Απαραιτητη προυποθεση να μην ραντιζει ραουνταπ απο κατω.
otso έγραψε:Εχουμε κανα συμφορουμιτη που να του περισευει και να πουλαει λαδι σε φιλικες τιμες;
otso θα σε βόλευα αλλά αφενώς θ' αργήσει το ράβδισμα αφετέρου βαράω στο ψαχνό.
Πες όμως κάτι άλλο μιας και είσαι στα μέσα και στα έξω της περιοχής. Θα γίνει επιτέλους η πίστα στον Ορχομενό; Γιατί έχω 2 χωράφια στο Τσαμάλι και περιμένω πότε θα με πάρουν τηλέφωνο για την απαλλοτρίωση. Στην χειρότερη, να εκτοξευθούν οι τιμές τους.
edmond έγραψε:otso έγραψε:Εχουμε κανα συμφορουμιτη που να του περισευει και να πουλαει λαδι σε φιλικες τιμες;
otso θα σε βόλευα αλλά αφενώς θ' αργήσει το ράβδισμα αφετέρου βαράω στο ψαχνό.![]()
Πες όμως κάτι άλλο μιας και είσαι στα μέσα και στα έξω της περιοχής. Θα γίνει επιτέλους η πίστα στον Ορχομενό; Γιατί έχω 2 χωράφια στο Τσαμάλι και περιμένω πότε θα με πάρουν τηλέφωνο για την απαλλοτρίωση. Στην χειρότερη, να εκτοξευθούν οι τιμές τους.
πιστα θα γινοταν αν ειχε μεινει ο μητσοτακης και ηταν στο οικονομιας ο τσιπλακος . αρα το παραμυθι τελειωσε για την περιοχη μας το 91.
οι βλαχοι βαζω στοιχημα οτι σου πληρωνουν ενοικιο 100ε το στρεμμα μαυρα . οποτε εισαι ωραιος.
εχω ετοιμο το σχεδιο για μεγαλο γηπεδο γκολφ με λιμνουλες κτλ χωραφια φτηνα υπαρχουν διπλα στα αεροδρομια για να ερχονται οι πλουσιοι , μου λειπουν τα χρηματα αλλα πλουσιοι ειναι γεματο το φορουμ.
Α edmond παρε
http://www.mag24.gr/fthiotida-afti-eina ... peda-gkol/
τα χωραφια σου πρεπει να ειναι κανα2 χλμ απο κει.
Η μπίζνα που λές ρε συ είναι μακριά, Αταλάντη αναφέρει. Μόνο με την πίστα σώζομαι.
Κανονικά οι υπόλοιποι καλλιεργητές θα έπρεπε να τους είχαν ανασκολοπήσει, αλλά ευτυχώς το roundup θα βοηθήσει την φυσική επιλογή
rx8_drifter έγραψε: ξύστες που ποτίζουν απ το κινητό και το μόνο που ξέρουν να κάνουν ειναι να περιμένουν την επιδότηση και να γράφουν στα φόρα.
Δεν είμαι αγρότης αλλά το συγκεκριμένο που γράφεις δείχνεις ότι μάλλον δεν έχεις σωστή εικόνα.
Για την κατασπατάληση πόρων συμφωνώ, τραγική κατάσταση.
Μέχρι να κάνω το quote η Bayern είχε γίνει Monsanto

Από το Redmi Note 4
Fiat Panda 7,6l/100km