Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44318 Οχι οχι
Αλλωστε ειχα δηλωσει οτι θα παραμεινω στο 3 γιατι οι αναγκες μου αυτην την στιγμη με καλυπτουν με αυτο.. :oops:

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#44331 Πήρες pc ε? Δεν κρατήθηκες...

Κρίμα να μην έχεις γιο πάντως. Θα τον έκανες πολύ ευτυχισμένο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44335 Γατος ο Στεφαν!!! :iconcool:

Η Παραγγελία σας προωθείται Υποκατάστημα Γαλατσίου

Ναι αλλα εκανα συνετη αγορα χωρις τρελλες!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:Ε πέρνα από δίπλα να μας πεις τι πήρες

Δεν εχω τελειωσει ακομα.
:lipsealed:

Οταν ολοκληρωθουν οι αγορες θα ποσταρω :)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#44354 Δεν μ'αρέσει που ο geakos αγοράζει άχρηστα πράματα αντί να κυκλοφορεί το fiesta του.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44361 Αγαπημενο μου πειραχτηρι.

Δυστυχως το φιεστα εχει πολλα εξοδα. Και 3 αυτοκινητα δεν τα σηκωνει η οικογενεια.
ΜΑΚΑΡΙ να μπορουσα να το αλλαξω αυτο.Αλλα δεν ειμαι μονος μου.

Καλα να μαστε μπορει το 2016 που θα κλεισει 10ετια να γινει κατι.

Συγγνωμη για το οφφ τοπικ.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#44365 ΔΕΝ μ΄αρέσει big time όμως το "Πόσο μπορεί να πέσει η τιμή του αυτοκινήτου που πουλάς φίλε μου;" από το τηλέφωνο, πριν δει το αμάξι.
Προσπερνώ τον ενικό ... αγενείας: Ρε αγαπητέ συνάνθρωπε αν στο αφήσω 2000 ευρώ λιγότερα και είναι παρτάλι θα το πάρεις; Δες το πρώτα το γαμημένο και μετά έλα ρίξε τα κασέρια και κάνε ό,τι παζάρι θες. :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:Δυστυχως το φιεστα εχει πολλα εξοδα. Και 3 αυτοκινητα δεν τα σηκωνει η οικογενεια.
ΜΑΚΑΡΙ να μπορουσα να το αλλαξω αυτο.Αλλα δεν ειμαι μονος μου.

Καλα να μαστε μπορει το 2016 που θα κλεισει 10ετια να γινει κατι.

Γιώργο χωρίς να είμαι στην τσέπη σου αντιλαμβάνομαι ότι το αυτοκίνητο δεν κινείται επειδή έχει βγάλει διάφορα και χρειάζεται μαζέματα. Αφήνοντας τον χρόνο να περνάει θα βγάζει ακόμα περισσότερα κι ας μην κινείται. Εδώ ο χρόνος δεν είναι γιατρός :oops:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#44377 Γιώργο το καγκουροφιέστα εκτός από καγκουροεκθέσεις τι το έκανες ?
πίστα ?
στροφοδιαδρομές ?
εθνική δίχως αύριο ?
ατελείωτα ταξίδια αστραπή ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44390 Ελα κακε!!! Καγκουρικο δεν το ελεγες ποτε!!!

Γενικα τπτ απο αυτα που αναφερεις δεν εκανα σε μεγαλο βαθμο.Απλα ενιωθα ωραια ξεροντας οτι εχω 300+ αλογα στα ποδια μου.
Το αμαξι ηταν βολτισιο περα εως περα!!

Και μια φορα ειχε παει στο athens tuning show..ok εκει ηταν καγκουροεκθεση!! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#44399 μόλις απέδειξα στους αγαπητούς συνφουρουμάδες γιατί θεωρώ καλύτερη την αγορά του πισιου έναντι της επανακυκλοφορίας του st.... όχι τραγικά καλύτερη γιατί και αυτό ανάλογη χρήση θα φάει αλλά σε επίπεδο άνω του 20% χοντρά χοντρά... εύγε γκεάκο έκανες την -αναλογικά- βέλτιστη εκλογή :yahoo:

άνθρωπος που τον καίει σοβαρά κάνει σαν τον τζιμκλαρεος με τον τιράντα... που του ξαναέβαλε πινακίδες και χάρηκα μέχρι και εγώ που δεν τον ξέρω... :lol: