Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#443986 Ας αφήσουμε τη διασκέδαση στην άκρη για λίγο. :s_smile
Κιλο, τα υλικά δεν πιστεύω να είναι από το πάνω ράφι έτσι;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444183 Μ' αρέσει που χωρίς πολλά πολλά μέσα σε 3μηνες άλλαξα το ωράριό μου στη δουλειά! Στην αρχή μου λένε 9.15 :svivhaha: , σιγά σιγά έγινε 9.30 και επισήμως από την άλλη Δευτέρα έγινε 10! Στόχος να γίνει μέχρι το άλλο καλοκαίρι 10.30. Κανονική λογική ώρα δηλαδή και όχι αξημέρωτα λες και πέφτουμε για χταπόδια. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By DAP
#444188 Φυσικα!!!!

Ειναι καποιες εταιρειες που λογω επαφων με την υπολοιπη Ευρωπη θελουν και το ωραριο της Ευρωπης....Οσο λοιπον πιο αργα τοσο καλυτερα ........Αυτο συμβαινει πολυ με τις ναυτιλιακες εταιρειες που μιλαν με ολα τα μηκη και πλατη της γης......
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444190 Καλά η ώρα αποχώρησης είναι σχετική οπότε μικρή σημασία έχει. Η ώρα άφιξης είναι σημαντική που δεν είναι τόσο ελαστική. Στο 10.30 θα είμαι βασιλιάς πάντως γιατί θα γλιτώνω και κίνηση στην εθνική.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#444193 η αλήθεια είναι ότι το πρωινό ξύπνημα είναι που σε σκοτώνει, από την άλλη 1000 φορές πρωινό ξύπνημα και ελεύθερος χρόνος στη συνέχεια της ημέρας, παρά μειωμένη προσωπική ζωή

εγώ πάντως το μισαωράκι πιστόλι το πρωί το έχω ψιλοκαθιερώσει :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444196 Ίσα ίσα όσο πιο αργά πας δουλειά, τόσο αυξημένη προσωπική ζωή. Αλλιώς θα βγεις μία καθημερινή αν είναι να ξυπνήσεις 8, αλλιώς αν είναι να ξυπνήσεις 9.30.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#444197 Αν είσαι ελεύθερο πουλί σαν τον Στέφαν είναι το καλύτερο ωράριο.
Γυρνάς σπίτι κατά τις 6 μιση, πας για καμμιά μπαλίτσα, μετά τρως και κατά τις εννιά-εννιάμιση ξεπορτίζεις, παίζεις με τα μωράκια σου (όχι τα δικά μας, τα άλλα τα καλά :rtfm: ) ή τα μιλφάκια σου, κατά τις δύο γυρνάς, κοιμάσαι κάνα επτάωρο, οκτάωρο και κατά τις δέκα δουλειά.
Α ρε πούστη ζωάρα.
Είναι αυτό που λένε:'τώρα που'γινε η θάλασσα γιαούρτι, χάσαμε τα κουτάλια....' :help:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#444199 Εγώ φεύγω από το σπίτι πριν τις 7:00, από το γραφείο μετά τις 19:00 και παρόλα αυτά όλα χωράνε στο πρόγραμμα. Και είμαι και 4-5 χρόνια μικρότερος από στέφανους κιούσιδες & ΣΙΑ

Με προγραμματάκι και καλή διάθεση, όλα βγαίνουν :)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#444200 Και το ξεσκισμα στη δουλεια το κανει, και το φαγακι του το τρωει, και την μπαλιτσα του την παιζει, και τα μιλφακια τα χτυπαει, και κοιμαται κιολας ο red monster. ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#444201 Εκτός αυτού προλαβαίνεις να κάνεις και καμιά πρωινή δουλίτσα. Καμιά τράπεζα, κάνα δημόσιο, κάνα γρήγορο συμμάζεμα το σπίτι, κάνα σουπερ μάρκετ κτλ αν είναι να πας δουλειά 10+.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#444203 Και χθες αυτό μας ελεγαν οι προισταμενοι..Και σε μας θα μπουν 3 ωραρια.

7:45 - 15:15
9:15 - 16:45
11:00 - 18:00

Φυσικα θελω να ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ στο πρωτο.
Συνηθίσαμε τωρα το εγερτηριο στις 6:24.