Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#441163 To τελευταίο πρόβλημα του ιδιωτικού είναι οι παρέες. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει και το σχολικό που περνάει και μαζεύει κόσμο από γειτονικές περιοχές οπότε κάνεις και από κει παρέες κι ας μην είστε στην ίδια τάξη ή στο ίδιο τμήμα. Επισης σε γυμνάσιο και λύκειο τα παιδιά είναι ανεξάρτητα πλέον. Καβαλάνε τρένο, λεωφορείο, ταξί και πάνε όπου γουστάρουν. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα. Στο δημοτικό θα κάνει ο γονιός τον ταρίφα όπως και να χει. Τώρα αν το πρόβλημα είναι αν θα διανύσει 1χλμ ή 5χλμ, είναι θέμα του καθενός.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν πρόκειται για 512 ψιλοάχρηστες δραστηριότητες μια χαρά κάνουν τους ταρίφες οι γονείς. Το να πάνε για παιχνίδι το παιδί 2 δήμους παρακάτω είναι το πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε: Το να πάνε για παιχνίδι το παιδί 2 δήμους παρακάτω είναι το πρόβλημα?

από τη Φιλοθεη στην Ερυθραια(για την περιπτωση που μιλαγα) το να την πας στις 7 το απόγευμα,και να την παρεις στις 9 ναι είναι μεγαλο πρόβλημα.Εκτος και αν εσυ δεν εχεις πρόβλημα να εισαι στους δρομους από τις 6,30 μεχρι τις 9,30 τρεις φορες την εβδομαδα,επι 10 χρονια.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
junior gt έγραψε:
21 quadra έγραψε:
mirage έγραψε:Να πιασουμε και τους σημερινους υστερικους αναγωγους ξερολες γονείς;
Κρινα να μεινουν παραπονεμενοι κι αυτοι.

< >

Έχεις απόλυτο δίκηο, είναι μεγάλο μέρος του προβλήματος, έχω δεί κάτι λουλούδια γονείς όταν πήγαιναν οι δικοί μου σχολείο που να σου λέω, να πω για τον πατέρα πίθηκο που πήδηξε από τα κάγκελα από τη βιασύνη του να δείρει τον γυμναστή γιατί ο γυμναστής είπε στον μικρό δεν κάνεις καλά την άσκηση και ο μικρός τον είπε |λογοκρισία| και έφαγε το χαστούκι του, και αντί ο πίθηκος να δώσει άλλο ένα χαστούκι στο καμάρι του θεώρησε καλό να πλακώσει στις μπουνιές τον γυμναστή.

:dizzy: :dizzy: :dizzy: Αληθεια σοβαρά μιλάς? :dizzy: :dizzy: Αυτά το 1960. Εχεις μείνει λίγο πισω.
Μάλλον το ίδιο θα έκανα κι εγώ.
Πίθηκος είναι ο γυμναστης που χτύπησε το παιδί. Πίθηκος γιατί εκτός του ότι από παιδαγωγική παίρνει κάτω του μηδενός, δε γνωρίζει ότι απαγορεύεται δια νόμου η άσκηση βίας σωματικής ή ψυχολογικής από το δάσκαλο προς το παιδί.

Περίμενε και είσαι νέος ακόμα στο άθλημα, σε 15 χρόνια θυμήσου την κουβέντα αυτή γιατί θα συναντήσεις πολλά μέχρι τότε, και με το οξύθυμο του χαρακτήρα σου πρόσεξε τα μπλεξίματα, το περιστατικό που ανέφερα έγινε το 1995, πληροφοριακά το 1960 έπεφτε πολύ ξύλο στις αίθουσες και δεν έχω δώσει δείγματα μέχρι σήμερα ότι είμαι κολλημένος σε εκείνη την εποχή άρα φτηνή η ειρωνεία σου και εκτός τόπου όσον με αφορά.

ΟΚ ο γυμναστής από τον νόμο δεν επιτρέπεται μπλά, μπλά κλπ, τον γυμναστή από τον μικρό που τον είπε |λογοκρισία| ποιός θα τον προστατέψει ? Ούτε καν σου περνάει από το μυαλό ο γιός που είδε τον πατέρα του να έχει αυτή τη συμπεριφορά τι θα κάνει όταν μεγαλώσει κι άλλο, γιατί για να πεί τον καθηγητή του |λογοκρισία| ένα πιτσιρίκι 11 ετών έχει πάρει από το σπίτι του και ανατροφή και γραμμή πως θα συμπεριφέρεται, αφού κατά την άποψη σου όλο το σκηνικό είναι λάθος μόνο από τον καθηγητή βρίσκω απόλυτα λογική τη δική σου αντίδραση σύμφωνα με ότι έχω αποκομμίσει από τα γραπτά σου.
Τελευταία επεξεργασία από 21 quadra και 07 Οκτ 2017, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
dimviii έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε: Το να πάνε για παιχνίδι το παιδί 2 δήμους παρακάτω είναι το πρόβλημα?

από τη Φιλοθεη στην Ερυθραια(για την περιπτωση που μιλαγα) το να την πας στις 7 το απόγευμα,και να την παρεις στις 9 ναι είναι μεγαλο πρόβλημα.Εκτος και αν εσυ δεν εχεις πρόβλημα να εισαι στους δρομους από τις 6,30 μεχρι τις 9,30 τρεις φορες την εβδομαδα,επι 10 χρονια.
Εμενα παντως και ο πατερας μου και η μανα μου με φορτωνανε απο Μεταμορφωση και με πηγαινανε Νικαια 3-4 φορες το μηνα. Τα ιδια και Μαρουσι και Διονυσο που ηταν οι φιλοι μου. Το ιδιο εκαναν και οι γονεις των φιλων. Δεν ξερω αν τους ηταν οτι πιο ευχαριστο σ αυτη τη ζωη αλλα σιγουρα δεν ηταν αιτια να μη μας στειλουν σε ιδιωτικο. Χωρια που ξαναλεω αυτο ισχυει για 4-5 χρονια απο τα μεσα δημοτικου μεχρι σκαρτα μεσα γυμνασιου. Μετα παιζει μονος/η του μπαλα ο/η νεαρος/η. Επισης αυτο συμβαινει κατα βαση τα ΣΚ. Καθημερινες σπανια υπαρχει χρονος για τετοια.

<+
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#441180 Στα υπέρ του δημοσίου σχολείου για εμένα , ειναι οι παρέες της κοντινησ περιοχής , η λιγότερη μετακίνηση , η συναναστροφή με ανθρώπους της καθημερινότητας κ το ψήσιμο που λένε στη ζωή ....
Στα κατα μεχρι στιγμής , ειναι η ανοργανωσιά , ειναι η έλλειψη πχ χρημάτων για θέρμανση ή συντήρηση σωστή , το χάσιμο ωρών μάθησης για κάθε λογής χαζομάρα ( εκλογές , απεργίες , κλπ ) , η μη αξιολόγηση ... ειναι θέμα τύχης ή ατυχίας π εκπαιδευτικός , το ωράριο μιας και οι δυο εργαζόμαστε απο νωρίς ( πριν ανοίξουν τα δημόσια σχολεία ) μεχρι αργά .... αφού κλείσουν κ δεν υπάρχει κάποιος να τα παραλάβει .
Στα ιδιωτικά υπέρ θεωρώ , την ασφάλεια που ίσως παρέχουν , τις εγκαταστάσεις , κάποιες δραστηριότητες εντός , κάποια επιπλέον μαθήματα του σήμερα ( ρομποτικής ) ή κ του χθες κ αυριο ( ρητορικής ) , τη σχετική αξιολόγηση εκπαιδευτικών ( δε θεωρώ οτι επιλέγουν τον καλύτερο , μπορεί απλά τον φτηνότερο αλλα αν ειναι πολύ χάλια . απλά τον αλλάζουν ) .
Στα μειονέκτημα , τουλάχιστο σε πολλά ελληνικά ιδιωτικά θεωρώ , την αποξένωση απο την πραγματικότητα την ελληνική , τον επιδεικτικό τροπο ζωής , τις πολλές ώρες στο λεωφορείο , το γλύψιμο απο το σχολείο ίσως προς τους μαθητές (αφού ειναι πελάτες ) .

Θα προτιμούσα ενα ιδιωτικό σχολείο που αξιολογούνται όλοι κ παράγουν ενα απο τα σημαντικότερα έργα , ή ενα ιδιωτικό που λειτουργεί όπως περιέγραψε ο φίλος στο Βέλγιο ( νομίζω ) , να δημιουργεί χαρακτήρες , να βοηθάει για το μέλλον .

Το σχολείο που κανονικά ανήκουμε δεν ειναι καλό σαν εγκαταστάσεις ( φτιάχτηκε για χορούς κ εκδηλώσεις κ ενοικιάζεται ο χώρος ), όπως κ πολλοί δεν ειναι ευχαριστημένοι απο το Δντη αλλα ευτυχώς υπάρχει καλός σύλλογος γονέων κ κηδεμόνων κ συντηρεί τουλάχιστο ως ενα βαθμό .

