- 26 Σεπ 2017, 12:14
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, ή στο Ζώα, ή σε κάποιο άλλο θρεντ που να αναφέρει το πόσο γίδια έχουμε καταντήσει στην καθημερινότητά μας.
Χτες, βγαίνοντας από λοξό στενό σε μονόδρομο, κοιτάω από αριστερά, βλέπω ότι δεν έχει κανένα και ξεκινάω. Στο 1 μέτρο βλεπω αυτοκίνητο να έρχεται ανάποδα στον μονόδρομο και τελικά...έπεσα πάνω της. Ούτε φρένο δεν πρόλαβα να πατήσω. Μικρή ζημιά για το ΜΙΝΙ (προφυλακτήρας και ίσως κάποια πλαστικά στη μάσκα), μεγαλύτερη για το Golf (φανάρι, φτερό, καπώ, προφυλακτήρας). Η κυρία (μεγάλης ηλικίας) στην αρχή σοκαριστηκε και δεν μιλούσε και μου έγνεψε αρνητικά όταν της είπα αν θέλει να φωνάξουμε ασθενοφόρο. Στη συνέχεια, αφού ήρθε ο γιος της και της εξήγησε τί |λογοκρισία| έκανε, μου έκανε δήλωση. Θα τα είχαμε αποφύγει όλα αυτά αν αντί να μπει ανάποδα, έκανε ότι και εγώ, δλδ ένα κύκλο 150 μέτρων.
Κάθε μέρα κάνω 60-70 χλμ. Τους τελευταίους μήνες μου έχουν κάτσει 2 τροχαία, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς δική μου υπαιτιότητα. Το 1ο μεγάλης ζημιάς, το χτεσινό μικρότερης. Και τα 2 ήταν από αμέλεια (στο 1ο κοπελα εφαγε το στοπ, στο 2ο κυρία μπήκε ανάποδα). Κάθε μέρα βλέπω πλέον όλο και περισσότερα κουλά. Σφάξιμο του κόκκινου, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα για να προλάβουμε το φανάρι, κίνηση στη ΛΕΑ, οδήγηση χωρίς κράνος/ζώνη, αλλαγή λωρίδων στην ΕΟ χωρίς κάποια ένδειξη (φλας), κινητό σκουλαρίκι, τσιγάρο από το παράθυρο.
Επειδή κάνω αυτά τα χλμ από το 2009, με μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο, νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός, η μ@λ@κία μας διογκώνεται και ταυτόχρονα ο νόμος δεν επιβάλλεται. Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένουμε τον επόμενο καιρό.
Πολύ προβληματισμένος...