Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#438835 Τωρα που ο Μικελσεν πηγε Χιουνται,εάν η Σιτροεν δεν παρει Οζιε,μιλαμε για μεγαλο πιωμα του χρονου.
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#439033 Aπό τους υπάρχονες η σιτροέν θα έπρεπε να είχε στείλει σπίτι τους τον γάλλο και τον βρετανό,αρκετα μαλακίστηκαν.Να πληρώσει όσο όσο για οζιέ και τάνακ.Γιατί μόνο με οζιέ κατασκευαστών δε βλέπει.Παιδιά τι γνώμη έχετε για τον μπριν;Eννοώ αν λυθούν τα προβλήματα με το αμάξι,πιστεύετε ότι θα είναι σταθερός διεκδικητής θέσεων στο βάθρο.Εμένα δε μου βγάζει τέτοια αίσθηση αλλά δεν λέω και πολλά γιατί ούτε όταν ήρθε στο wrc περίμενα πολλά πράγματα αλλά τα πήγε περίφημα τηρουμένων των αναλογιών. :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By theo13
nafpaktos έγραψε:Aπό τους υπάρχονες η σιτροέν θα έπρεπε να είχε στείλει σπίτι τους τον γάλλο και τον βρετανό,αρκετα μαλακίστηκαν.Να πληρώσει όσο όσο για οζιέ και τάνακ.Γιατί μόνο με οζιέ κατασκευαστών δε βλέπει.Παιδιά τι γνώμη έχετε για τον μπριν;Eννοώ αν λυθούν τα προβλήματα με το αμάξι,πιστεύετε ότι θα είναι σταθερός διεκδικητής θέσεων στο βάθρο.Εμένα δε μου βγάζει τέτοια αίσθηση αλλά δεν λέω και πολλά γιατί ούτε όταν ήρθε στο wrc περίμενα πολλά πράγματα αλλά τα πήγε περίφημα τηρουμένων των αναλογιών. :hmmm: :hmmm:

Ο Breen είναι ο πιο επαγγελματίας απ τους 3. Σταθερός σε καλές θέσεις (4-5-6) και το κυριότερο φέρνει βαθμούς.
Αντίθετα οι άλλοι με πρώτο το Μeeke δεν αναταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο αν και είναι αναμφίβολα ο γρηγορότερος.
Νομίζω ότι η τριάδα Οgier- Meeke (με μυαλό όχι όπως φέτος) και Breen θα ήταν πολύ δυνατή
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#444512 Πολύ καλή σύνθεση οδηγών για την Toyota του χρόνου με Tanak - Latvala - Lappi.
Αν η M-sport όντως δεν έχει την επίσημη Ford, δύσκολα τα πράγματα....

http://www.4troxoi.gr/agones/wrc/wrc-i-toyota-anakoinose-tanak
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#444655 Mάλλον για να έφυγε ο Εσθονός δεν υπάρχει υποστηριξη από τη φόρντ μέχρι στιγμής και υποψιάζομαι οτι δεν θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον.Είναι ο οδηγός στον οποίο είχε επενδύσει πολλά ο Γουίλσον και τον είχε υποστηρίξει απεριόριστα.Αν δεν ήταν ο γουίλσον δεν θα ήταν εδώ τώρα,πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα τον ήθελε αλλά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει.Κρίμα, η επενδυσή του έβγαλε φτερά και δεν πρόλαβε να αποδώσει τα αναμενόμενα.Καλά έκανε βέβαια και έφυγε αφού το πακέτο προφανώς ήταν καλύτεροαο από τον τόμι.Αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι ότι διαβάζοντας και αυτά που έλεγε ο γουίιλσον αλλά και αυτά που έλεγε ο Οττ διαφαινόταν ότι θα υπάρξει συνέχεια της συνεργασίας.Τώρα τι να άλλαξε.....
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#444674 και 'γω αυτό πιστεύω,απλά δεν ξέρω αν θα κανει φούλ πρόγραμμα,λογικά αν και άπειρος έχει την πιθανότητα.Εδώ έκανε φουλ πρόγραμμα ο καμιλί το 2016 που ήταν και πολύ πιο κάτω οδηγκά.Η απορία μου ειναι τι γίνεται με καμιλι το 2018.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#444680 Ο Camili είναι χάλι, καλύτερος είναι ο Evans που κι αυτός δεν...
Ο Suninen είναι πολύ καλύτερος οδηγικά, ίσως έρθει κάποιος με λεφτά βέβαια και χειρότερα χέρια...
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nafpaktos έγραψε:Mάλλον για να έφυγε ο Εσθονός δεν υπάρχει υποστηριξη από τη φόρντ μέχρι στιγμής και υποψιάζομαι οτι δεν θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον.Είναι ο οδηγός στον οποίο είχε επενδύσει πολλά ο Γουίλσον και τον είχε υποστηρίξει απεριόριστα.Αν δεν ήταν ο γουίλσον δεν θα ήταν εδώ τώρα,πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα τον ήθελε αλλά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει.Κρίμα, η επενδυσή του έβγαλε φτερά και δεν πρόλαβε να αποδώσει τα αναμενόμενα.Καλά έκανε βέβαια και έφυγε αφού το πακέτο προφανώς ήταν καλύτεροαο από τον τόμι.Αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι ότι διαβάζοντας και αυτά που έλεγε ο γουίιλσον αλλά και αυτά που έλεγε ο Οττ διαφαινόταν ότι θα υπάρξει συνέχεια της συνεργασίας.Τώρα τι να άλλαξε.....

καμια εκπληξης. Το ιδιο σεναριο εχει ξαναπαιχθεί απειρες φορες.
Ο Γουίλσον θελει να βρίσκεται στο wrc γιατι από αυτό ζει.Τα πρωταθλήματα δεν τον ενδιαφερουν.
Εάν τον ενδιεφεραν,ξερει τι πρεπει να κανει,οπως εκανε περσυ(να βαλει το χερι στην τσεπη)
Από τη στιγμη που δεν θελει να βαζει το χερι στην τσεπη,μοιραια θα επιλεξει νεους πολλα υποσχόμενους,δεν εχει άλλη επιλογη.Καποιοι του βγηκαν,καποιοι όχι.
Όταν φτασει η ωρα που ο πολλα υποσχόμενος δεν μεινει στις υποσχέσεις,ο Γουίλσον δεν μπορει,θελει δλδ,να τον πληρωσει.
Αυτος ο νεος θα φυγει για καποια ομαδα που θα τον πληρωνει.
Αρα δεν είναι ότι η επενδυση εκανε ''φτερα'' ,ο ιδιος ο Γουίλσον τον ''εδιωξε'' αν θελεις.
Επισης εάν δεν ηταν ο Τανακ ,ο Γουλσον δεν θα επαιρνε το κατασκευαστών,πανω σε αυτό που λες ότι ο Τανακ εγινε λογω Γουιλσον.
Επισης αυτό με την υποστηριξη της Φορντ που το διαβαζουμε συχνά-πυκνά και σε ξενα φορα είναι μια σαχλαμαρα και μιση.
Ο Γουίλσον δεν χρειαζεται καμια Φορντ για να εχει αξιομαχο αυτοκινητο.Το εχουμε δει πολλα χρονια τωρα.Οπως και φετος.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
Andreasdik έγραψε:Πολύ καλή σύνθεση οδηγών για την Toyota του χρόνου με Tanak - Latvala - Lappi.

Βέβαια στην Toyota σύννεφα μαζεύονται. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι ανάλογο του αυτοκινήτου και των επιδόσεων :hmmm:
Μακάρι να αναστραφεί.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
blackpug106 έγραψε:
Andreasdik έγραψε:Πολύ καλή σύνθεση οδηγών για την Toyota του χρόνου με Tanak - Latvala - Lappi.

Βέβαια στην Toyota σύννεφα μαζεύονται. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι ανάλογο του αυτοκινήτου και των επιδόσεων :hmmm:
Μακάρι να αναστραφεί.

για λεγε.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#444720 Ο Φιλανδος τους εχει μαζεψει στο χωριο του, σε παλιους σταβλους που εχει κανει συνεργεια, αφηνοντας οτι συγχρονο ειχε η Toyota στην Ευρωπη.

O Ζωτος ηταν απο τους πρωτους που εφυγε...

Γενικα ειναι πολυ περιεργος. Δεν ρολαρει το πραγμα.

Αυτα μαθαμε στην Καταλονια.

Η Hyundai παιδια ειναι αλλου. Φαινεται οτι εχει ριξει πολυ, πιο πολυ, ακομη πιο πολυ χρημα στην εμπλοκη της στο WRC.

Ακουστηκε κατι για 308wrc???