Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
224v έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Πολλή δουλειά, δεν σημαίνει απαραίτητα και πολλά λεφτά βέβαια... :ninja:

Η δουλεια οταν υπαρχει, κανει και ψυχοθεραπεια που και αυτη χρειαζεται. Οσο και να δουλευει καποιος ποτε δεν θα ειναι ευχαριστημενος με την αμοιβη του... οση και αν ειναι. Παντα θα ζηταει περισσοτερα γιατι θα αποκτα και χομπυ, η, υποχρεωσεις που αυξανονται με τον χρονο....

Το "πολλα λεφτα" ειναι πολυ σχετικο στις μερες μας... και θελει πολυ γνωθι σ' εαυτον, ωστε να βαλεις ρεαλιστικους στοχους.

Είναι βέβαια κάπως διαφορετικό να μην είσαι ευχαριστημένος από τα 2,3 και 4 χιλιάρικα σε σχέση με τα 700€ για παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#446338 o καθένας ανάλογα και τα λεφτά του όμως δημιουργεί και άλλες ανάγκες

πρόσφατα άκουσα περίπτωση για άτομο που παίρνει 10Κ να έχει τρελαθεί που έχουν αρχίσει να παίζουν θέματα πληρωμών

και αναρωτιόταν αυτός που μου έλεγε την περίπτωση (που παίρνει 2.5 και έχει τη καβάτζα του) καλά είναι δυνατόν ο μ@@@ να μην έχει κάνει ένα κομπόδεμα, να έχει καμιά 50αρια χιλιάρικα πχ για ώρα ανάγκης; γιατί η ανάγκη έφτασε :s_dunno

αλλά αν ο τύπος θέλει να ζει ζωή των 10Κ το μήνα προφανώς και δεν του φτάνουν αν δεν πέσει ο μισθός και ναι θα ήταν δυσαρεστημένος με τα 2-3-4.. θα μου πεις δεν θα λυπηθείς αυτόν, απλά όλα είναι σχετικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#446353 Ας σοβαρευτούμε λίγο... :roll:

Αυτός που παίρνει 10Κ και δεν του φτάνουν είναι επειδή τα γαμάει όλα κάθε μήνα. Υπάρχει μία διαφορά το να λες "δεν μου φτάνουν για να πάω μπουζούκια κάθε ΠΣΚ, αλλά θα πρέπει να το περιορίσω σε 1 Σάββατο κάθε βδομάδα" και το "δεν μου φτάνουν να πληρώσω τη ΔΕΗ / να πάω σούπερ μάρκετ αυτό το μήνα"...

Το να καθυστερεί πληρωμές του άνθρωπος με 10Κ μηνιαίως τη στιγμή που υπάρχουν πάμπολλοι με χιλιάρικο ή λιγότερο που είναι κύριοι σε όλα τους (και να τον δικαιολογούμε λέγοντας "έτσι έμαθε") ή άλλοι (πάμπολλοι επίσης) προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με 500-600 ευρώ / μήνα, μόνο ως κακό αστείο το βλέπω ή ως ύβρι...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#446358 ναι μωρέ, απλά όλα τελικά είναι σχετικά.. ήταν ακραίο το παράδειγμα, αλλά έχω δει κάμποσους με μπόλικα λεφτά να κλαίγονται (είναι και της μόδας βέβαια)

υπάρχει και φίλος μου που παίζει στο χιλιαρικάκι και είναι άρχοντας, δεν θέλει παραπάνω (και για τη λίγη δουλειά μάλιστα που έχει δηλώνει ότι τους έπιασε και κώτσο), αλλά αυτός κυριολεκτικά μπορεί να τη βγάλει σε προσωπικά έξοδα με 20ευρώ τη βδομάδα τσέπη (πχ θα έρθει παρέα για καφέ αλλά δεν θα πάρει τίποτα :lol: ). το ότι μπορεί αυτός όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας

και ανύπαντρος χωρίς παιδιά να ήσουν δεν πιστεύω ότι αν ήσουν άνεργος θα ξεκινούσες να πας στο χωριό σου για 7 μήνες που "η ζωή είναι τζάμπα" να κάνεις εσωτερικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις όπως αυτός και θα σου έφταναν και θα σου περίσσευαν τα 360
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#446365 Το κανονικό μικρό του όνομα είναι Νομικός, αυτό το ήξερες :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#446369 Ελπιζω να μην εχει σπουδασει νομικα .
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε: έχω δει κάμποσους με μπόλικα λεφτά να κλαίγονται (είναι και της μόδας βέβαια)

Δεν έχω δει επιχειρηματία με λεφτά να μην κλαίγεται όλη την ώρα για το πόσο ζόρικα είναι τα πράγματα... :rtfm: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
markvag έγραψε:
QsisVTS έγραψε: έχω δει κάμποσους με μπόλικα λεφτά να κλαίγονται (είναι και της μόδας βέβαια)

Δεν έχω δει επιχειρηματία με λεφτά να μην κλαίγεται όλη την ώρα για το πόσο ζόρικα είναι τα πράγματα... :rtfm: :twisted:

ναι βασικά πλέον για μένα το επίπεδο κλάψας και το πόσο legit είναι (γνωρίζοντας και για τι μιλάμε.. όχι κουβέντες καφενείου ) μου δείχνει και το ποιόν του ανθρώπου

υπάρχει μια τέλεια αρνητική γραμμική συσχέτιση μεταξύ αυτών των δύο παραγόντων :shifty:

μάλιστα το έχω εξελίξει τόσο από το δείγμα μου που πλέον φαντάζομαι την κατάσταση και όταν μου μιλάνε ξέμπαρκοι :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:
markvag έγραψε:

ναι βασικά πλέον για μένα το επίπεδο κλάψας και το πόσο legit είναι (γνωρίζοντας και για τι μιλάμε.. όχι κουβέντες καφενείου ) μου δείχνει και το ποιόν του ανθρώπου

υπάρχει μια τέλεια αρνητική γραμμική συσχέτιση μεταξύ αυτών των δύο παραγόντων :shifty:

μάλιστα το έχω εξελίξει τόσο από το δείγμα μου που πλέον φαντάζομαι την κατάσταση και όταν μου μιλάνε ξέμπαρκοι :lol:

Εκεί είμαι κι εγώ... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
21 quadra έγραψε:
224v έγραψε:Ειναι ωραιο παντως καποιος να χανεται γιατι εχει πολυ δουλεια... τετοιες εποχες που η ανεργεια εχει κτυπησει κοκκινο. Ελπιζω να επαναλαβουμε την συναντηση που ειχαμε εκει ψηλα στον Πειραια με D-jet, BEAMS, Quadra21... Για μενα Υγεια και δουλεια ειναι το ζητουμενο αυτες τις εποχες...

Κανόνισα με τον Αλέξανδρο να το επαναλάβουμε, δεν ξέρω για τον Mίκυ ή όποιον άλλον θέλει, μένει να το προγραμματίσουμε.

βαλε και μενα μεσα Παναγιωτη
Άβαταρ μέλους
By dimviii
QsisVTS έγραψε:πχ θα έρθει παρέα για καφέ αλλά δεν θα πάρει τίποτα :lol:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:
21 quadra έγραψε:
224v έγραψε:Ειναι ωραιο παντως καποιος να χανεται γιατι εχει πολυ δουλεια... τετοιες εποχες που η ανεργεια εχει κτυπησει κοκκινο. Ελπιζω να επαναλαβουμε την συναντηση που ειχαμε εκει ψηλα στον Πειραια με D-jet, BEAMS, Quadra21... Για μενα Υγεια και δουλεια ειναι το ζητουμενο αυτες τις εποχες...

Κανόνισα με τον Αλέξανδρο να το επαναλάβουμε, δεν ξέρω για τον Mίκυ ή όποιον άλλον θέλει, μένει να το προγραμματίσουμε.

βαλε και μενα μεσα Παναγιωτη

OK
Άβαταρ μέλους
By otso
#452278 Εχει χαθει ενας γιατρος που μας ειχε τρελανει στα μουσια με ενα ποδηλατο;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#452284 :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Όντως τρελά μούσια! :lol:
Πρώτος ξάδερφος του Μινχάουζεν πρέπει να ήταν ο κερατάς! :iconcool: