Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#444736 Ειπα να κόψω τον prive καφέ έξω Για λίγο καιρό και να ασχοληθώ με τη φύση.
Να ξεκοψω απο την πολυκοσμία δηλ....η κάπως έτσι. ....
Πέρα από τα γκομενακια που ψάχνουν παντρειά και σου την πέφτουν αμέσως -αν έχεις και το look το ανάλογο-φτάνεις και σε κάποια κομβικά σημεία στη ζωή σου που χρειάζονται αποφάσεις.
Αποφάσεις να κάνεις ή να μην κάνεις πράγματα. Πες κρίση ηλικίας πες κρίση εγκεφάλου πες εφορία. .....μα@@@@Α Ίσως. .... :lol:
Ε....... τελικά πέρασα αυτά τα σημεία και επανήλθα.
Όλα καλά. ...... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#444740 το γκαζ το ανοίγεις καθολου? :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#444741 Εννοείται. Μόνο με 200 αλλογα μηχανάκι και άνω πηγαίνω και με 900 ρόδα και πάνω αμαξι. Κawasaki rouls. ...
Γουστάρουν μικρές μεγάλες. ....
Τελευταία επεξεργασία από F&G και 18 Οκτ 2017, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
F&G έγραψε:Εννοείται. Μόνο με 200 αλλογα μηχανάκι και άνω πηγαίνω και με 900 ρόδα και πάνω αμαξι.

το σκαλισες στον Αντονις τιμ ρε μπαγασα? :omg:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
F&G έγραψε:Δεν μπαίνει γκόμενά πάνω όμως έτσι Dim...
Μόνο τρελαμενη. .... 0-200 σε 7".... soft race mode. ....
Επικίνδυνο το μηχανάκι. ....Γυμνό....

αυτα κανεις και τα διωχνεις τα γκομενακια.
Αντι να εχεις γυμνα τα γκομενακια,εσυ εγδυσες το μηχανακι.
Πρεπει να το κουλαντρίσεις αυτό.
Η φιαταρα οκ?
Άβαταρ μέλους
ByF&G
dimviii έγραψε:
F&G έγραψε:Δεν μπαίνει γκόμενά πάνω όμως έτσι Dim...
Μόνο τρελαμενη. .... 0-200 σε 7".... soft race mode. ....
Επικίνδυνο το μηχανάκι. ....Γυμνό....

αυτα κανεις και τα διωχνεις τα γκομενακια.
Αντι να εχεις γυμνα τα γκομενακια,εσυ εγδυσες το μηχανακι.
Πρεπει να το κουλαντρίσεις αυτό.
Η φιαταρα οκ?

Ok.....Ακόμα παιρνουν τα πιτσιρίκια από κάτω και το αγκαλιάζουν. .....Μαμά αυτο θέλω να μου πάρεις. ......
:)
Μωρέ άμα θέλω τα γδυνω και τα γκομενακια αλλά έλα σήμερα που θέλουν γάμο ατάκα κι επί τόπου. ...
:(
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις σχέσεις σήμερα έτσι κι αλλιώς. Οι νέοι στο κουρμπέτι πρέπει να ανησυχούν ποιο πολύ πάρα εγω η εσύ και οι υπόλοιποι παλιοί στο άθλημα
Άβαταρ μέλους
By otso
#444927 Χαρας ευαγγελια για μας τους μεγαλοτσουτσουνους αλλα και καποιους μικροτσουτσουνους του φορουμ.

https://myonecondoms.com/
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:Χαρας ευαγγελια για μας τους μεγαλοτσουτσουνους αλλα και καποιους μικροτσουτσουνους του φορουμ.

https://myonecondoms.com/

βρηκες νουμερο? :shifty: