Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#444274 Οξω ρε... :lol:
Κοιτα να βρεις κανα σωστο κοριτσι ,να μπεις σε μια σειρα κ ασε τα dybbuk κ τα ξενυχτια.......:protest:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Deleted User 1 έγραψε:
gianik έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε: Ίσως όταν σπάει ο διάολος κάνα ποδάρι και βρεθώ να συζώ και να κάνω ζωή μικροαστού.....

Τωρα δλδ τι ζωη κανεις; :hmmm:

Αστού σκέτο. Χωρίς το "μικρο".

"Αστός" και "μικροαστός" σημαίνουν διαφορετικά πράγματα από αυτό που έχεις καταλάβει.
Ειδικά το δεύτερο σημαίνει περισσότερο νοοτροπία παρά κοινωνική τάξη. Αυτό που κυρίως χαρακτηρίζει τον μικροαστό είναι ο (αυξημένος) βαθμός ένταξής του στο σύστημα και όχι συνήθειες, όπως το πρωινό σύστημα και ο βραδυνός ύπνος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444282 Φχαριστώ για τη διευκρίνιση ρε Μπαμπινιώτη αλλά κατέχω την Ελληνικήν εδώ και 33 χρόνια. Χούμορ ήταν προφανώς!

Και είπα να βάλω το εμότικον γιατί όλο και κάποιος θα πεταγόταν να πει την εξυπνάδα αλλά βαρέθηκα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#444284 Ναι γεννήθηκες με εμφυτευμενη την γνωση της Ελληνικης
:lol:

Αφου λεει ότι εισαι 33 το συστημα :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444287 Είχα τ' αφτιά μου ανοιχτά ρε γαβ γαβ! Χώρια που είμαι 33,5 πια. Ε στο 6μηνο να μη μίλησα? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#444297 Όταν ειμαι γραφείο, προσπαθώ να ειμαι εκεί πριν τις 7. Εχουμε ευέλικτο ωράριο, αφιξη 06:30-10:00 και 8,5 ώρες παραμονή στο γραφείο (μισή ώρα υποχρεωτικό διάλλειμα, 1 ώρα προαιρετικό που την μαζεύεις στο τέλος)
Μέχρι τις 9 που σκάει ο κόσμος κι αρχίζει το νταβατούρι, έχεις 2 ωρίτσες ησυχίας, να πιείς το καφεδάκι σου να τσεκάρεις ημέηλ, να δουλέψεις κάποια πράγματα που θέλουν συγκέντρωση.
Αρκετές μέρες εχουμε συναντήσεις εκτός γραφείου οποτε φροντίζω να είναι σε τέτοια ώρα ώστε να παίξει καφεδιά για να σπάσει η γραφειήλα.
Προσπαθώ να φεύγω νωρίς, ώστε να πάω γυμναστήριο-κολυμβητήριο και βραδάκι καθημερινές κανα σινεμαδάκι/ποτάκι/εστιατόριο. Κάποια βράδυα λόγω διαφοράς ώρας με τα καράβια προτιμάω να δουλέψω απ το σπίτι.

Γενικά επειδη όταν είμαστε σε project πάνω στο καράβι δουλευουμε 7 μερες τη βδομάδα 12-15 ώρες για μεγάλα διαστήματα, δε μας σκοτίζουνε με ώρες άφιξης και παπαριές (ευτυχώς γιατί δεν θα το άντεχα). Το ζήτημα ειναι να βγαίνει η δουλειά.

Και για να ειμαι οντοπικ, μου αρέσει που έχω κάνει καλή πρόοδο στα Ισπανικά καθαρά με αυτοδιδασκαλία. Μόλις γυρίσω εχω εχω σκοπο να βάλω κάποια ταχυρυθμα ώστε να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο συννενόησης.
Όποιος θέλει να ασχοληθεί σε φάση χόμπυ, καλό ειναι να τσεκάρει το Duolingo, κάνει δουλειά :s_yes
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimitris_P έγραψε:Φαγωθήκατε όλοι :lol: Άαααστον να διασκεδάσει όπως γουστάρει

Επειδή καταστράφηκαν οι ίδιοι, θέλουν να καταστρέψουν και τους υπόλοιπους... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
junior gt έγραψε:Εργένης και με τρία τέσσερα ποτάκια στο κεφάλι?
Και λίγες ειναι.
Αλλιώς κάθε μέρα δεν το αντέχεις.

Το τελευταίο δίμηνο, ο ρουφιάνος γράφει ΜΟ 5:40h ύπνου κάθε βράδυ (δουλειά + μεταπτυχιακό γαρ)... :help:
Τουλάχιστον οι κραιπάλες τύπου γυρίζω 3μιση στο σπίτι και δουλειά το επόμενο πρωί (και στο καπάκι quarterly performance review :lipsealed: :lol: ) έχουν ελαχιστοποιηθεί.

markvag έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ το βλέπω σαν μία καλή ευκαιρία να σταματήσει η καθυστερημένη λογική του "οποιος κάθεται περισσότερο στο γραφείο είναι ο πιο δουλευτεράς".

Α, γεια σου!

Απ' το στόμα σου και στου Ελ επιχειρηματία το αυτί!

+2. Καιρός είναι να σπάσει αυτό το απόστημα και να γίνετε επιτέλους Ευρώπη. ( :shifty: )

Deleted User 1 έγραψε:Φχαριστώ για τη διευκρίνιση ρε Μπαμπινιώτη αλλά κατέχω την Ελληνικήν εδώ και 33 χρόνια. Χούμορ ήταν προφανώς!

Και είπα να βάλω το εμότικον γιατί όλο και κάποιος θα πεταγόταν να πει την εξυπνάδα αλλά βαρέθηκα...

Άλλος bus class μας πρόεκυψε. :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:Το τελευταίο δίμηνο, ο ρουφιάνος γράφει ΜΟ 5:40h ύπνου κάθε βράδυ (δουλειά + μεταπτυχιακό γαρ)... :help:

Σιγά ρε... φοιτητή :shifty: :shifty: :svivhaha: ... εδώ και χρόνια κοιμάμαι κανένα 6ωρο τη μέρα και κανένα μισάωρο το μεσημέρι (και αν αυτό)... Καλά είσαι... :rtfm: :twisted: :lol:

Zorz έγραψε:+2. Καιρός είναι να σπάσει αυτό το απόστημα και να γίνετε επιτέλους Ευρώπη. ( :shifty: )

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
markvag έγραψε:Σιγά ρε... φοιτητή :shifty: :shifty: :svivhaha: ... εδώ και χρόνια κοιμάμαι κανένα 6ωρο τη μέρα και κανένα μισάωρο το μεσημέρι (και αν αυτό)... Καλά είσαι... :rtfm: :twisted: :lol:

Α, εξάωρο και μεσημεριανή σιέστια; :omg: Προσδοκώ να κάνω κι εγώ παιδιά σύντομα τότε, για να κοιμάμαι καλά. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#444326 H μεσημεριανή σιέστα είναι εξτραδάκι... κάπου στο 50% των περιπτώσεων... :vava:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#444360 Προτιμώ αξημέρωτο δουλειά και να γυρνάω μέρα (ειδικά χειμώνα) παρά το αντίθετο.

Καθημερινά ξυπνάω 05:30 και το λατρεύω. Γυμναστικούλα, μπανάκι και δουλειά. Πολύ καλύτερο από την σαπίλα του Δία και λοιπών που θέλουν να πιάνουν δουλειά στις 10. Μπρρρρρρρ :s_omg
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444361 5.30 ξυπνάνε ή τα βρέφη ή οι γέροντες. Από κανονικές ηλικίες μόνο ψαράδες και φουρναραίοι είναι ξύπνιοι εκείνη την ώρα. Τι από τα δύο κάνεις? :shifty: