Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:Τίποτα, πήγε στο σέρβις. :(

Ελπίζω μην έκαψε πλακέτα, δεν αξίζει μετά η επισκευή.
Y. V. πάω για Lelit μετά; Ή Rancilio;
Λελιταρα με τα 2 χέρια

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#445890 Εκεί με βλέπω, από σέρβις όμως δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#445891 Αν τα χρηματα ειναι κοντα, γιατι πλεον δεν παρακολουθω τις τιμες, για πραγματικη και ουσιαστικη αναβαθμιση εναντι των φλυτζανιων που μπορουσε να δωσει η Baby Twin, εγω θα προτεινα αυτην:

https://www.elektros.it/it/en/oscar_II_nuova-Simonelli/oscar-II-black.html

Υπαρχει και σε κοκκινο η σε μπλε! :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
Y.V έγραψε:Αν τα χρηματα ειναι κοντα, γιατι πλεον δεν παρακολουθω τις τιμες, για πραγματικη και ουσιαστικη αναβαθμιση εναντι των φλυτζανιων που μπορουσε να δωσει η Baby Twin, εγω θα προτεινα αυτην:

https://www.elektros.it/it/en/oscar_II_nuova-Simonelli/oscar-II-black.html

Υπαρχει και σε κοκκινο η σε μπλε! :)

:inlove: :inlove:

Αυτό που με απασχολεί είναι το after sale support και η ευκολία εξεύρεσης ανταλλακτικών (πχ η gaggia δεν παίζεται σε αυτό το κομμάτι).
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#445911 Υπαρχει κι εδω αντιπροσωπος!

http://www.barista.gr/el/nuova-simonelli-oscar-ii-2015-apo-022016-2

+ οτι η simonelli ειναι μεγαλη και σοβαρη εταιρια!
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#447582 Εικόνα

Ανακαλύφθηκε χαζεύοντας στο νετ για χαμηλές τιμές σε espresso in grani.
Αγοράστηκε χθές (με επιφυλάξεις, αφού δεν τον πουλούσε κατάστημα εξειδικευμένο σε "καφέ"), μόνο λόγω της χαμηλής του τιμής (11€/κιλό).
Αλέστηκε σήμερις, δοκιμάστηκε και αποδείχτηκε πολύ καλύτερος απο τους Segafredo-Lavazza-Covim των 13-14€/κιλό.
Εξαιρετικό καϊμάκι , το καλύτερο που πήρα απο τους παραπάνω espresso μέχρι σήμερα, πολύ καλή γεύση (πρός το κακάο-μαύρη σοκολάτα) , μικρή οξύτητα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#447591 Βρε Δημήτρη, βρε Δημήτρη ! Θα σε μαλώσω :s_shout

Ακούς τι λες; Lavazza; Ο Lavazza είναι από τους πιο χώμα καφέδες, του Mikel είναι καλύτερος μπροστά του. Κανάδυο φορές στις αρχές του έκανα την τιμή να τον δοκιμάσω και μετά ποτέ ξανά. Κρίμα δηλαδή το νερό που χαλάς :s_dunno

Από τους συσκευασμένους μπορείς να παίρνεις επιπέδου Buondi Premium, Portioli extra bar, Hausbrandt
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#447649 Εγώ έγραψα τιμή και ανέφερα ότι η "κριτική" μου είναι σε συνάρτηση με αυτή.
Όταν εσύ περνάς σε τιμές 5-6 € παραπάνω απο αυτή που ανέφερα (και δεν την αναφέρεις κιόλας) μπορεί ο καφές να είναι και ... "αμβροσία".

ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ! :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By drdino
#447660 Kαλά, άραξε με τον Lavazza dimitspan. :lol: Υπάρχουν διάφορες σειρές, δεν είναι όλες χώμα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#447890 Δοκίμασα τη "νέα" σειρά VertuoLine της Nespresso. Με εισαγωγικά, γιατί κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια στη Β. Αμερική και τώρα τα φέρνουν και στην Ευρώπη.

Ο καφές --->

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
Dimitris_P έγραψε:Και η fiat βγάζει διάφορες σειρές, so? :shifty:

Έλα ντε.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#453863 Τι προτείνουν οι ειδικοί για VfM καφετιέρα φίλτρου (και μόνο); Όσο πιο μαζεμένη σε μέγεθος, τόσο το καλύτερο γιατί ο πάγκος της κουζίνας είναι λίγο πριν τον κορεσμό :)