Το αυτοκινητο που πήρα για δοκιμη ειναι BEV , με τη μικρή μπαταρία 60....
Ο αρχικός ενθουσιασμός έφυγε .
Σε αυτο συνετέλεσαν πολλά .
Ο εξοπλισμός πολύ φτωχός , χωρίς τη μεγάλη οθόνη , χωρίς πλήκτρα επάνω στο τιμόνι , χωρίς υποβραχιόνιο , χωρίς keyless entry , χωρίς αυτόματο κλιματισμό ( το κουμπάκι δεν αναγράφει θερμοκρασία .... ) κλπ κλπ , όποτε κ η πρώτη εντύπωση , αρκετά απογοητευτική ...
Μου φάνηκε πιο γρήγορο . Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ειναι πιο ελαφρύ , αλλα στην εκκίνηση μου φάνηκε πιο γρήγορο .
Η μπαταρία καθότι η μικρή , κατα την παραλαβή κ πλήρως φορτισμένη ελεγε 127 χλμ ... μετα τα πρώτα γρήγορα αναγνωριστικά χιλιόμετρα , κ αφού η μπαταρία έδειξε 110 υποκοιπομενα , πάτησα το eco pro ( που ανέβασε την αυτονομία στα 120 περιπου εκείνη την ώρα ) αλλα χάλασε την απόκριση στο γκάζι .
Φτάνοντας σπιτι μετα απο 37 χλμ ελεγε πλέον 80 εναπομείναντα .
Πλέον κατάλαβα τι ειναι το range anxiety χαχαχαχα
Το αμιγώς ηλεκτρικό σίγουρα ΔΕΝ ειναι για εμάς με αυτή τη μπαταρία .
Στα θετικά του οτι μου φάνηκε πι δεμένο , καθόλου τριγμούς , ( ενώ το 94αρι Rex μου φάνηκε πιο κουδουνίστρα ) .... , αλλα κ πιο γρήγορο .
Για καποιο λόγο το τιμόνι μου φάνηκε οτι είχε παραπάνω ψεύτικη αίσθηση κ υποβοήθηση , με αποτέλεσμα να χρειάζομαι αρκετές διορθώσεις .
Αυτο βέβαια μπορεί να οφείλεται κ στην πολυετή χρήση αλλα κ σε κάποια ευθυγράμμιση κλπ .

( ισως αν ειχα τα χερια του..... ή λετε να ειναι καποια συνωμοσία κ να βρηκαν τροπο απενεργοποιησης πλήρως των ηλεκτρονικων ντανταδων... κ να γελανε μαζι μου
)