, η κατανάλωση θα έφερνε τριγμούς στην σχέση μας το δίχως άλλο!
Anonymous Founder έγραψε:Έχω οδηγήσει μερικές δεκάδες μπροστοκίνητα και κάποια ήταν/είναι εξαιρετικά. Αλλά κανένα εμπροσθοκίνητο, δεν θα φτάσει ένα καλό πισωκίνητο.
Το μόνο κακό είναι πως υπάρχουν ελάχιστα και ας ελπίσουμε πως η νέα Giulietta θα είναι κι αυτή πισωκίνητη.
Αλλιώς, η μόνη μου ελπίδα για κάτι καλό είναι η εισαγωγή ενός μεταχειρισμένου απέξω και να είμαι πάλι στα συνεργεία, γιατί λογικά πάλι BMW θα είναι και εντελώς λογικά-για BMW- πάλι θα χαλάει... Δεν ξυπνάνε και αυτοί οι ιάπωνες μπας και βγάλουν τίποτις καλό να γουστάρουμε (και να μπορούμε ν' αγοράσουμε...).
- με τις πορτες αν θες. Κίκιζας . έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Έχω οδηγήσει μερικές δεκάδες μπροστοκίνητα και κάποια ήταν/είναι εξαιρετικά. Αλλά κανένα εμπροσθοκίνητο, δεν θα φτάσει ένα καλό πισωκίνητο.
Το μόνο κακό είναι πως υπάρχουν ελάχιστα και ας ελπίσουμε πως η νέα Giulietta θα είναι κι αυτή πισωκίνητη.
Αλλιώς, η μόνη μου ελπίδα για κάτι καλό είναι η εισαγωγή ενός μεταχειρισμένου απέξω και να είμαι πάλι στα συνεργεία, γιατί λογικά πάλι BMW θα είναι και εντελώς λογικά-για BMW- πάλι θα χαλάει... Δεν ξυπνάνε και αυτοί οι ιάπωνες μπας και βγάλουν τίποτις καλό να γουστάρουμε (και να μπορούμε ν' αγοράσουμε...).
Μιας και ειναι On topic, κανονικοτατα κιολας, απλως αναφερω το Mini Cooper S (R53) με τον κομπρεσσορα, την "ηλεκτρικη" αποκριση και λειτουργια κινητηρα, το βαρυ και με τρομερη αισθηση τιμονι που στριβει τους τροχους ακομα και με μισο cm κινησης, αλλα και το γενικοτερο σεταρισμα που επιτρεπει να το πηγαινεις -με Lift off oversteer που λεν και στο χωριο μου- με τις πορτες αν θες.
Πολυ κοντα σε αισθηση, αν και οχι τοσο απολυτο και καθαροαιμο σε αντιδρασεις το επομενο Cooper S, Το R56 και πλεον και το νεο, αλλα στην πιο αγρια εκδοση του, το F56 JCW...
Το RX-8 που ειναι πχ ενα καλο πισωκινητο, δεν το εχω οδηγησει η αληθεια, αλλα για την Ελληνικη πραγματικοτητα και απο διαφορα reviews, θυμαμαι να εχω διαβασει ξεκαθαρα καλυτερα σχολια για την καθαροαιμη οδηγικη συμπεριφορα του MCS, σε σχεση με το "κουφιο" μοτερ χαμηλα και σχετικα μαλακο σεταρισμα του Mazda...
Giuseppe Busso έγραψε:Βέβαια μιλάμε για αμάξι με σπορ ανάρτηση, λάστιχο από Mclaren F1 και 6πίστονα.
Αν έμπαινες στην 147 με την ανάρτηση, θα έλεγες "|λογοκρισία| μου πόσο γαμάει η μπροστινή κίνηση"
mirage έγραψε:Δυσκολευοταν να ακολουθησει την κινηση κι αυτό.
Γρηγοριε σταμάτα να αναπαραγεις τσιτατα των περιοδικωνε.
< >
morpheus έγραψε: ... άλλα όπως είπε και ο HF ένα καλό rwd είναι πολύ καλύτερο απο οποιοδήποτε fwd...
Και δεν είναι θέμα άποψης, είναι θέμα φυσικής...
Κίκιζας . έγραψε:morpheus έγραψε: ... άλλα όπως είπε και ο HF ένα καλό rwd είναι πολύ καλύτερο απο οποιοδήποτε fwd...
Δηλαδη για παραδειγμα, ενα oem MX-5 NA (ΜΚΙ 1993-97) που ειναι αναμφιβολα ενα καλο πισωκινητο, ειναι πολυ καλυτερο οδηγικα απο ενα -επισης oem- Integra Type R DC2?

vagmag έγραψε:Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας διασκέδαση ....
Revealing The Mysteries of Great-Handling Cars
Most people associate handling with tires, springs, and shocks, but Juechter starts with the basics. “I’m a vehicle architect. So I start with the weight distribution, the center-of-gravity height, the polar moment of inertia, its mass, and the stiffness of the structure ...dampers, springs, and bushings account for only the last 10 percent of handling
drdino έγραψε:Με ένα V6 δεν θα ήταν RX8.
Κίκιζας . έγραψε:morpheus έγραψε: ... άλλα όπως είπε και ο HF ένα καλό rwd είναι πολύ καλύτερο απο οποιοδήποτε fwd...
Δηλαδη για παραδειγμα, ενα oem MX-5 NA (ΜΚΙ 1993-97) που ειναι αναμφιβολα ενα καλο πισωκινητο, ειναι πολυ καλυτερο οδηγικα απο ενα -επισης oem- Integra Type R DC2?
Τα λαστιχα παλι κουτσουρα τα κοβω. Θα βγαλουν ολο […]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]