο... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
Κίκιζας . έγραψε:
nass έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Δεν γνωριζω ακριβως τα εξοπλιστικα επιπεδα μεταξυ τους, χοντρικα νομιζω οτι σε παρομοιο επιπεδο εξοπλισμου θα εχουν μια διαφορα γυρω στα 12-15κ ευρω, δηλαδη ενα επιπλεον ποσοστο περιπου 20-25% απο το "αρχικο" για την συγκεκριμενη υπερβαση...

Πάντως εδώ φαίνεται ότι η διαφορά τους για παρόμοιο configuration (πρακτικά δερμάτινα καθίσματα + αερανάρτηση + οδηγικά καλούδια με 18άρες ζάντες) είναι 50% :s_omg και όχι μόνο "12-15κ ευρω". Αλλά και σε βασικές τιμές, κάπου 55Κ το XC60 Τ5 και 80Κ η Macan ίδιας ιπποδύναμης. Πολύ-πολύ ακριβότερη η Porsche.

Mε βαση τις τιμες που αναφερεις, οντως οι διαφορες ειναι τεραστιες...Αυτες οι τιμες ειναι απο επισκεψη σε εκθεση?
Γιατι πχ ναι μεν στην επισημη ιστοσελιδα της Porsche, κατα την διαμορφωση, η τιμη εκκινησης ειναι 80κ ευρω.
Οι τιμες ομως που αναφερουν τα περιοδικα απο δοκιμες (και μεχρι σχεδον τα μεσα του 17') ειναι απο 73,5κ ευρω, οπως και οι ανακοινωσεις των τιμων της 2λιτρης "απλης" Macan.

Δεν είναι σαφές (πχ. από το ότι αναφέρονται εκπτώσεις, που δεν φαίνονται σε κανέναν configurator, άσε που τιμές για έξτρα έχει μόνο ο configurator της Mercedes) ότι είναι από επίσκεψη σε έκθεση της κάθε μάρκας και προσφορά ? :hmmm:
Τα 73.5Κ έγιναν 80Κ επειδή (είπε ο πωλητής) "τα 73.5Κ ήταν ειδική προσφορά της Porsche AG στην ελληνική εισαγωγική, η οποία έληξε" και άρα 10% πάνω :x
Μου κάνει εντύπωση πάντως, που αμφιβάλλεις για τα λεγόμενα ενός συμφορουμίτη αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας και ως αντίλογο φέρνεις το τι λένε τα περιοδικά :help:
Λοιπόν, αυτές είναι οι τιμές (όπως και για το Volvo, για το οποίο έδωσα και αναλυτική διαμόρφωση, και για όλα τα άλλα) και η τιμή της Porsche ξεπερνά για πλάκα τα 90Κ ευρώ και με λίγη προσπάθεια μπορεί να πάει και πάνω από 100Κ.

Κίκιζας . έγραψε:Εαν βεβαια δεν εχει αλλαξει κατι, ή οντως η τιμη της με καθε ειδους τυχον εκπτωση κτλ φτανει το ποσο που λες με αντιστοιχα εξτρα οπως ενος Τ6, τοτε ειναι No go, προφανεστατα δεν εχει νοημα καν η οποια συγκριση...

Νομίζω your mileage may vary και η πρώτη που θα διαφωνήσει είναι η ίδια η Porsche.

@pik.
Δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό και την ουσία του σχολίου σου. Ιδίως μάλιστα από κάποιον που έχει δανείσει άτοκα χρήματα σε μία αυτοκινητοβιομηχανία.
Ασε που κάνεις λάθος, είναι 2 χρόνια παλιά η ιστορία https://petrolheads.gr/viewtopic.php?p=199453#p199453
Σου ζητώ συγνώμη για την ενόχληση :oops:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
pik. έγραψε:sorry αλλα το πρωτο ποστ ειναι ενα χρονο πριν; :s_rofl

36 σελιδες,
1 χρονος και ακομα ;

Είπε κάποιος που...αν δεν κάνω λάθος...έχει δοκιμάσει ως σοβαρά(?) ενδιαφερόμενος καμιά 15αρια αυτοκίνητα από 5αρες & Maserati εως Tesla σε διάστημα 5ετίας, για να συνεχίσει(?) να οδηγά 3αρα 10ετιας και βάλε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By pik.
nass έγραψε:@pik.
Δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό και την ουσία του σχολίου σου. Ιδίως μάλιστα από κάποιον που έχει δανείσει άτοκα χρήματα σε μία αυτοκινητοβιομηχανία.
Ασε που κάνεις λάθος, είναι 2 χρόνια παλιά η ιστορία https://petrolheads.gr/viewtopic.php?p=199453#p199453
Σου ζητώ συγνώμη για την ενόχληση :oops:

θα ειμαι σαφης.

για να μην πεσεις ακριβως στην ιδια κομπλα που επεσα εγω που ο,τι εβγαινε το οδηγουσα γιατι ετυχε μετα απο 12 χρονια να έχω μαζεψει καποια χρηματα,αποψη μου ειναι να μην το σκεφτεσαι πολυ και να πας εκει που σου λεει η καρδια σου με την μια.

Εγω μετα απο τοσα χρονια ,περιπου 3 με 4 που εχω οδηγησει δοκιμασει τοσα αυτοκινητα κατεληξα οτι αυτο που μου εκανε πραγματικο κλικ ηταν μονο ενα.Η Macan GTS.
Αρα αληθεια αφου εισαι σε αυτην την κατηγορια,πηγαινε οδηγησε αυτα που θελεις αλλα μεσα σου ξερεις ποιο ειναι το σωστο.Μην το ψαχνεις γιατι θα καθησεις να σε δουλευουν καποιοι σαν τον Στεφαν που με δουλευει γιατι εχω οδηγησει τοσα.

συμφωνω οτι ο τροπος προσεγγισης μου ηταν λιγο αγαρμπος ομως πρεπει να σου δωσω να καταλαβεις οτι ειναι ανουσιο να αναλωνεσαι γιατι χανεις πολυτιμο χρονο.
Με την Τεσλα περιμενω μια απαντηση και δυστυχως η παραδοση παει για Μαρτιο οποτε το αμαξι θα ακυρωθει.
Deleted User 1 έγραψε:
pik. έγραψε:sorry αλλα το πρωτο ποστ ειναι ενα χρονο πριν; :s_rofl

36 σελιδες,
1 χρονος και ακομα ;

Είπε κάποιος που...αν δεν κάνω λάθος...έχει δοκιμάσει ως σοβαρά(?) ενδιαφερόμενος καμιά 15αρια αυτοκίνητα από 5αρες & Maserati εως Tesla σε διάστημα 5ετίας, για να συνεχίσει(?) να οδηγά 3αρα 10ετιας και βάλε? :hmmm:

αυτος ο καποιος πηρε το 320i E90 οταν ακομα ηταν φοιτητης και τωρα ομως μετα απο 12 χρονια αλλαξαν τα δεδομενα.
Ο κυβος εξαλλου ερριφθη.
μολις συγκεντρωσω το απαιτουμενο ποσο,Θεου θελοντος και υγειας επιτρεπουσας μεσα στις αρχες του 2018,θα προβω σε αλλαγη αυτοκινητου.

αυτο λεω στον Νας.Μην το ψαχνει τοσο.
Εγω το εψαχνα αλλα παλι στην αρχικη επιλογη μου κατεληξα. :oops:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#446723 Δε σε δουλεύω για όσα έχεις οδηγήσει. Κι εγώ όταν βρίσκω ευκαιρία βάζω στο χέρι από Picanto μέχρι A8. Αυτό έχει να κάνει με το κόλλημά μου με τα αυτοκίνητα.

Μου φάνηκε λίγο κάπως όμως να κρίνεις την, ας το πούμε, κωλυσιεργία κάποιου στην αγορά ενός (πολύ) ακριβού αυτοκινήτου, όταν εσύ έχεις κάνει χειρότερα. Μακάρι να πάρεις και Macan και ότι θες αλλά να ξέρεις ότι αυτά περί διαρκούς ενδιαφέροντος για ακριβά αυτοκίνητα αναπόφευκτα θυμίζουν το περιβόητο "όπου ακούς πολλά κεράσια...".

Εντελώς φιλικά τα παραπάνω... :)
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:

Δεν είναι σαφές (πχ. από το ότι αναφέρονται εκπτώσεις, που δεν φαίνονται σε κανέναν configurator, άσε που τιμές για έξτρα έχει μόνο ο configurator της Mercedes) ότι είναι από επίσκεψη σε έκθεση της κάθε μάρκας και προσφορά ? :hmmm:

Ανεφερες αρκετες περιπτωσεις, αυτοκινητων που σε ενδιαφερουν, μεσα απο ερευνα αγορας.
Οι τυχον εκπτωσεις, προωθητικες ενεργειες μπορουν να γινουν γνωστες, ειτε και απο ηλεκτρονικη διαφημιση, εντυπη, ή και μεσω τηλεφωνου πχ σε καποια εκθεση, εφοσον τρεχει την συγκεκριμενη περιοδο.
Δεν γινονται αποκλειστικα και μονο απο επισκεψη σε εκθεση, παροτι σιγουρα με αυτο τον τροπο εχει κανεις την καλυτερη δυνατη εικονα.
Σε οτι αφορα το configurator, πηρα απλως την τιμη βασης που ειχε η διλιτρη Macan Βενζινης.
Τα υπολοιπα εξτρα μπορουν να προκυψουν κατα προσεγγιση απο την επισημη Γερμανικη πχ ιστοσελιδα

nass έγραψε: Τα 73.5Κ έγιναν 80Κ επειδή (είπε ο πωλητής) "τα 73.5Κ ήταν ειδική προσφορά της Porsche AG στην ελληνική εισαγωγική, η οποία έληξε" και άρα 10% πάνω :x

Οκ, συμβαινει, οντως μπορει να ηταν ετσι ακριβως. (αυτη την πληροφορια βεβαια τωρα την μοιραζεσαι και πλεον δειχνει ξεκαθαρα οτι ειχες επικοινωνια με πωλητη)
Παροτι στα περιοδικα, αν δεν μου διεφυγε κατι δεν θυμαμαι να αναφερεται κατι τετοιο, ενω συνηθως το αναφερουν οταν συμβαινει.
Απο την δικη μου οποια εμπειρια σε αντιπ/σωπειες, ειδικα σε αυτες τις εποχες, γενικοτερα εκπτωσεις, προωθητικες ενεργειες, ερχονται παντως να ξερεις σε πολυ πιο συχνες περιοδους απ' οτι "ληγουν". Θεωρω αρκετα πιθανο και τωρα που κλεινει η χρονια, να δημιουργηθει καποια τυχον νεα προσφορα. Ακομα και επι προσωπικου, χωρις να βγει διαφημιση...
Οι περισσοτερες εταιριες. τετοια εποχη συνηθως το κανουν. Τωρα εαν η Porsche εχει πιασει ή φτασει τοσο κοντα στους στοχους πωλησεων, δεν ξερω...
Παντως |λογοκρισία| τους εαν δεν εχουν κατι νεο μεχρι τελη του ετους...

nass έγραψε: Μου κάνει εντύπωση πάντως, που αμφιβάλλεις για τα λεγόμενα ενός συμφορουμίτη αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας και ως αντίλογο φέρνεις το τι λένε τα περιοδικά :help:
Λοιπόν, αυτές είναι οι τιμές (όπως και για το Volvo, για το οποίο έδωσα και αναλυτική διαμόρφωση, και για όλα τα άλλα) και η τιμή της Porsche ξεπερνά για πλάκα τα 90Κ ευρώ και με λίγη προσπάθεια μπορεί να πάει και πάνω από 100Κ.

Δεν αμφιβαλω για τα λεγομενα σου, κανω συζητηση ρωτωντας παραλληλα για κατι που δεν καταλαβα, απο αυτα που ανεφερες, στα περι τιμων δηλαδη.
Τα περιοδικα οπως θα γνωριζεις, παιρνουν τιμες απο τις εισαγωγικες, δεν τις βγαζουν απο το μυαλο τους. Σιγουρα υπαρχει καποια στιγμη μια χρονικη καθυστερηση, απο τυχον ανανεωση τιμων, συνηθως ομως οχι εντος του ιδιου ετους.

Οκ οι τιμες ειναι λοιπον αυτες που αναφερεις, το ξεκαθαρισαμε.
Απλως στην θεση σου, θα αφηνα μια μικρη εστω πιθανοτητα, -εφοσον δεν εχεις "κλειδωσει" στα των επιλογων και δεν εχεις πχ απορριψει την Macan-, το ενδεχομενο να υπαρξει συντομα ξανα καποια προωθητικη ενεργεια, ή διαφορετικα καποιο τυχον στοκαρισμενο με 0χλμ που να ταιριαζει σε πολυ μεγαλο ποσοστο με τα γουστα σου, χρωματικα και εξοπλιστικα.

nass έγραψε: Νομίζω your mileage may vary και η πρώτη που θα διαφωνήσει είναι η ίδια η Porsche.

Ok, μπορει και να ειναι ετσι. Η αγορα παντως ειναι πολυ ρευστη και μπορει απο την μια μερα στην αλλη, να αλλαξει παλι, και με 80-82κ ευρω να εχεις μια αξιοπρεπως εξοπλισμενη Macan.
Στο λεω γιατι το εχω δει, το εχω διαπιστωσει στην πραξη.
Aπο τα περιπου 63κ ευρω ενος Τ6 ειναι +20% επιπλεον αντιτιμο, σημαντικο ποσο προφανως, απλα ισως οχι
ξεκαθαρα απαγορευτικο... :)
Άβαταρ μέλους
By pik.
Deleted User 1 έγραψε: αυτά περί διαρκούς ενδιαφέροντος για ακριβά αυτοκίνητα αναπόφευκτα θυμίζουν το περιβόητο "όπου ακούς πολλά κεράσια...".

Εντελώς φιλικά τα παραπάνω... :)

αληθεια αυτο εφαρμοζεται αποκλειστικα σε μενα ή και στον φιλο nass?

εντελως φιλικα ρωταω.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#446766 Εκτός και είσαι μέλος του richkidsofTiranna η έρευνα αγοράς σε τέτοια αμάξια δεν γίνεται μέσα σε μια εβδομάδα
Άβαταρ μέλους
By nass
#446781 Βασικά στις αντιπροσωπείες πήγα μέσα σε 3-4 μέρες (και αν είχα πάρει είδηση ότι η J-LR είναι εκεί που είναι θα είχα γλυτώσει και μία μέρα)
Αυτό που αργεί είναι τα test drive, τα οποία δυσκολεύομαι να ξεκινήσω λόγω φόρτου εργασίας και υποθέτω και διαθεσιμότητας (πχ. για να βρω TD βενζίνη είμαι σίγουρος ότι θα ταλαιπωρηθώ... και αν...)

@pik.
Οπως παραδέχτηκες και ο ίδιος, άλλο ήθελες να πεις και άλλο (απρεπές ΙΜΟ) είπες. Το εξήγησες, τέλος.
Δυστυχώς δεν είναι αποκλειστικά follow your heart η φάση. Πχ. στην Ελλάδα δεν αγοράζεις ελαφρά τη καρδία τρίλιτρο και προσωπικά έχω σαν αυστηρό όριο τα 2 λίτρα, άρα αν δεν υπήρχε η Macan 2.0T δεν θα ασχολιόμουν όπως δεν ασχολούμαι με πχ. BMW M.
Επίσης θεωρητικά το σωστό είναι αυτό που λέει ο Zeus, αγοράζεις ένα οικογενειακό και κρατάς τα ρέστα για ένα σπορ για τα προσωπικά σου γούστα (που έχω ήδη ένα τέτοιο ωραιότατο, απλά το έχω 8.5 χρόνια και θα ήθελα μια αλλαγή).
Ομως λόγω της οικογενειακής μου κατάστασης δεν έχει νόημα να έχω ένας άνθρωπος 2 ακριβά αυτοκίνητα ούτε μπορώ να έχω μία και μοναδική Cayman (και πάλι ζήτω η 2.0Τ και ας μην αρέσει ο ήχος στους πιουρίστες :) ) και να στέλνω τα παιδιά μου με το λεωφορείο :lol:
Αρα με δεδομένους τους περιορισμούς και τα κριτήρια του καθενός οι αποφάσεις μπορεί να είναι διαφορετικές (σώπα ρε Cpt Obvious :svivhaha: )
Τέλος να πω ότι παρότι είχα ανοίξει το θέμα προ διετίας πρακτικά για πλάκα (επειδή είχα πρωτοδει τη GLC και μου άρεσε), μόλις τώρα το έχω ψιλοπάρει απόφαση -στο μεταξύ συνέβησαν διάφορα σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου, που να κάνουν την επιλογή αυτοκινήτου 56η προτεραιότητα. Ομως άπαξ και το ξεκίνησα το project θα το τελειώσω σύντομα (*) Και μη νομίζεις ότι δεν έχω μέσα μου φαβορί και αουτσάιντερ, απλά είναι ευκαιρία να οδηγήσω μερικά ωραία αυτοκίνητα και να κάνω κάτι που πρακτικά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου (όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου τα πήρα "συστημένα" και ήταν προαποφασισμένο, είναι πρώτη φορά που είμαι "αναποφάσιστος αγοραστής" και ανοιγοκλείνω ντουλαπάκια :s_gamer )

@Κικιζας Γρηγορης
(*) Ετσι και αλλιώς προς το τέλος του χρόνου θα παραγγείλω αλλά οι πιθανότητες να έχει κάποια προσφορά η Porsche ή κανα στοκαρισμένο Macan 2.0T με τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι πρακτικά στο μηδέν. Πιθανότερο είναι να αυξηθούν οι τιμές από τη νέα χρονιά :x όπως μου είπε ο πωλητής ότι κάνει η Mercedes (ακόμα και αν έχεις κλείσει το αυτοκίνητο και έχεις δώσει προκαταβολή, δεν σου εγγυάται ότι από το νέο χρόνο δεν θα αυξηθεί εργοστασιακά η τιμή :tomato: )