Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444206 Είστε κι εσείς στο μάτι της ΣΕΠΕ. Το χω γράψει και στο θέμα με τα εργασιακά. Σας τη φόρεσε καλά και συμμαζεύεστε. Εμείς έχουμε βγάλει τα βιβλία με τις υπερωρίες και έρχεται κάθε μέρα ο κόσμος και σημειώνει λες και είμαστε στο '60.

Ιδανικό πρόγραμμα καθημερινής που προσπαθώ όσο το δυνατόν να διατηρώ:

9 ξύπνημα
10-10.30 δουλειά
7.30 το αργότερο σπίτι
(1 ωρίτσα άραγμα)
9 η ώρα μπάλα/μπάσκετ
11 η ώρα χαλαρή έξοδος για ποτάκι ή κάνα σινεμά
2 η ώρα ξάπλα

Δυστυχώς ρεαλιστικά το παραπάνω δε βγαίνει για πάνω από 2 εργάσιμες μες τη βδομαδα. Κάτι απ' όλα πρέπει να γίνει skip και συνήθως πλέον είναι η έξοδος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#444210 Μα εφαγε προστιμο η τραπεζα από την επιθεωρηση εργασιας 1,375,000 για το κτηριο της Συγγρου!!

Και μας πρηζουν τωρα!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444211 Αυτό λέω ρε μάστορα. Ότι σας τη φόρεσε καλά η ΣΕΠΕ. Κάνει δουλίτσα το σωματείο σας φαίνεται. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#444212 Ναι οκ. Φεύγουν από το γραφείο και πάνε κάτω στο Bottega και συνεχίζουν τη δουλειά.
Σταρχίδια τους γράφουν και ΣΕΠΕ και ΜΕΠΕ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444216 Μη το λες. Το προστιματάκι αυτό προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και χέστηκαν πάνω τους διάφοροι κολοσσοί. Εμείς βγήκαμε στη γύρα την προηγούμενη βδομάδα και διώχναμε κόσμο μολις πήγε 6 η ώρα. Τα ίδια και άλλες 3 εταιρίες που ξέρω. Γενικώς έχουν βγει παγανιά και πολύ καλά κάνουν.

Τώρα αν θέλει ο κάθε βλαμμένος να πάρει παραμάσχαλα το λαπτοπ και να παει να δουλέψει στο μαγαζί από κάτω ή σπίτι του, πρόβλημά του. Εγώ το βλέπω σαν μία καλή ευκαιρία να σταματήσει η καθυστερημένη λογική του "οποιος κάθεται περισσότερο στο γραφείο είναι ο πιο δουλευτεράς".
Άβαταρ μέλους
By Zorz
junior gt έγραψε:κατά τις δύο γυρνάς, κοιμάσαι κάνα επτάωρο, οκτάωρο και κατά τις δέκα δουλειά.

7-8 ώρες ύπνος;

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Zorz και 17 Οκτ 2017, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Deleted User 1 έγραψε:Μη το λες. Το προστιματάκι αυτό προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και χέστηκαν πάνω τους διάφοροι κολοσσοί. Εμείς βγήκαμε στη γύρα την προηγούμενη βδομάδα και διώχναμε κόσμο μολις πήγε 6 η ώρα. Τα ίδια και άλλες 3 εταιρίες που ξέρω. Γενικώς έχουν βγει παγανιά και πολύ καλά κάνουν.

Τώρα αν θέλει ο κάθε βλαμμένος να πάρει παραμάσχαλα το λαπτοπ και να παει να δουλέψει στο μαγαζί από κάτω ή σπίτι του, πρόβλημά του. Εγώ το βλέπω σαν μία καλή ευκαιρία να σταματήσει η καθυστερημένη λογική του "οποιος κάθεται περισσότερο στο γραφείο είναι ο πιο δουλευτεράς".

Καλά κάνουν, άντε για να δούμε αποτελέσματα.. :superman:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
drdino έγραψε:Και το ξεσκισμα στη δουλεια το κανει, και το φαγακι του το τρωει, και την μπαλιτσα του την παιζει, και τα μιλφακια τα χτυπαει, και κοιμαται κιολας ο red monster. ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. :lol:

Το 70% των ΕΕ εν Ελαδι (που έχουν αντικείμενο) με ανάλογα ωράρια επιβιώνουν. Και εγώ μπορώ να πάω την προπόνηση μου, να πάρω δουλίτσα στο σπίτι, δεν έχω σκυλιά γατιά παιδιά.

Όνειρο η πολιτική του Αλέξη μας :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Deleted User 1 έγραψε:Ιδανικό πρόγραμμα καθημερινής που προσπαθώ όσο το δυνατόν να διατηρώ:

9 ξύπνημα
10-10.30 δουλειά
7.30 το αργότερο σπίτι
(1 ωρίτσα άραγμα)
9 η ώρα μπάλα/μπάσκετ
11 η ώρα χαλαρή έξοδος για ποτάκι ή κάνα σινεμά
2 η ώρα ξάπλα

Για εμένα θα έλεγα:
6 ξύπνημα
μισή ώρα καφέ - overnight mail/skype/επικοινωνίες
1 ώρα τρέξιμο (γρήγορο μπάνιο included)
Δουλειά μέχρι τις 20:00 (φαγητό, μαγείρεμα κάποια μικρά ψώνια included)
Έξοδος ή άραγμα
23:00-24:00 ύπνος

Δυστυχώς δεν βγαίνει καθημερινά, επειδή όλο και κάτι προκύπτει που να απαιτεί χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#444222 παιδιά το 7 είναι κάπως καλό, εγώ μιλάω για 9,10 +

γενικά όμως το 8-4 είναι για μένα το καλύτερο, γυρνάς σπίτι, ρίχνεις έναν ύπνο κιόλας και μετά είσαι φρέσκος για να κάνεις τα πάντα
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Geo f1 έγραψε:Και χθες αυτό μας ελεγαν οι προισταμενοι..Και σε μας θα μπουν 3 ωραρια.

7:45 - 15:15
9:15 - 16:45
11:00 - 18:00

Φυσικα θελω να ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ στο πρωτο.
Συνηθίσαμε τωρα το εγερτηριο στις 6:24.

Θα αυξηθούν οι ώρες εξυπηρέτησης με τα νέα ωράρια;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
mjacob έγραψε:

Για εμένα θα έλεγα:
6 ξύπνημα
μισή ώρα καφέ - overnight mail/skype/επικοινωνίες
1 ώρα τρέξιμο (γρήγορο μπάνιο included)
Δουλειά μέχρι τις 20:00 (φαγητό, μαγείρεμα κάποια μικρά ψώνια included)
Έξοδος ή άραγμα
23:00-24:00 ύπνος

Δυστυχώς δεν βγαίνει καθημερινά, επειδή όλο και κάτι προκύπτει που να απαιτεί χρόνο.

Δεν εχεις μωρο εσυ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
stavrosg έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Και χθες αυτό μας ελεγαν οι προισταμενοι..Και σε μας θα μπουν 3 ωραρια.

7:45 - 15:15
9:15 - 16:45
11:00 - 18:00

Φυσικα θελω να ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ στο πρωτο.
Συνηθίσαμε τωρα το εγερτηριο στις 6:24.

Θα αυξηθούν οι ώρες εξυπηρέτησης με τα νέα ωράρια;

Είναι μονο για τις κεντρικες υπηρεσίες.
Στα καταστήματα δεν αλλαζει κατι.