Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
cosneo έγραψε:Είναι πολύ ωραίο θέαμα τα πεσμένα φύλλα σε μονοπάτια και πεζοδρομια αλλά θέλω και τον οδοκαθαριστη από πίσω μου να τα μαζεύει...
Αν όμως γλυστρησω ή αν από τα βουλωμενα φρεατια από τα ξερά φύλλα πλημμυρίσει το σπίτι μου ας έρθει κάποιος να μου πει "όχι χρυσέ μου, σου αρέσει αυτή η ωραία φθινοπωρινή εικόνα..."

δεν εχεις δει τι στρατο απο κηπουρους εχει η Βιεννη και τι μηχανηματα κουβαλανε.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#445600 Δεν αμφιβάλλω για εκεί! ;)
Σκέφτομαι όμως για εδώ πχ στην Καλαμαριά που θα περιμένουμε τον βαρδαρη να φυσιξει για να τα πάρει και να τα σηκώσει ...
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Δέν ξέρω αν ύστερα απο πολλα χρόνια το συνηθίσω ποτέ , αλλά έχοντας μεγαλώσει σε τσιμεντούπολη, αυτό που γίνεται εδώ πέρα κάθε φορά που μπαίνει ο χειμώνας που γεμίζει παντού πορτοκαλί χρώματα και φύλλα πεσμένα το βρισκω φανταστικό.

σας ειπα μην περιμενετε καλλιτεχνιες.... να οπως περπαταγα εδω διπλα
Εικόνα
η εκταση και η εγγυτητα ειναι που κανουν διαφορα.. οκ αμα πας σε κανα δασος το περιμενεις αλλα μεσα στην πολη ειναι αλλιως... αμα υπηρχε τροπος να δεις με κανα δορυφορο απο πανω την πολη πρεπει να ειναι καφε αυτη την περιοδο :-)

Δεν θα ήθελα να είμαι αυτός που θα σκουπίσει τα φύλλα!!! :lol:
Εχω κάμποσες καρυδιές στον κήπο και τα φύλλα κάνουν στρώσεις με τον παραμικρό αέρα.Και δεν λένε να πέσουν όλα,τα δέντρα είναι μισά πράσινα μισά κίτρινα τα φύλλα τους.
Άβαταρ μέλους
By GTS
cosneo έγραψε:Είναι πολύ ωραίο θέαμα τα πεσμένα φύλλα σε μονοπάτια και πεζοδρομια αλλά θέλω και τον οδοκαθαριστη από πίσω μου να τα μαζεύει...
Αν όμως γλυστρησω ή αν από τα βουλωμενα φρεατια από τα ξερά φύλλα πλημμυρίσει το σπίτι μου ας έρθει κάποιος να μου πει "όχι χρυσέ μου, σου αρέσει αυτή η ωραία φθινοπωρινή εικόνα..."

Tα πεσμενα φυλλα ειναι υποχρεωτικο να τα μαζευεις αλλοιως σαπιζουν στους κηπους.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#445748 Ιδανικός είναι ο καιρός

Σχεδόν καλοκαίρι, τέλεια δροσιά με ήλιο ιδανικές συνθήκες για δραστηριότητα εξω.
Δεν κρυωνεις παίρνεις και τον ήλιο σου.
Τέλεια

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dstou έγραψε:
original 3310 που δουλεύει ακόμα;;;

:s_yes Βρίσκεται μόνιμα παρκαρισμένο στο νουλαπάκι του Ντάτσια, και συνήθως φορτίζει από τον αναπτήρα. Χρησιμοποιείται σπάνια, μια δυο φορές το μήνα, υπάρχει και άλλο τηλέφωνο, δίκαρτο, αλλά κρατάω επίτηδες το πρώτο για ώρα ανάγκης.
Ο λόγος που πήρα το νέο 3310 ήταν η ενός μηνός αυτονομία του. Η οποία στην πράξη είναι κανά 20ήμερο.

Μηχανικος στη ΔΕΗ είσαι;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#446184 Η εικόνα με τα πεσμένα φύλλα μ αρέσει πολύ. Ακόμα πιο εθιστικό είναι να περνάω με τ αυτοκίνητο και να τα βλέπω από τον μεσαίο καθρέφτη να στροβιλίζονται :metalo:
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
Απ την άλλη βδομάδα που θα νυχτώνει απ τις 5 και θα θέλουμε να πάμε για κάναν καφέ και θα νομίζουμε ότι είναι 9 το βράδυ να σας πω εγώ τι ωραία που δεν θα είναι.
Ευτυχώς από το 3ο 10ημερο του Δεκέμβρη θα αρχίσει να ξαναμεγαλωνει η μέρα. 2 μήνες μείνανε.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Focusman91 έγραψε:Απ την άλλη βδομάδα που θα νυχτώνει απ τις 5 και θα θέλουμε να πάμε για κάναν καφέ και θα νομίζουμε ότι είναι 9 το βράδυ να σας πω εγώ τι ωραία που δεν θα είναι.

Τώρα που ενηλικιώθηκες θα πηγαίνεις για μπύρα το βράδυ, όπως τα μεγάλα παιδάκια και όχι για καφέ το απόγευμα σαν τα σχολιαρόπαιδα στο Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα. :s_sarcastic (πειραγματάκι, μην θυμώνεις :s_roses ). :innocent:

Σοβαρά τώρα, μεσημέρι έξω μόνο για ούζο ή εκδρομή. Η διασκέδαση ξεκινάει τη νύχτα και τελειώνει όταν χαράζει (καλό από την άλλη γιατί τότε σταματάνε τα μπλόκα :whistlink: )!!! :ninja:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#446194 όσο είμαστε σε ωράριο δουλειάς καφέ, μόλις τελειώσει αυτό το ωράριο οπωσδήποτε αλκοόλ

δεν έχω πάει ποτέ έξω απόγευμα καθημερινής να πιω καφέ, ακόμα και όταν όλοι γύρω μου πίνουν καφέ

ανεβάζεις τσίτες το πρωί, αλλά μετά οφείλεις να χαλαρώσεις :rtfm:

(επίσης αποφεύγω τον 3ο καφέ γενικά.. μένω στους 2 που κάνω μέσα στο ωράριο)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#446196 Καφές... μέσα στο 2017 δεν πρέπει να έχω πιει καθόλου, πέρσι είχα πιει ένα φραπέ νομίζω. Ειλικρινά δεν κατανοώ τον λόγο ύπαρξης αυτού του παρασκευάσματος. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος βγαίνει όταν είναι ακόμα ο ήλιος ψηλά. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dstou έγραψε:Μηχανικός σε τεχνική εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

είχα ένα επιβλέπον με τα εξής χαρακτηριστικά :
Μηχανικός, duster, παλιό ΝΟΚΙΑ στο ντουλαπάκι :lipsealed:
:lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
QsisVTS έγραψε:όσο είμαστε σε ωράριο δουλειάς καφέ, μόλις τελειώσει αυτό το ωράριο οπωσδήποτε αλκοόλ

δεν έχω πάει ποτέ έξω απόγευμα καθημερινής να πιω καφέ, ακόμα και όταν όλοι γύρω μου πίνουν καφέ

ανεβάζεις τσίτες το πρωί, αλλά μετά οφείλεις να χαλαρώσεις :rtfm:

(επίσης αποφεύγω τον 3ο καφέ γενικά.. μένω στους 2 που κάνω μέσα στο ωράριο)

Καφέ έξω μόνο την Κυριακή και αν (ζήτημα να πίνω 10 τον χρόνο)
Αλλά στο γραφείο-σπίτι οι 5 την ημέρα είναι πολύ σίγουροι.
Χωρίς αλκοολ δεν έχω θέμα, χωρίς καφέ με τίποτα