Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#441429 Άλλη ερώτηση:

Ψάχνω τασια για το 107 και βρήκα αυτά:

https://www.car.gr/parts/view/9264887/

Γενικά, εφαρμόζουν σωστά ή να βρω μεταχειρισμένο; (1 ψάχνω)
Άβαταρ μέλους
By gakost
sprsk έγραψε:Καλησπέρα ...

Μόλις παρέλαβα από τον πατέρα μου το SUV και βλέπω ότι θέλει επειγόντως λάστιχα ...

Σε δρόμους με καλή άσφαλτο μπορεί και να μην δεις σοβαρή διαφορά. Στους Ελληνικούς γυαλιστερούς και με την Ελληνική οδηγική συμπεριφορά βάλε ένα λάστιχο της προκοπής και άσε τα κινέζικα αγνώστου ταυτότητας.
Λάστιχα, αναρτήσεις και φρένα είναι βασικά στοιχεία ενεργητικής ασφάλειας και πρέπει να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση γιατί δεν ξέρεις πότε θα τα χρειαστείς. Δεν σου λέω να πάρεις τα πιο ακριβά σπορ επιδόσεων αλλά σοβαρά λάστιχα που δεν θα σε προδόσουν
Άβαταρ μέλους
By sprsk
#441513 Έγραψα κάτι για κινέζικα και μου το λές αυτό ? Το αντίθετο έγραψα
sprsk έγραψε:Στα φθηνότερα και αφού πρώτα απέρριψα όσα είναι ασιατικά ( έτσι κάπου διάβασα ) ψάχνοντας τα link

Απλά ζήτησα γνώμες και βοήθεια για επιλογή πολύ φιλική με τα euro ...
Αρχικό ποστ : https://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=13&t=7&start=3255#p441426
Πρόταση έχεις να βοηθήσεις πάνω σε αυτό ... ?

Εδώ η λίστα :
https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/f/560124/4x4-SUV.html?keyphrase=235%2F55%2F18
Τελευταία επεξεργασία από sprsk και 08 Οκτ 2017, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By xenos
#441518 Για μενα, μονο επωνυμο, εστω και β. Uniroyal, toyo βλεπω ως πιο φθηνα. Παντως τα φθηνα παιζει να σου βγουν ακριβα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#441541 Για τι αυτοκίνητο μιλάμε? Εγώ έχω βάλει 2 φορές Pirelli Scorpion Verde σε παρόμοια διάσταση (235/60/18) με κόστος 600€ και με 1 χρόνο εγγύηση. Ήσυχο λάστιχο, με καλό rim protection και καλές επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο. Πλέον είναι λίγο παλιό αλλά δεν έχω δει να έχει βγει και κάτι πολύ ανώτερο στην κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#441628 Εγώ στο ίδιο αυτοκίνητο έχω τα continental sc5 suv και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής (23.000 km και 18 μήνες). Κόστος 580 €.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#441840 Continental is in a distant fourth place in North American and global sales, behind Goodyear, Bridgestone, and Michelin.
Άβαταρ μέλους
By fot
#442087 Ξέρετε κάποιο μαγαζί με σιδερένιες ζάντες;

Θα χρειαστώ μια τετράδα για τα χειμερινά

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#442416 Να ξεραθεί το χέρι αυτού που μου έκλεψε τα καπάκια των βαλβίδων.
Ήταν στο χρώμα της ζάντας, "ολόσωμα" έπιαναν δηλαδή όλη την βαλβίδα και αλουμινένια με χαραγμένο το BBS πάνω.
Πήρα μια 8δα από το ebay έναντι 44€ και δεν ξέρω καν αν θα είναι το ίδιο χρώμα (himalaya grau)

Πάω να σκάσω από το πρωί γμτπμ #@$%^$#^%#^& :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Αν κλαπούν κι αυτά, πράγμα καθόλου περίεγο με τους βρωμόγυφτους του κερατά τι λύσεις υπάρχουν για καλαίσθητες βαλβίδες που δεν κλέβονται?
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#442420 Μου τα έχουν κλέψει δύο φορές και βαρέθηκα να πληρώνω τσάμπα.
Οπότε έβαλα τα κλασσικά πλαστικά....

Την μία φορά μάλιστα τον είδα, ήταν ένας στο πάρκινγκ του Olympus Plaza στην εθνική!!
Με κατάλαβε από μακρυά, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
dimik έγραψε:Αν κλαπούν κι αυτά, πράγμα καθόλου περίεγο με τους βρωμόγυφτους του κερατά τι λύσεις υπάρχουν για καλαίσθητες βαλβίδες που δεν κλέβονται?

Kαμια πιθανοτητα να μην κλαπουν!
Εμενα το αυτοκινητο ειχε μεταλικα με το σημα της Mercedes.
Tην πρωτη εβδομαδα μου εκλεψαν τα δυο. Σ ενα μηνα ειχαν φυγει και τα άλλα δυο.
Εβαλα τα κοινα μαυρα πλαστικα, δεν ξαναεμεινα χωρις καπακια και το ξεχασα το θεμα!
Τωρα, εσυ μου το θυμησες! :x :lol:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#442425 Και τα σουσαμια στο κουλουρι φαινονται αλλα τα συνηθισαμε ετσι! :lol: