Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By 224v
Anonymous Founder έγραψε:
otso έγραψε:to γαμημενο το δημοσιο χρημα , ετσι και μεγαλωσεις μαυτο ειναι σαν την ηρωινη , κυλαει στο αιμα σου και σε εθιζει για παντα.
ετσι HF;

ασε οσοι το διαχειριζονται .
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως και δεν σε εχει χωσει η περιστερα πουθενα ακομα , σε ζηλευε ο χοντροκωλης;

Αχ βρε otso μου, τσάμπα συγχίζεσαι. Στην θέση που είμαι το δημόσιο χρήμα παραχωρήθηκε για να φαγωθεί από ιδιώτες. Στην κυριολεξία λοιπόν, δουλεύω για έναν ιδιώτη, που του έχει παραχωρηθεί δημόσια περιουσία, για να βγάζει φράγκα.
Επομένως, δεν ξέρω με ποιον πρέπει να τα βάλεις, όχι με εμένα μάλλον.

HF στην Ελλαδα οταν λεγαμε οτι περισσοτερες δουλειες ηταν και ειναι ακομα κρατικοδιαιτες αυτο εννοουμε, οτι δλδ ο ιδιωτικος τομεας βρισκει δουλειες απο το δημοσιο... και οχι απο αλλην ιδιωτικη εταιρια που του ζηταει μια υπηρεσια... Ετσι λοιπον μην νοιωθεις ενοχος οτι τρως τα λεφτα που κανονικα θα επρεπε να τα παιρνεις απο δημοσιο φορεα ενω τωρα παρεμβαλεται ενας ιδιωτης "λαμογιο" που κραταει κατι για την παρτη του... Δες γυρω σου, εφημεριδες που ζουν απο διαφημησεις κρατικες παραστασεις που τις επιδωτει το κρταος για πολιτιστικους λογους, δουλιτσες που μοιραζουν οι ΟΤΑ μεχρι 7000 για να γινοται απλες αναθεσεις....κ.λ.π. Αυτο ειναι και το μεγαλο μας προβλημα, τρωμε τις σαρκες μας και μαλιστα χωρις παραγωγη που να την εξαγουμε ωστε να μπαινει και κατι μεσα στη χωρα....
Π,Χ θα μπορουσαμε να προσφερουμε ιατρικες υπηρεσιες σε παρα πολους κατοικους εξωτερικου και να ερχονται εδω να μας πληρωνουν.. γιατι οντως εχουμε πολυ καλους γιατρους.... ομως με την οργανωση των νοσοκομειων μας ουτε ο Ελληνας δεν τα προτιμα αν πληρωνει η ασφαλιστικη. (προσωπικα χρησιμοποιω παντα τα δημοσια νοσοκομεια...γιατι τα εμπιστευομαι περισσοτερο..) φιλη μου με κριση ΧΑΠ την εσωσσν στο παραπεντε για δευτερη φορα.... στο Σισμανογλειο που εχω ακουσει τα καλυτερα και απο αλλους...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#437785 HF στην Ελλαδα οταν λεγαμε οτι περισσοτερες δουλειες ηταν και ειναι ακομα κρατικοδιαιτες αυτο εννοουμε, οτι δλδ ο ιδιωτικος τομεας βρισκει δουλειες απο το δημοσιο... και οχι απο αλλην ιδιωτικη εταιρια που του ζηταει μια υπηρεσια... Ετσι λοιπον μην νοιωθεις ενοχος οτι τρως τα λεφτα που κανονικα θα επρεπε να τα παιρνεις απο δημοσιο φορεα ενω τωρα παρεμβαλεται ενας ιδιωτης "λαμογιο" που κραταει κατι για την παρτη του... Δες γυρω σου, εφημεριδες που ζουν απο διαφημησεις κρατικες παραστασεις που τις επιδωτει το κρταος για πολιτιστικους λογους, δουλιτσες που μοιραζουν οι ΟΤΑ μεχρι 7000 για να γινοται απλες αναθεσεις....κ.λ.π. Αυτο ειναι και το μεγαλο μας προβλημα, τρωμε τις σαρκες μας και μαλιστα χωρις παραγωγη που να την εξαγουμε ωστε να μπαινει και κατι μεσα στη χωρα....
Π,Χ θα μπορουσαμε να προσφερουμε ιατρικες υπηρεσιες σε παρα πολλους κατοικους εξωτερικου και να ερχονται εδω να μας πληρωνουν.. γιατι οντως εχουμε πολυ καλους γιατρους.... ομως με την οργανωση των νοσοκομειων μας ουτε ο Ελληνας δεν τα προτιμα αν πληρωνει η ασφαλιστικη. (προσωπικα χρησιμοποιω παντα τα δημοσια νοσοκομεια...γιατι τα εμπιστευομαι περισσοτερο..) φιλη μου με κριση ΧΑΠ την εσωσσν στο παραπεντε για δευτερη φορα.... στο Σισμανογλειο που εχω ακουσει τα καλυτερα και απο αλλους...
Άβαταρ μέλους
By elvet
junior gt έγραψε:Εγώ θα σας πω μια σχετική (με το ανσφάλιστο σχολικό) ιστορία:
πριν τέσσερα χρόνια κάναμε ένα έργο στην Κρήτη κατά μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδόυ Ηρακλείου-Ρεθύμνου. Δρόμος με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.
Κάποια στιγμή ο μηχανικός του έργου έστειλε έναν εργάτη με μια ρόδα μέτρησης απόστασης (αυτή που χρησιμοποιεί και η τροχαία όταν γίνονται ατυχήματα) να μετρήσει μία απόσταση κατά μηκος του δρόμου. Αυτός περπατούσε στην άκρη του δρόμου (αφού δεν υπήρχε πεζοδρόμιο) φορώντας φωσφοριζέ γιλέκο και έχοντας τη ρόδα μπροστά του. Κάποια στιγμή σε μια στροφή έρχεται μια παλιά mercedes η οποία από ότι μου είπε ο εργάτης έτρεχε αρκετά, φεύγει από τη λωρίδα της, και τρακάρει μετωπικά με ένα φορτηγάκι που ερχόταν από απέναντι. Η mercedes ήταν ανασφάλιστη, μέσα ήταν ο οδηγός και άλλα ΠΕΝΤΕ πιτσιρίκια από 13-15 ετών όλοι άδετοι. Ευτυχώς μόνο δύο χτύπησαν ελαφρά και πήγαν στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες και έφυγαν την ίδια μέρα.
Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι είδε τον εργάτη, έκανε ελιγμό για να τον αποφύγει και έτσι έπεσε πάνω στο φορτηγάκι.
Ο οδηγός από το φορτηγάκι δήλωσε ότι όντως ο εργάτης βάδιζε στην ΑΚΡΗ του δρόμου 'δίπλα στα χόρτα' όπως είπε.
Ο οδηγός της mercedes έκανε μήνυση στον εργάτη και στον μηχανικό που του έδωσε την εντολή να κάνει την εργασία, το ποινικό δικαστήριο έγινε στο Ρέθυμνο, πήγα κι εγώ μάρτυρας (κακώς γιατί τα έκανα πο@τάνα με το δικηγόρο πολιτικής αγωγής) και το αποτέλεσμα οι δύο δικοί μου φάγανε από τ΄'εσσερις μήνες για σωματικές βλάβες από αμέλεια. :dizzy:
Και βέβαια έπεται το αστικό που ο τύπος και οι υπόλοιποι στο αυτοκίνητο ζητάνε λεφτά από εμένα σαν εταιρεία για τους τραυματισμούς, ψυχικές οδύνες κλπ. :s_whiteflag

Τα δικαστήρια έχουν βγάλει πολύ περίεργες αποφάσεις, και ισχύει το ου μπλέξεις. Αλλά εσύ δεν είχες κάνει μήνυση στον οδηγό για το ανασφάλιστο, πρόκληση ατυχήματος, έκθεση ανηλίκων (6 άδετοι) σε κίνδυνο, πιθανό ΚΤΕΟ κλπ; για να "προστατευτείς";
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#437821 Το παραδικαστικό που λέγαμε, η εντοπιότητα του ανασφάλιστου, ο Αθηναίος που ήρθε να μας κάνει τον μάγκα, και βέβαια την καλή απόφαση την πέρνει αυτός που δίνει το σωστό ποσό στον κατάλληλο άνθρωπο, οπότε οι περίεργες αποφάσεις δεν είναι πάντα περίεργες, όποιος δεν το πιστεύει ότι γίνονται τέτοια αλισβερίσια είναι πολύ αθώος και οι εποχές δεν προσφέρονται για αθωότητα.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
elvet έγραψε:
πριν τέσσερα χρόνια κάναμε ένα έργο στην Κρήτη κατά μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδόυ Ηρακλείου-Ρεθύμνου. Δρόμος με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.
Κάποια στιγμή ο μηχανικός του έργου έστειλε έναν εργάτη με μια ρόδα μέτρησης απόστασης (αυτή που χρησιμοποιεί και η τροχαία όταν γίνονται ατυχήματα) να μετρήσει μία απόσταση κατά μηκος του δρόμου. Αυτός περπατούσε στην άκρη του δρόμου (αφού δεν υπήρχε πεζοδρόμιο) φορώντας φωσφοριζέ γιλέκο και έχοντας τη ρόδα μπροστά του. Κάποια στιγμή σε μια στροφή έρχεται μια παλιά mercedes η οποία από ότι μου είπε ο εργάτης έτρεχε αρκετά, φεύγει από τη λωρίδα της, και τρακάρει μετωπικά με ένα φορτηγάκι που ερχόταν από απέναντι. Η mercedes ήταν ανασφάλιστη, μέσα ήταν ο οδηγός και άλλα ΠΕΝΤΕ πιτσιρίκια από 13-15 ετών όλοι άδετοι. Ευτυχώς μόνο δύο χτύπησαν ελαφρά και πήγαν στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες και έφυγαν την ίδια μέρα.
Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι είδε τον εργάτη, έκανε ελιγμό για να τον αποφύγει και έτσι έπεσε πάνω στο φορτηγάκι.
Ο οδηγός από το φορτηγάκι δήλωσε ότι όντως ο εργάτης βάδιζε στην ΑΚΡΗ του δρόμου 'δίπλα στα χόρτα' όπως είπε.
Ο οδηγός της mercedes έκανε μήνυση στον εργάτη και στον μηχανικό που του έδωσε την εντολή να κάνει την εργασία, το ποινικό δικαστήριο έγινε στο Ρέθυμνο, πήγα κι εγώ μάρτυρας (κακώς γιατί τα έκανα πο@τάνα με το δικηγόρο πολιτικής αγωγής) και το αποτέλεσμα οι δύο δικοί μου φάγανε από τ΄'εσσερις μήνες για σωματικές βλάβες από αμέλεια. :dizzy:
Και βέβαια έπεται το αστικό που ο τύπος και οι υπόλοιποι στο αυτοκίνητο ζητάνε λεφτά από εμένα σαν εταιρεία για τους τραυματισμούς, ψυχικές οδύνες κλπ. :s_whiteflag

Τα δικαστήρια έχουν βγάλει πολύ περίεργες αποφάσεις, και ισχύει το ου μπλέξεις. Αλλά εσύ δεν είχες κάνει μήνυση στον οδηγό για το ανασφάλιστο, πρόκληση ατυχήματος, έκθεση ανηλίκων (6 άδετοι) σε κίνδυνο, πιθανό ΚΤΕΟ κλπ; για να "προστατευτείς";

Εγω δεν μπορουσα να κανω μηνυση. Τα παιδια δεν ηταν δικα μου.Σαν τι να κανω?
Κατα τα αλλα εθναι ακριβως οπως τα λεει ο quadra.
Η εντοπιοτητα παιζει τεραστιο ρολο ειδικα σε κλειστα μερη οπως η Κρητη.
Εχω παει πολλες φορες σε δικαστηρια αυτο το πραγμα δεν το χω ξαναδει.
Εκανα κι εγω |λογοκρισία| γιατι αρπαχτηκα αγριως με τον ντοπιο χασοδικη του αλλου γιατι αρχισε κατι κηρυγματα για τους εργολαβους που θετουν σε κινδυνο τα παιδια του κοσμου κι εγω τον ειπα επι λεξει ψευτη και φραγκοφονια γιατι για να παρει ενα κατοσταρικο υποστηριζει εναν ανευθυνο εν δυναμει δολοφονο οδηγο που κουβαλαει λες και ειναι προβατα υπεραριθμα παιδια, αδετα μεσα στο ανασφαλιστο χρεπι του οδηγωντας απροσεκτα και μου κανει και κηρυγμα.
Άβαταρ μέλους
By elvet
junior gt έγραψε:
elvet έγραψε:

Εγω δεν μπορουσα να κανω μηνυση. Τα παιδια δεν ηταν δικα μου.Σαν τι να κανω?
Κατα τα αλλα εθναι ακριβως οπως τα λεει ο quadra.
Η εντοπιοτητα παιζει τεραστιο ρολο ειδικα σε κλειστα μερη οπως η Κρητη.
Εχω παει πολλες φορες σε δικαστηρια αυτο το πραγμα δεν το χω ξαναδει.
Εκανα κι εγω |λογοκρισία| γιατι αρπαχτηκα αγριως με τον ντοπιο χασοδικη του αλλου γιατι αρχισε κατι κηρυγματα για τους εργολαβους που θετουν σε κινδυνο τα παιδια του κοσμου κι εγω τον ειπα επι λεξει ψευτη και φραγκοφονια γιατι για να παρει ενα κατοσταρικο υποστηριζει εναν ανευθυνο εν δυναμει δολοφονο οδηγο που κουβαλαει λες και ειναι προβατα υπεραριθμα παιδια, αδετα μεσα στο ανασφαλιστο χρεπι του οδηγωντας απροσεκτα και μου κανει και κηρυγμα.

Κι εγώ ως παθών (αντίστοιχα) έμαθα από τον δικηγόρο μου, οτι πάντα περνάς στην επίθεση με μηνύσεις, ακόμα και ως διαπραγματευτικό όπλο.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
rx8_drifter έγραψε:Φαντάζομαι τζουνιορ να ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΕΙ μπροστά απ την έδρα :s_inlove

Μλκ μου δεν μπορεις να φανταστεις. Ενοιωσα σαν παικτης της ΑΕΚ ή του βαζελου στο Καραισκακη τα καλα χρονια της παραγκας. Ενοιωσα οτι ολη η φαση ητανε στημενη απο την αρχη και δεν υπηρχε ουτε ενα στο εκατομμυριο να κερδισουμε ο,τι και να κανουμε.
Οποτε λεω θα τα κανω ολα πουτανα να το θυμουνται τα νουμια.
Ετσι κι αλλιως τα παιδια ηταν 100% υπο την προστασια μου, ολα πληρωμενα και θα τα πουμε στο εφετειο που γινεται στο Ηρακλειο.
Άβαταρ μέλους
By pienaf
markvag έγραψε:Στην Καλαμαριά που μένω, είναι καθημερινό φαινόμενο στα κωλόστενα... Πετυχαίνω πολύ συχνά κόσμο ανάποδα, αλλά συνήθως είμαι με τα πόδια. Περιμένω τον πρώτο που θα κάνει τσαμπουκά (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι... πάνε ανάποδα και φωνάζουν κιόλας... :s_crazy συνήθως άνω των 60 ετών) και θα με πετύχει χωρίς τα παιδιά στο αμάξι και θα απολαύσω... :twisted:

Οι καλύτεροι πελάτες μου!
Απλώς τους "ακουμπάω"...
Άβαταρ μέλους
By markvag
pienaf έγραψε:
markvag έγραψε:Στην Καλαμαριά που μένω, είναι καθημερινό φαινόμενο στα κωλόστενα... Πετυχαίνω πολύ συχνά κόσμο ανάποδα, αλλά συνήθως είμαι με τα πόδια. Περιμένω τον πρώτο που θα κάνει τσαμπουκά (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι... πάνε ανάποδα και φωνάζουν κιόλας... :s_crazy συνήθως άνω των 60 ετών) και θα με πετύχει χωρίς τα παιδιά στο αμάξι και θα απολαύσω... :twisted:

Οι καλύτεροι πελάτες μου!
Απλώς τους "ακουμπάω"...

Αυτό όταν πετύχω το όνειρό μου και κυκλοφορώ στην πόλη με lada Niva! :whistlink: :s_biggrin Τότε, δεν θα σταματάω... :s_biggrin :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#438027 Και ομως κυριοι εγω τους αφηνω να περνανε,οχι παντου αλλα σε ενα σημειο κοντα στο σπιτι μου.Ο λογος ειναι οτι την ιδια παραβαση την κανω και εγω και ειναι για λιγα μετρα,περιπου δυο -τρια αυτοκινητα μηκος ολο ολο,
Ειναι αυτο εδω το σημειο ....Αν πας ΑΡΙΣΤΕΡΑ για δυο μετρα και μετα δεξια εισαι μια χαρα.Για καντε το με τον σταυρο στο χερι να δειτε που θα πατε για να ερθετε πισω απο την εκκλησια.
https://www.google.gr/maps/@37.9428827, ... 312!8i6656

Γι'αυτο πριν τσακωθειτε σκεφτητε.....
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#438152 Πλαγιομετωπική σύγκρουση στον Καρελά. Starlet με Colt δεκαετίας, θα περίμενε κανείς να ζοριστεί το πρώτο και να σφυρίζει αδιάφορα το δεύτερο. Κι όμως, η κολόνα του Μήτσου έχει τσακίσει, το άλλο είναι ανέμελο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
DAP έγραψε:Και ομως κυριοι εγω τους αφηνω να περνανε,οχι παντου αλλα σε ενα σημειο κοντα στο σπιτι μου.Ο λογος ειναι οτι την ιδια παραβαση την κανω και εγω και ειναι για λιγα μετρα,περιπου δυο -τρια αυτοκινητα μηκος ολο ολο,
Ειναι αυτο εδω το σημειο ....Αν πας ΑΡΙΣΤΕΡΑ για δυο μετρα και μετα δεξια εισαι μια χαρα.Για καντε το με τον σταυρο στο χερι να δειτε που θα πατε για να ερθετε πισω απο την εκκλησια.
https://www.google.gr/maps/@37.9428827, ... 312!8i6656

Γι'αυτο πριν τσακωθειτε σκεφτητε.....

Σκέφτομαι πατέρα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω κανέναν που παραβιάζει μονόδρομο για να γλιτώσει 100 μέτρα με το αμάξι. :rtfm: Δεν ξέρω τις συνθήκες στο σημείο που λες και στην Καλαμαριά είχαμε περίεργες μονοδρομίσεις παλαιότερα (ευτυχώς έχει φτιάξει η κατάσταση σε κάποιο βαθμό πλέον), αλλά τουλάχιστον εκεί που μένω εγώ δεν τίθεται θέμα παράλογης μονοδρόμισης. Απλά είναι κάποια γίδια που βαριούνται να οδηγήσουν 100 μέτρα και να κάνουν 2 αλλαγές από 1η σε 2α παραπάνω...

Και ακόμα και αν μιλάμε για παράλογες καταστάσεις (πχ είχαμε μία διασταύρωση που, σύμφωνα με τις πινακίδες, ερχόσουν και έπρεπε να μείνεις αιωνίως εκεί :lol: , απαγορευόταν προς όλες τις κατευθύνσεις! :lol: ), όταν πας ανάποδα σε μονόδρομο, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν κάνεις τον μάγκα... :rtfm: