- 25 Νοέμ 2014, 02:30
Τα πέρασα πριν περίπου 1,5 χρόνο αυτά που γράφεις. Και μάλιστα για να περάσω από 2λιτρο σε μεγαλύτερο. ΜΑΚΡΥΑ από μάντρες. Θέλουν να σου πάρουν το δικό σου για ένα κομμάτι ψωμί, και να σου πουλήσουν το δικό τους για καινούριο. Θα είσαι διπλά χαμένος. Μην κοιτάς τις τιμές στο Car.gr , είναι χαμηλότερες από τις πραγματικές είτε αγοράζεις, είτε πουλάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πάνω από 10κ€(δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ακόμα λιγότερο πουλιούνται).
Οπότε, για να πάμε και στην ουσία. Εφόσον έχεις αυτοκίνητο να μετακινήστε, έχεις 2 λύσεις ανάλογα με τα οικονομικά σου. Βάζεις πρώτα αγγελία για το cx-7. Μετά:
α) αν υπάρχουν χρήματα, αγοράζεις σε χαμηλή τιμή όποιο σου αρέσει εσένα. Αφού καταλήξεις σε μοντέλο, ενημερώνεσαι καθημερινά για αγγελίες. Κάνεις τηλέφωνα και προσπαθείς να αγοράσεις όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Αφαιρείς πινακίδες από το Mazda, και ρισκάρεις να σου μείνει απούλητο. Γλιτώνεις όμως τα έξοδα που έχει, οπότε και να μην πουληθεί κάποια στιγμή θα έρθεις στα ίσια σου. Χαμηλώνεις διαρκώς την τιμή, μέχρι να φύγει. Εμένα μου πήρε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο. Εκεί που πίστευα, ότι μέχρι τη 10ετία θα μείνει με την κουκούλα, βρέθηκε αγοραστής.
β) αν δεν υπάρχουν χρήματα, τότε είσαι δύσκολα. Μην κάνεις σκέψεις και όνειρα, μέχρι να πουληθεί. Τζάμπα θα σε τρώει. Και είναι κρίμα να οδηγείς μια χαρά αυτοκίνητο, και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.
Με το καλό λοιπόν να βρεθεί λύση. Με τα κριτήρια πάντως που θέτεις, πάλι δεν βλέπω να τα ικανοποιείς όλα. Ή θα πας σε παλαιότερο μοντέλο, ώστε να πάρεις "γκάζια", είτε θα συμβιβαστείς με μέτριες επιδόσεις για να είναι πιο σύγχρονο.
Religion: The greatest bullshit ever told
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας