Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Εφόσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και δεν πιέζεις πια, γιατί δεν βάζεις Continental SportContact 5 .

δεν στηρίζουμε ΠΟΤΕ εταιριες που δεν στηριζουν μοτορσπορτ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:. Βέβαια τα Conti ούτε εμένα μου αρέσουν, φιτιλιάζουν για πλάκα. :svivhaha:

σε ΕΒΟ που τα φορεσα δανεικα για λιγο, ηταν επιοικως για ΚΛΩΤΣΕΣ.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
dimviii έγραψε:
REALZEUS έγραψε:. Βέβαια τα Conti ούτε εμένα μου αρέσουν, φιτιλιάζουν για πλάκα. :svivhaha:

σε ΕΒΟ που τα φορεσα δανεικα για λιγο, ηταν επιοικως για ΚΛΩΤΣΕΣ.

μα δεν κανουν για το εν λόγω αυτοκινητο. δεν εχουν τετοιο προσανατολισμο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#438607 για κανενα γρηγορο αυτοκινητο δεν κανουν,οχι για ΕΒΟ
βασικα σε αδιαφορο αυτοκινητο τα βαζεις και μπουρδελευει το αυτοκινητο με το γαμωσκελετο τους.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#438608 Όταν υπάρχουν του παρόμοιου προσανατολισμού (αλλά συνολικά καλύτερα) Goodyear, ή τα λίγο πιο σπορ αλλά πάλι μαλακά Dunlop, δεν βλέπω για ποιον λόγο να πάρει κανείς Continental. Άσε που είναι και Γερμανικά...
Άβαταρ μέλους
By theo13
dimviii έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Εφόσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και δεν πιέζεις πια, γιατί δεν βάζεις Continental SportContact 5 .

+1
Άβαταρ μέλους
By elvet
#439448 υπάρχει κάποιο σημαντικό / σοβαρό πρόβλημα από τη χρήση αποστατών (λόγω διαφορετικών ζαντών) περίπου 0,5cm?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
theo13 έγραψε:
dimviii έγραψε:

+1

-1
Μέχρι να μου αποδείξει κάποιος τι % σχέσης έχει το ελαστικό του από εταιρία μου εμπλέκεται στα motorsport -------> τεχνολογία_φόρμουλα_ένα_δηλαδή,
με ένα αγωνιστικό ελαστικό.
Είναι πιο καυλιάρικο; είναι πιο κοχονάτο; είναι πιο brutal; είναι πιο ηδονικό;
Τι είναι βρε παίδες;
πείτε και σε μας τους άσχετοι να πούμε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elvet έγραψε:υπάρχει κάποιο σημαντικό / σοβαρό πρόβλημα από τη χρήση αποστατών (λόγω διαφορετικών ζαντών) περίπου 0,5cm?

oxi
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
theo13 έγραψε:
dimviii έγραψε:

+1

-1
Μέχρι να μου αποδείξει κάποιος τι % σχέσης έχει το ελαστικό του από εταιρία μου εμπλέκεται στα motorsport -------> τεχνολογία_φόρμουλα_ένα_δηλαδή,
Τι είναι βρε παίδες;

ειπαμε στηρίζουμε εταιριες που στηριζουν μοτορσπορτ,οχι αν είναι καλυτερο χειροτερο(που είναι χειροτερο και ακριβο,κλασικη περιπτωση Γερμανικου προιοντος δλδ)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#439515 Το ότι μια εταιρεία ΔΕΝ συμμετάσχει σε motorsports δεν την κάνει αυτομάτως χειρότερη ως προς τα προϊόντα της. Όμως για έναν περίεργο λόγο οι Pirelli, Michelin, Bridgestone, Goodyear-Dunlop βγάζουν τα καλύτερα λάστιχα και αυτές τρέχουν σε F1, WEC, WRC... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Giuseppe Busso έγραψε:-1
Μέχρι να μου αποδείξει κάποιος τι % σχέσης έχει το ελαστικό του...

Αυτό ακριβώς έβριζα στα π ζερο νερο που ειχαν προμόσιο τις φόρμουλες να χορεύουν και power is nothing without control, και υδρολίσθηση - μη δυνατότητα σταθερής διεύθυνσης σε λάστιχα 0 χλμ με 80 χλμ/ω στο παραμικρό ρεματάκι νερό.

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By theo13
Giuseppe Busso έγραψε:-1
Τι είναι βρε παίδες;

Φυσικά και δεν βλέπω όνειρα ότι τα λάστιχα του Ogier είναι τα ίδια με τα δικά μου αλλά διαφωνείς ότι οι εταιρείες που εμπλέκονται με το motorsport έχουν και καλύτερα προϊόντα; Μιλάω για μέτρια και πάνω αυτοκίνητα και όχι για σαπίλες που πάνε και μεταχειρισμένο κινέζο. Υπάρχει περίπτωση κινέζος ή τούρκος να είναι καλύτερος από performance λάστιχο των michelin, pirelli, dunlop κλπ; Η να το θέσω και αλλιώς. Θα έβαζες no name performance λάστιχο σε αμάξι επιδόσεων;;