Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#42276 Χαχαχα καλό! Δεν παίζει όμως δουλεύω και Σάββατα, σε ευχαριστώ και πάλι. Θα τους πάρω τηλέφωνο από εβδομάδα να μάθω.

Από το Moto G.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Νίκος Παππάς έγραψε:Χαχαχα καλό! Δεν παίζει όμως δουλεύω και Σάββατα, σε ευχαριστώ και πάλι. Θα τους πάρω τηλέφωνο από εβδομάδα να μάθω.

Από το Moto G.

οκ
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#42405 Εγώ το ξεκίνησα το καλοκαίρι, αλλά δε το χρησιμοποίησα πολύ και εδώ και κάνα μήνα δύο το ξεκίνησα πάλι.
Έχω μια μπαταρία της nobacco με ρυθμιζόμενη τάση (veve 1300 νομίζω λεγεται) Και ένα clearimizer μεταλικο με φυτίλι από την pipeline (Μου χάλασε η αντίσταση έξω και δε μπορούσα να βρω bdc atomizer πλεον). Μέχρι ώρας κάνω Ένα υγρό 12mg νικοτινης με γεύση Virginia που είναι 10ml Κάθε βδομάδα. Από τα 20 τσιγάρα που έκανα κάνω πλέον 5-6 την ημέρα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#43359 Απο χτες το απογευμα ατμιζω και παλι. :yahoo:
Eχουμε και λεμε, Ego battery 1100mah, Aspire ce5 bdc 1,8ohm ατμοποιητης , γευση virginia leaf 8mg.
Με 55€ καθαρισα.
Απο χτες στις 16:30 μεχρι το πρωι στις 9 κανενα τσιγαρο, σημερα 2 so far και λιγος ατμος.

Αχχιλεα σε ευχαρισω και παλι, το μαγαζι ειναι πολυ καλο και παρα πολυ εξυπηρετικοι. :)
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Νίκος Παππάς έγραψε:Απο χτες το απογευμα ατμιζω και παλι. :yahoo:
Eχουμε και λεμε, Ego battery 1100mah, Aspire ce5 bdc 1,8ohm ατμοποιητης , γευση virginia leaf 8mg.
Με 55€ καθαρισα.
Απο χτες στις 16:30 μεχρι το πρωι στις 9 κανενα τσιγαρο, σημερα 2 so far και λιγος ατμος.

Αχχιλεα σε ευχαρισω και παλι, το μαγαζι ειναι πολυ καλο και παρα πολυ εξυπηρετικοι. :)

Μπραβο χαιρομαι
Οταν με τον καιρο συνεχισεις να ατμιζεις θα προχωρησεις και σε αναβαθμιση
Θα παρεις αυτον τον ατμοποιητη που ειναι σουπερ και απο γευση και απο ντουμανι
http://www.replacesmoke.com/kanger-aero ... etail.html

ενα πολυ σουπερ μαγαζι κινα ειναι το κατωθι με τιμες χωμα
πχ οι κεφαλες του ατμοποιητη που σου γραφω κανουν 3 ευρω στην ελλαδα και στην κινα οι ιδιοι οι original 1 ευρω
Οπως και ο ατμοποιητης 30 ελλαδα 20 κινα
https://www.fasttech.com/products/0/100 ... learomizer

https://www.fasttech.com/products/0/100 ... aromizer-5

Tι γευσεις δοκιμασες?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#43821 Ομορφα !!
Γευσεις δοκιμασα 5 ολες καπνου και πηρα αυτην γιατι ειναι πιο ελαφρια. Τωρα στην αρχη τραβαω πολυ καπνο και με τις αλλες πνιγηκα :lol: . Μολις συνηθισω θα παρω την Primo Verde και βλεπουμε με αλλες μη "καπνικες" γευσεις.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Νίκος Παππάς έγραψε:Ομορφα !!
Γευσεις δοκιμασα 5 ολες καπνου και πηρα αυτην γιατι ειναι πιο ελαφρια. Τωρα στην αρχη τραβαω πολυ καπνο και με τις αλλες πνιγηκα :lol: . Μολις συνηθισω θα παρω την Primo Verde και βλεπουμε με αλλες μη "καπνικες" γευσεις.

Από μη καπνικη όταν ξαναπάς ζητά να δοκιμάσεις το red astaire της t juice
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
spiros έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Μολις συνηθισω θα παρω την Primo Verde...

μακρια!!!! :lipsealed:

Γιατί μακριά ? Η γεύση είναι υποκειμενική.να δοκιμάσει θα πάει και αν του κάνει αγοράσει. Για κάποιον που τώρα κόβει το τσιγάρο ή primo Verde και το Guevara της el Toro είναι τα πιο καθαρά καπνικα χωρίς γλυκαδες και άλλα αρώματα μέσα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#48246 αγοράστηκε εχτές ο. πρώτος επισκευασιμος τανκ kayfun 3.1.
απίστευτο Ντουμανι και απίστευτη γεύση
δένει και υπέροχα πάνω στο nanos!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#48449 Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Έχω τη μπαταρία nobacco veve black 1300 Αυτή με τη ρυθμιζόμενη τάση. Το πρόβλημα μου που ξεκίνησε πριν κάνα 2 βδομάδες είναι ότι όταν τη συνδέω με τον φορτιστή αρνείται να φορτίσει! Έχω καθαρίσει τον φορτιστή με οινόπνευμα και Και τη μπαταρια εκεί πέρα που κάνει επαφή, με μπατονετες με οτιδήποτε και κάθε φορά μου βγάζει τον αδοξαστο για να το κάνω να φορτίσει. Θέλει βιδωνε ξεβιδωνε για 5 λεπτά μέχρι να πάρει απόφαση να πάρει μπροστά. Τι λέτε να φταίει η μπαταρία η ο φορτιστής?
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Mad_Max_Geo έγραψε:Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Έχω τη μπαταρία nobacco veve black 1300 Αυτή με τη ρυθμιζόμενη τάση. Το πρόβλημα μου που ξεκίνησε πριν κάνα 2 βδομάδες είναι ότι όταν τη συνδέω με τον φορτιστή αρνείται να φορτίσει! Έχω καθαρίσει τον φορτιστή με οινόπνευμα και Και τη μπαταρια εκεί πέρα που κάνει επαφή, με μπατονετες με οτιδήποτε και κάθε φορά μου βγάζει τον αδοξαστο για να το κάνω να φορτίσει. Θέλει βιδωνε ξεβιδωνε για 5 λεπτά μέχρι να πάρει απόφαση να πάρει μπροστά. Τι λέτε να φταίει η μπαταρία η ο φορτιστής?

έλεγξε τον πόλο της μπαταρίας Μήπως έχει κατέβει κάτω και δεν κάνει επαφή. με ένα τσιμπιδάκι σήκωσε τον ελάχιστα χιλιοστά