Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#445671 Προφανώς εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τα οικονομικά σου καλύτερα αλλά ο 88 χρονος πεθερός μου θα βαριόταν να κάνει μόνο αυτά την ημέρα, όπου ποδήλατο βάλε περπάτημα βέβαια.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#445672 Καλά, τόσο εξασφαλισμένο είναι πια αυτό το εισόδημα, ώστε να λες ότι θα υπάρχει και μετά από πολλά-πολλά χρόνια;
Η γνώμη μου: αφού τώρα είσαι τόσο απογοητευμένος από τα εργασιακά σου, σταματάς και ζεις με τα δολάρια. Βλέπεις πώς θα πάει η φάση. Μπορεί να σε γεμίζει αυτός ο τρόπος ζωής και να αρκούν τα χρήματα. Μπορεί να σε γεμίζει αλλά να μην αρκούν και να ψάξεις κάτι λίγο για συμπλήρωμα. Μπορεί να μη σε γεμίζει και να ψάξεις κάποια εργασία που να σε ικανοποιεί ή να κινηθείς σε τελείως διαφορετικά εργασιακά μονοπάτια. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Κι εγώ θέλω... :lol:

και εγω.

@μουσατος
10κ δολαρια είναι λιγα όταν ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.
Πολυς ελευθερος χρονος= μεγαλυτερη καταναλωση χρηματων για μενα τουλάχιστον.
ο κάθε ενας είναι διαφορετικος βεβαια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#445708 θα λιώσω στο PC, θα ενσωματωθώ στο δίκτυο. Αρχικά θέλω να πάρω το proficiency και μετά να ξεκινήσω Ιταλικά.
Άν με πιάσει ξανά η όρεξη , Ιρλανδία ή Ιταλία.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#445715 10κ /ετος ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ---->800 καθαρα τον μηνα (τα 400 που περισσευουν μου τα δινεις εμενα ως αμοιβη που εκατσα και τα υπολογισα). Μια χαρα βγαινεις.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Νίκος Παππάς έγραψε:
Το σπίτι δεν θα θελήσει επισκευές η αλλαγές συσκευών;

Από το Redmi Note 4

Το διαμέρισμα είναι σχετικά νέο ακόμα και έφτυσα αίμα για να το ξεχρεώσω . Οι συσκευές το ίδιο . Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να τα αποχωριστώ.

Dimsabas έγραψε:Καλά, τόσο εξασφαλισμένο είναι πια αυτό το εισόδημα, ώστε να λες ότι θα υπάρχει και μετά από πολλά-πολλά χρόνια;

Όσο υπάρχει ανάγκη στον πλανήτη για ενέργεια , το εισόδημα θα είναι εξασφαλισμένο. Μετοχές της BP αξίας +150.000$ που αποδίδουν μέρισμα 10.000$ το χρόνο, τώρα. Σε μια 5ετία όταν θα έχουν ανοίξει για τα καλά οι κάνουλες φυσικού αερίου στον TAP ( αλλά και αλλού) θα πάει σίγουρα στα 11-12,000$ .
150.000$ που ρίσκαρα και κοπίασα πολύ για να μαζέψω και αποτελούσαν το plan Β σε περίπτωση που έκλεινε το εργοστάσιο, όπως και έγινε.
20 χρόνια σκληρής δουλειάς , οικονομίας και επενδυτικού ρίσκου. Κουράστηκα , θέλω να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω. Δε θέλω ούτε παιδιά , ούτε άλλες σκοτούρες. Ο πλανήτης χάρισμά σας :)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#450042 Στον κοσμο των επιχειρησεων και των μερισματων τους τπτ απολυτως δεν είναι σιγουρο. Just my 2 cents.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
mirage έγραψε:Στον κοσμο των επιχειρησεων και των μερισματων τους τπτ απολυτως δεν είναι σιγουρο. Just my 2 cents.

< >

Σωστός. Και όχι μόνο στο κόσμο των επιχειρήσεων. Το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
saxon_747 έγραψε:
mirage έγραψε:Στον κοσμο των επιχειρησεων και των μερισματων τους τπτ απολυτως δεν είναι σιγουρο. Just my 2 cents.

< >

Σωστός. Και όχι μόνο στο κόσμο των επιχειρήσεων. Το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος.

Συμφωνώ, τίποτε δεν είναι σίγουρο . Μπορεί αύριο να πεθάνω , γι'αυτό σταματάω να δουλεύω σήμερα.