Δε θα ήθελα να βάλω μέσο για να αλλάξουμε σχολείο . Δε θέλω να ξεκινήσω έτσι τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού μου . Αν δε με ικανοποιεί αυτο που μου προσφέρει το δημόσιο , θα επιλέξω ενα ιδιωτικό , στο οποίο παλι θα πρέπει να περάσω στο παιδί μου νοοτροπία σωστή και οχι οτι θέλω το αγοράζω .
Άβαταρ μέλους
By junior gt
21 quadra έγραψε:
junior gt έγραψε:
21 quadra έγραψε:
mirage έγραψε:Να πιασουμε και τους σημερινους υστερικους αναγωγους ξερολες γονείς;

< >

Έχεις απόλυτο δίκηο, είναι μεγάλο μέρος του προβλήματος, έχω δεί κάτι λουλούδια γονείς όταν πήγαιναν οι δικοί μου σχολείο που να σου λέω, να πω για τον πατέρα πίθηκο που πήδηξε από τα κάγκελα από τη βιασύνη του να δείρει τον γυμναστή γιατί ο γυμναστής είπε στον μικρό δεν κάνεις καλά την άσκηση και ο μικρός τον είπε |λογοκρισία| και έφαγε το χαστούκι του, και αντί ο πίθηκος να δώσει άλλο ένα χαστούκι στο καμάρι του θεώρησε καλό να πλακώσει στις μπουνιές τον γυμναστή.

:dizzy: :dizzy: :dizzy: Αληθεια σοβαρά μιλάς? :dizzy: :dizzy: Αυτά το 1960. Εχεις μείνει λίγο πισω.
Πίθηκος είναι ο γυμναστης που χτύπησε το παιδί. Πίθηκος γιατί εκτός του ότι από παιδαγωγική παίρνει κάτω του μηδενός, δε γνωρίζει ότι απαγορεύεται δια νόμου η άσκηση βίας σωματικής ή ψυχολογικής από το δάσκαλο προς το παιδί.

Περίμενε και είσαι νέος ακόμα στο άθλημα, σε 15 χρόνια θυμήσου την κουβέντα αυτή γιατί θα συναντήσεις πολλά μέχρι τότε, και με το οξύθυμο του χαρακτήρα σου πρόσεξε τα μπλεξίματα, το περιστατικό που ανέφερα έγινε το 1995, πληροφοριακά το 1960 έπεφτε πολύ ξύλο στις αίθουσες και δεν έχω δώσει δείγματα μέχρι σήμερα ότι είμαι κολλημένος σε εκείνη την εποχή άρα φτηνή η ειρωνεία σου και εκτός τόπου όσον με αφορά.

ΟΚ ο γυμναστής από τον νόμο δεν επιτρέπεται μπλά, μπλά κλπ, τον γυμναστή από τον μικρό που τον είπε |λογοκρισία| ποιός θα τον προστατέψει ? Ούτε καν σου περνάει από το μυαλό ο γιός που είδε τον πατέρα του να έχει αυτή τη συμπεριφορά τι θα κάνει όταν μεγαλώσει κι άλλο, γιατί για να πεί τον καθηγητή του |λογοκρισία| ένα πιτσιρίκι 11 ετών έχει πάρει από το σπίτι του και ανατροφή και γραμμή πως θα συμπεριφέρεται, αφού κατά την άποψη σου όλο το σκηνικό είναι λάθος μόνο από τον καθηγητή βρίσκω απόλυτα λογική τη δική σου αντίδραση σύμφωνα με ότι έχω αποκομμίσει από τα γραπτά σου.

Προφανώς και δε θα ασκούσα βία σε κανέναν και ειδικά μπροστά στα παιδιά. Και βέβαια το ότι θα έκανα το ίδιο το έγραψα καθ'υπερβολη. Το σίγουρο είναι ότι ο γυμναστης θα είχε πάρει πόδι όχι μόνο από το σχολείο των παιδιών μου αλλά θα είχε πάει σπίτι του και θα γυμναζε πιθήκους σε ζωολογικό κήπο.
Δε ξέρω τι έχεις αποκομίσει από τα γραπτά μου.
Όμως τα πράγματα προχωράνε, η παιδαγωγική εξελίσεται και σύμφωνα με αυτήν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ άσκηση κάθε μορφης βίας προς τα παιδια. Ακόμα και η απλη τιμωρία τίθεται σαν αντιπαιδαγωγικη σήμερα από τις μοντέρνες παιδαγωγικές μεθόδους και έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με αυτό.
Δεν είναι κακο να διαβάζει και να ενημερώνεται κανείς και να παρακολουθεί την εξέλιξη των πραγμάτων. Σε ότι τον ενδιαφέρει τουλάχιστον και η ανατροφή των παιδιών νομίζω είναι κάτι που ενδιαφέρει και απασχολεί όλους μας.
Εδώ και στην εκπαίδευση σκύλων σήμερα το ξύλο θεωρείται ότι δεν προσφέρει αλλά έχει αντίθετα αποτελέσματα.
Αντίθετα ο δάσκαλος εκ της θέσης του είναι υποχρεωμένος να δεχτεί και το βρισιμο και τα πάντα και να αντιδράσει οχι μονο όπως προβλέπεται από το νόμο αλλά και όπως προβλέπεται από αυτό για το οποίο είναι εκεί. Ο δάσκαλος δεν είναι εκεί μόνο για να μάθει τα παιδιά μας την αβ ούτε για να τα μάθει πάνω τα χεράκια κάτω τα χεράκια στη γυμναστική.
Είναι εκεί για να τα μάθει συμπεριφορές, τρόπους, να τα κοινωνικοποίησει ακόμα και αντικαθιστώντας την οικογένεια. Και για αυτό σε εξτριμ καταστάσεις προβλέπονται και υπάρχουν και άλλες δομές όπως κοινωνικοί λειτουργοι, ψυχολόγοι κλπ. Άκου χαστούκι :dizzy: :dizzy:
Έτσι είναι η εκπαίδευση το 2017 και όχι 'το ξύλο βγήκε απ'το παραδεισο' και 'οπου δεν πίπτει λογος, πίπτει ραβδος κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#441199 Η αλήθεια είναι ότι και η χαστούκα χρειάζεται. Και έτσι και μάθαινα ότι ήταν ο δικός μου γιος, θα του είχα ρίξει και εγώ άλλη μια μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του, για να μάθει να σέβεται.
Γιατί το Α και το Ω είναι ο σεβασμός.
Και ο Κυρ Παναγιώτης ο Κουάντρας είπε ότι για να μίλησε έτσι το τσογλάνι σε δάσκαλο, φαντάσου τι ανατροφή έχει πάρει από το σπίτι.
Αυτά όχι το 2017, αλλά και το 3 χιλιάδες 527 πρέπει να γίνονται.
Ναι ο κόσμος πάει μπροστά αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει να αλλάζουν ποτέ.
Και φυσικά ο "φόβος" ότι αν ξεπεράσεις τα όρια, θα πέσει καρπαζιά, είναι καλό να υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#441202 Τα υπέρ του μέσου δημόσιου σχολείου :

-Είναι δωρεάν
-Είναι συνήθως δίπλα σου, τα παιδιά δεν χάνονται στους δρόμους για 14 χρόνια
-Το παιδί δεν αποκόπτεται από τις παρέες του κοινωνικού του περίγυρου
-Ακολουθεί το εγκύκλιο πρόγραμμα του υπουργίου, που φτιάχτηκε μ' αυτό άλλωστε στο νου, δεν υστερεί σε τίποτα στο βασικό του εκπαιδευτικό έργο από ένα μέσο ιδιωτικό, μπορεί να είναι και λίγο καλύτερο
-Αποτελεί τον αντικατοπτρισμό της κοινωνίας, σε προετοιμάζει καλύτερα λοιπόν γι' αυτή

Να τονίσω ότι τα πλεονεκτήματα αυτά είναι κεφαλαιώδους σημασίας, αλλά δυστυχώς μερίδα των γονέων τα υποτιμά και τα παραβλέπει σε κάποιο βαθμό επειδή είναι δεδομένα.
Υπάρχουν και μειονεκτήματα και εδώ φυσικά, όπως επίσης και εξαιρέσεις.

Αξίζει να αναφερθούν και μερικές έξτρα δυνατότητες ορισμένων δημόσιων σχολείων που εστιάζουν σε κάποια δεξιότητα ή κλίση, ή επαγγελματική εκπαίδευση όπως : πρότυπα πειραματικά, μουσικά γυμνάσια-λύκεια, επαλ, ιεροδιδασκαλεία ( :shifty: ) , πράγματα στα οποία δεν μπαίνουν τα ιδιωτικά. Μετράνε αυτά για μερικές δεκάδες χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Deleted User 1 έγραψε:To τελευταίο πρόβλημα του ιδιωτικού είναι οι παρέες. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει και το σχολικό που περνάει και μαζεύει κόσμο από γειτονικές περιοχές οπότε κάνεις και από κει παρέες κι ας μην είστε στην ίδια τάξη ή στο ίδιο τμήμα. Επισης σε γυμνάσιο και λύκειο τα παιδιά είναι ανεξάρτητα πλέον. Καβαλάνε τρένο, λεωφορείο, ταξί και πάνε όπου γουστάρουν. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα. Στο δημοτικό θα κάνει ο γονιός τον ταρίφα όπως και να χει. Τώρα αν το πρόβλημα είναι αν θα διανύσει 1χλμ ή 5χλμ, είναι θέμα του καθενός.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν πρόκειται για 512 ψιλοάχρηστες δραστηριότητες μια χαρά κάνουν τους ταρίφες οι γονείς. Το να πάνε για παιχνίδι το παιδί 2 δήμους παρακάτω είναι το πρόβλημα?

:dizzy:

Τα δικά μου είναι στο δημόσιο της γειτονιάς. ΚΑΘΕ Σ/Κ βρίσκονται με παρέα, συχνά και καθημερινές. Το καλοκαίρι που τα πρωινά είμαι δουλειά (με το ΜΟΝΟ αμάξι μας), συχνότατα βρίσκονται με φίλους.

Το "ταξί" στη γειτονιά είναι μαξ 10 λεπτά με τα πόδια. Τα αφήνουμε ή μας τα αφήνουν και τα μαζεύουμε 2-3 ώρες αργότερα. :iconcool:

Μία φίλη έχει τα παιδιά της σε ιδιωτικό. Δεν συναντιούνται με φίλους τους εκτός σχολείου, γιατί η απόσταση είναι μόνο με αυτοκίνητο, δεν μπορούν να γυρίσουν στο σπίτι όσο τα παιδιά παίζουν, άρα πρέπει και οι γονείς να είναι εκεί (δεσμεύονται και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο).

Για τις δραστηριότητες που λες, οι περισσότερες είναι κοντά και η μεγάλη (δ δημοτικού) σε κάποιες πάει μόνη της, σε άλλες την πάω εγώ ή η γυναίκα (και πάλι, μαξ 10λεπτά απόσταση). Και φυσικά ΚΑΙ στις δραστηριότητες έχουν κάνει παρέες που συναντιούνται συχνά στη γειτονιά.

Ακόμα και αν το τρέχεις εσύ στς διάφορες δραστηριότητες, το να προσθέσεις ένα ακόμα δρομολόγιο, συχνά είναι αδύνατο.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Deleted User 1 έγραψε:To τελευταίο πρόβλημα του ιδιωτικού είναι οι παρέες. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει και το σχολικό που περνάει και μαζεύει κόσμο από γειτονικές περιοχές οπότε κάνεις και από κει παρέες κι ας μην είστε στην ίδια τάξη ή στο ίδιο τμήμα. Επισης σε γυμνάσιο και λύκειο τα παιδιά είναι ανεξάρτητα πλέον. Καβαλάνε τρένο, λεωφορείο, ταξί και πάνε όπου γουστάρουν. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα. Στο δημοτικό θα κάνει ο γονιός τον ταρίφα όπως και να χει. Τώρα αν το πρόβλημα είναι αν θα διανύσει 1χλμ ή 5χλμ, είναι θέμα του καθενός.

Αν έχεις ένα παιδί όλα καλά είναι, αν έχεις τρία;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
21 quadra έγραψε:
junior gt έγραψε:
21 quadra έγραψε:

< >

Mα δεν μου απάντησες, τον καθηγητή που τον βρίζει το κάθε καλόπαιδο ποιός θα τον προστατέψει ?
Για τους καθηγητές που χτυπάνε αυτές τις ημέρες κάτι ...καλά παιδιά τι έχεις να πείς ? Ότι καλά κάνουν γιατί τους έκανε παρατήρηση να μην μουτζουρώνουν τους τοίχους ? Μήπως αυτά τα παιδιά είχαν γονείς που τους έλεγαν να μην προσκυνάνε κανέναν και να κάνουν ότι γουστάρουν μέσα και έξω από το σχολείο ?
Και το 1995 απαγορευότανε να χτυπάς τους μαθητές, δεν είναι μοντέρνο αυτό το φρούτο, και πρίν υπήρχαν εγκύκλιοι, δεν άρχισε ο κόσμος να ζεί με τον Σύριζα τα τελευταία 2 χρόνια, απεναντίας το 1960 που ανέφερες υπήρχε παιδεία και μάλιστα πολλές σκάλες ποιοτικότερη από την σημερινή, δες τον πνευματικό κόσμο της εποχής και δες τους σημερινούς τενεκέδες που λογίζονται σαν οι πνευματικοί της εποχής, και μη με βάλεςι στο τριπάκι της πολιτικής της εποχής γιατί εγώ αναφέρομαι σε ανθρώπους τους πνεύματος και των γραμμάτων και όχι σε δεξιούς και κεντρώους λαοπλάνους και λωποδύτες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι και η χαστούκα χρειάζεται. Και έτσι και μάθαινα ότι ήταν ο δικός μου γιος, θα του είχα ρίξει και εγώ άλλη μια μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του, για να μάθει να σέβεται.
Γιατί το Α και το Ω είναι ο σεβασμός.
Και ο Κυρ Παναγιώτης ο Κουάντρας είπε ότι για να μίλησε έτσι το τσογλάνι σε δάσκαλο, φαντάσου τι ανατροφή έχει πάρει από το σπίτι.
Αυτά όχι το 2017, αλλά και το 3 χιλιάδες 527 πρέπει να γίνονται.
Ναι ο κόσμος πάει μπροστά αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει να αλλάζουν ποτέ.
Και φυσικά ο "φόβος" ότι αν ξεπεράσεις τα όρια, θα πέσει καρπαζιά, είναι καλό να υπάρχει.

Αν το εκανες αυτο στο παιδι σου το ειχες χασει εκεινη ακριβως τη στιγμη. Σεβασμος δια μεσω φοβου-----------> 1357 μΧ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
red_monster έγραψε:

Αν έχεις ένα παιδί όλα καλά είναι, αν έχεις τρία;

Το ιδιο πραγμα ειναι απλα το μαρτυριο για το γονιο διαρκει περισσοτερο. Με αλλα λογια ας προσεχαν. Ακου 3 παιδια...αυτο ειναι καταρα γενικως.

<+
Άβαταρ μέλους
By junior gt
21 quadra έγραψε:
21 quadra έγραψε:
junior gt έγραψε:
21 quadra έγραψε:

< >

Mα δεν μου απάντησες, τον καθηγητή που τον βρίζει το κάθε καλόπαιδο ποιός θα τον προστατέψει ?
Για τους καθηγητές που χτυπάνε αυτές τις ημέρες κάτι ...καλά παιδιά τι έχεις να πείς ? Ότι καλά κάνουν γιατί τους έκανε παρατήρηση να μην μουτζουρώνουν τους τοίχους ? Μήπως αυτά τα παιδιά είχαν γονείς που τους έλεγαν να μην προσκυνάνε κανέναν και να κάνουν ότι γουστάρουν μέσα και έξω από το σχολείο ?
Και το 1995 απαγορευότανε να χτυπάς τους μαθητές, δεν είναι μοντέρνο αυτό το φρούτο, και πρίν υπήρχαν εγκύκλιοι, δεν άρχισε ο κόσμος να ζεί με τον Σύριζα τα τελευταία 2 χρόνια, απεναντίας το 1960 που ανέφερες υπήρχε παιδεία και μάλιστα πολλές σκάλες ποιοτικότερη από την σημερινή, δες τον πνευματικό κόσμο της εποχής και δες τους σημερινούς τενεκέδες που λογίζονται σαν οι πνευματικοί της εποχής, και μη με βάλεςι στο τριπάκι της πολιτικής της εποχής γιατί εγώ αναφέρομαι σε ανθρώπους τους πνεύματος και των γραμμάτων και όχι σε δεξιούς και κεντρώους λαοπλάνους και λωποδύτες.

Δεν περιγράφω άλλο. :dizzy: :omg:
Μπήκε και ο Συριζα :help:
Ωχ βρέχει έξω.
Γαμιεται ο καιρός και ο Ολυμπιακός. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#441263 Γαμιεται ο καιρός και ο Ολυμπιακός.

Και τώρα εσύ θεωρείσαι άτομο σοβαρό για σοβαρή κουβέντα, τι σου έφταιξε τώρα ο Ολυμπιακός ? μήπως ήθελες να πείς κάτι άλλο και δεν τόλμησες ? Η ανωριμότητα σου έχει χτυπήσει κόκκινο, άντε κίτρινο.