Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου

Έλα καλέ κύριε(α) φρέσκα είναι. Διαλέχτεεεεε

1
2%
1
2%
1
2%
1
2%
4
9%
4
9%
5
11%
5
11%
3
7%
3
7%
0
N/A
0
N/A
2
5%
2
5%
1
2%
1
2%
2
5%
2
5%
3
7%
3
7%
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#445439 Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

@blackpug
Το βλέπεις πολύ ραλλυτζιδικα το θέμα . Η ανηφόρα είναι δυναμομετρο. Τέλος. Και με 13/64 και σφυρήλατα που και καλά δεν έχουν τα Ν2 :innocent: πάλι στην Καστανιά η 3η δεν φορτώνει .

Λέω ότι 106 δεν αξίζει να φτιάξεις από το μηδέν με τόσα έτοιμα. Εκτός και αν το δεις σε φάση θέλω να το κάνω με τα χεράκια μου.
Πίστεψέ με αν σου πω τα μισά από όσα ξέρω για την αρχή του σπορ τότε είναι που θα έχεις ακόμα χειρότερη γνώμη.

@cosneo
Με σχεδόν τα ίδια μοτέρ να ταιριάζουν σε Κορολλα και σταρλετ θα προτιμήσω το μικρότερο και ελαφρύτερο.

@dimik
Celica αν εννοεις πισωκινητη εχει γινει σπανιο πουλι.

@alexm
Προτιμώ τον άλλο Γάλλο στα 2λιτρα δηλαδή το clio.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#445446 Ετσι οπως μας τα γραφεις, νομιζω οτι σε κατι τετοιο μπορεις να εχεις μια καλη βαση, για να αρχισεις να "ζωγραφιζεις"... :metalo: :lol:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11025247/

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11145726/

Eφοσον ειναι καθαρα απο σκουριες, τα συγκεκριμενα κουφαρια, ή τελος παντων εχουν σε τοσο μικρο βαθμο/σημεια(?) ωστε να μην υπαρχει θεμα, νομιζω ειναι η ιδανικη βαση για να χτισεις σιγα σιγα με ορεξη, χρονο (που λες οτι περισσευει, σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο τουλαχιστον απο το να ριξεις πολλα παραπανω ευρω) , ενα "ειδικο αυτοκινητο" σχεδον οπως το θες, με τα εξτρα που θες και φανταζομαι με ενδιαμεσους πειραματισμους σε αναρτηση αλλα και βελτιωση ή αλλαγη κινητηρα... :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#445482 Πισωκίνητο Starlet γουστάρω τρελά. Αλλά υπάρχουν κάποια που ήδη έχουν μετατροπές, δεν ξέρω όμως σε τι κατάσταση θα είναι.
Άβαταρ μέλους
By blinkys
21 quadra έγραψε:Πάρε Clio 2 RS και μετέφερε στη μέση τη μηχανή και φτιάξε το κεντρομήχανο :lol:

Μάστορα αν φτιάχνεις και χέρια εκτός απ' όλα τα άλλα να το σκεφτώ :lol: :lol:

Πισωκίνητο σταρλετ 4πορτο δεν τρέχει . Τα 2πορτα ευτυχώς έχουν εξαφανιστεί απο τις αγγελίες και δε τα βλέπω να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Λόγω της μόδας με το ντριφτ ο καθένας ζητούσε ότι του έλειπε για το κοτέτσι με ρόδες που πουλούσε. Τώρα αυτή ο μόδα πήγε στα πιο "σοβαρά" αυτοκίνητα όπως οι Ε30 και θα δείτε ότι σύντομα θα πιασει και τα Ε36.

Παρακαλώ να εμφανιστεί όποιος ψήφισε να ρίξω λεφτά στο Μάζντα :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
blinkys έγραψε:

παρων.
Τα πιο λιγα χρηματα θα στοιχησει,και θα το ευχαριστιεσαι κάθε μερα.
θα πηδας και ρχ8 που δεν μπορουν να κρατηθουν μεσα στις ωφέλιμες στροφες.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
blinkys έγραψε:
...Πισωκίνητο σταρλετ 4πορτο δεν τρέχει . Τα 2πορτα ευτυχώς έχουν εξαφανιστεί απο τις αγγελίες και δε τα βλέπω να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Λόγω της μόδας με το ντριφτ ο καθένας ζητούσε ότι του έλειπε για το κοτέτσι με ρόδες που πουλούσε. Τώρα αυτή ο μόδα πήγε στα πιο "σοβαρά" αυτοκίνητα όπως οι Ε30 και θα δείτε ότι σύντομα θα πιασει και τα Ε36.

1) εννοεις οτι δεν εχει τρεξει ποτε σε Ελληνικους αγωνες 4πορτο?
2) οτι δεν τρεχει τωρα, αυτη την σαιζον?
3) ή οτι δεν παιζει να τρεξεις? Οτι δεν σου αρεσει η ιδεα? Οτι θα ειναι χαρχαλο με ακαμψια σαν της πλαστελινης και οτι δεν σφιγγει με τιποτα?

Να και ενα διπορτο...(σχετικο-ασχετο, 3πορτα-5πορτα νομιζω οτι ουσιαστικα ειναι...)

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5861219/

Παντως για δεξιοτεχνιες νομιζω οτι ειναι καταπληκτικο vfm αλλα και fun to drive, αν φτιαχτει με μερακι και σωστο σεταρισμα.
Προφανως τα σαξοραλλα ειναι πολυ καλυτερη βαση για το κατι παραπανω, σε αγωνες, αναβασεις κτλ, αλλα το συνολικο κοστος, εχω την εντυπωση οτι θα ειναι πολλαπλασιο αλλα και ισως δυσαναλογο πλεον, για την αντιστοιχη ευχαριστηση...Την τσεπη σου βεβαια εσυ πανω απ' ολα γνωριζεις πολυ καλυτερα... :)
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#445563 Εσκορτ εποχής δίπορτο αλλά τρέχα βρέστο. Πρίν χρόνια στη γειτονιά βρήκαμε με τον μικρό ένα που είχε αιωνόβιος γείτονας και το πήρε ο μικρός 800€ και το πούλησε σε 2 ημέρες 2.000 και ένα κάρτ 125 6τάχυτο, καλή μπίζνα.
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#445592 @Κίκιζας,
Εννοώ ότι δεν έχει homologation (αν δεν κάνω λάθος) οπότε δεν τρέχει αναβάσεις κτλ. Μόνο drift.
Για δεξιοτεχνίες είναι όντως ότι πρέπει, ειδικά με τον 1.6 4AGE. Ξέρω άνθρωπο που χάλασε 3 καρότσες και 5 διαφορικά με ένα μοτέρ. :lol: :lol:
Αυτο το δίπορτο το παρακολουθώ εδώ και καιρό.

@dim,
Με 105 άλογα σε κάτι παραπάνω από τόνο δεν πήδηξε κανείς :lol: :lol:

@21 quadra,
Μιας και το ανέφερες αν κάποιος Φορντάκιας ξέρει κάποιον να βρούμε ταμπλώ, φώτα κτλ από ΜΚ2 ας ρίξει μήνυμα. Ή κανένας που μένει Αγγλία και δε βαριέται να κάνει μια γύρα στις κατά τόπους μάντρες :lol: :lol:

Πωλείται ένα που αξίζει και σε λογική τιμή αλλά δυστυχώς δεν φτάνω εκεί πάνω από χρήματα. :oops:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#445594 Έχω την εντύπωση ότι έχω δει φωτογραφία από αγωνιστικό Σταρλετ , 5θυρο με τα στρογγυλά φανάρια, να τρέχει σαν ιστορικό, ίσως πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι έχω δει φωτογραφία από αγωνιστικό Σταρλετ , 5θυρο με τα στρογγυλά φανάρια, να τρέχει σαν ιστορικό, ίσως πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω

< >

εάν λες του Πλατη το πρασινο ασπρο 3πορτο ηταν.
οντως ωραιο παιχνιδι το σταρλετ,φθηνο αξιοπιστο,οπως και πληθωρα ανταλλακτικών,μοτερ σαζμαν διαφορικων από αλλα τογιοτα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν.
θειος με σχολη οδηγων,ειχε τετοιο με 1,3 μοτερ.Ατελειωτο παιχνιδι στο χωμα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
blinkys έγραψε:
@dim,
Με 105 άλογα σε κάτι παραπάνω από τόνο δεν πήδηξε κανείς :lol: :lol:

θα βαλουμε 2λιτρο ειπαμε. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimviii έγραψε:
belgarion έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι έχω δει φωτογραφία από αγωνιστικό Σταρλετ , 5θυρο με τα στρογγυλά φανάρια, να τρέχει σαν ιστορικό, ίσως πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω

< >

εάν λες του Πλατη το πρασινο ασπρο 3πορτο ηταν.
οντως ωραιο παιχνιδι το σταρλετ,φθηνο αξιοπιστο,οπως και πληθωρα ανταλλακτικών,μοτερ σαζμαν διαφορικων από αλλα τογιοτα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν.
θειος με σχολη οδηγων,ειχε τετοιο με 1,3 μοτερ.Ατελειωτο παιχνιδι στο χωμα. :inlove:
Όχι δεν λέω του Πλατη, που τρέχει τώρα ο Κασιδοπουλος, έχω την εντύπωση ότι είδα ένα 5 θυρο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ή να θυμάμαι κάνα ντριφταμαξο. Με τέτοιο Σταρλετ πήρα το δίπλωμα. 1300, δεν έσβηνε με τίποτα και θυμάμαι ότι δεν χωρουσα με ποναγε το γόνατο κάθε φορά από το δίπλωμα.
Υπάρχει και αυτό το 3θυρο:
https://www.car.gr/8967962-toyota-starl ... cc-kp60-4k

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε:. Με τέτοιο Σταρλετ πήρα το δίπλωμα. 1300,

και εγω με του θειου μου.
Όλα τα καλοκαιρια στο χωριο αλλωνιζαμε τους χωματόδρομους,και εδωσα με το ιδιο αυτοκινητο. :lol: