Giuseppe Busso έγραψε:Εφόσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και δεν πιέζεις πια, γιατί δεν βάζεις Continental SportContact 5 .
δεν στηρίζουμε ΠΟΤΕ εταιριες που δεν στηριζουν μοτορσπορτ.
Giuseppe Busso έγραψε:Εφόσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και δεν πιέζεις πια, γιατί δεν βάζεις Continental SportContact 5 .
REALZEUS έγραψε:. Βέβαια τα Conti ούτε εμένα μου αρέσουν, φιτιλιάζουν για πλάκα.![]()
dimviii έγραψε:REALZEUS έγραψε:. Βέβαια τα Conti ούτε εμένα μου αρέσουν, φιτιλιάζουν για πλάκα.![]()
σε ΕΒΟ που τα φορεσα δανεικα για λιγο, ηταν επιοικως για ΚΛΩΤΣΕΣ.
dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Εφόσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και δεν πιέζεις πια, γιατί δεν βάζεις Continental SportContact 5 .
theo13 έγραψε:dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Εφόσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και δεν πιέζεις πια, γιατί δεν βάζεις Continental SportContact 5 .
+1
elvet έγραψε:υπάρχει κάποιο σημαντικό / σοβαρό πρόβλημα από τη χρήση αποστατών (λόγω διαφορετικών ζαντών) περίπου 0,5cm?
Giuseppe Busso έγραψε:theo13 έγραψε:dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Εφόσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και δεν πιέζεις πια, γιατί δεν βάζεις Continental SportContact 5 .
+1
-1
Μέχρι να μου αποδείξει κάποιος τι % σχέσης έχει το ελαστικό του από εταιρία μου εμπλέκεται στα motorsport -------> τεχνολογία_φόρμουλα_ένα_δηλαδή,
με ένα αγωνιστικό ελαστικό.
Είναι πιο καυλιάρικο; είναι πιο κοχονάτο; είναι πιο brutal; είναι πιο ηδονικό;
Τι είναι βρε παίδες;
πείτε και σε μας τους άσχετοι να πούμε.
Giuseppe Busso έγραψε:-1
Μέχρι να μου αποδείξει κάποιος τι % σχέσης έχει το ελαστικό του...
Giuseppe Busso έγραψε:-1
Μέχρι να μου αποδείξει κάποιος τι % σχέσης έχει το ελαστικό του από εταιρία μου εμπλέκεται στα motorsport -------> τεχνολογία_φόρμουλα_ένα_δηλαδή,
με ένα αγωνιστικό ελαστικό.
Είναι πιο καυλιάρικο; είναι πιο κοχονάτο; είναι πιο brutal; είναι πιο ηδονικό;
Τι είναι βρε παίδες;
πείτε και σε μας τους άσχετοι να πούμε.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]