Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#437112 Το χει παρακανει με την απλοτητα η volvo. Απο πισω δεν βλεπεται και το σηκωμα στο πισω παραθυρο εγγυηση κλειστοφοβιας.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#437351 Για να δουμε αν η εδω αντ/πεια θα εφαρμοσει και αυτη το care by volvo ,εναν νεο τροπο αποκτησης του xc40 ,σαν leasing περιπου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#437638 Ωραιο το γκρι του παγου με την λευκη οροφη!
Το κοκκινο πορτοκαλιζει, ενω το λευκο δεν μ' αρεσει γενικα σαν χρωμα σε κανενα αυτοκινητο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#437781 Καλή γκουμούτσα και το Volvo λοιπόν, να δω πότε θα βαρεθεί ο κόσμος όλη αυτή την ιστορία με τα SUV...
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#437787 Μάλλον αργεί ακόμα αυτή η στιγμή
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#442581 Το XC60 δινει επιλογη να παρεις μονο την οθονη 12.3" με το android/apple auto
το navi πωλειται ξεχωριστα σαν software
υπαρχει καποιος λογος να μην παρει κανεις μονο την οθονη και να βαζει το google maps μεσω του android auto?
οχι μονο γλυτωνεις το κοστος του navi αλλα εχεις και το google maps που οσο ναναι ειναι πιο εμπιστο και πιο ενημερωμενο
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#442583 Είδα σήμερα μαζί με ένα φίλο που ενδιαφέρεται το XC60 ...
Ok καλό αλλά δε με εντυπωσίασε. Αρκετά συντηρητικό και μάλλον επισκιάζεται από το XC90.Πολύ πιο ωραίο πάντως απο to Q5.
Θα πάμε να δούμε και την F pace,αν και η τιμή ξεφεύγει...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
kostis20 έγραψε:Είδα σήμερα μαζί με ένα φίλο που ενδιαφέρεται το XC60 ...
Ok καλό αλλά δε με εντυπωσίασε. Αρκετά συντηρητικό και μάλλον επισκιάζεται από το XC90.

που ειδες σημαντικες διαφορες με το XC90 εκτος απο το μεγεθος ;
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#442592 Kωστή στο δρόμο πρέπει να έχουν αισθητή διαφορά, με το μικρό να είναι πιο σπορτίβικο - ανάλαφρο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#442599 Δε το οδήγησαμε παιδιά,στην έκθεση καθίσαμε αρκετή ώρα.
Δε ξέρω το xc90 φάνηκε αρκετά πιο εντυπωσιακό και στους δύο.Ισως είμαι προκατειλημμένος επειδή παρουσιάστηκε πρώτο και πήρε όλο το wow effect.
Η f pace πάντως μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά,ειδικά από πίσω .
Θα δούμε μήπως κανονίσω test drive και για τα δύο.Η ml που υπάρχει τώρα τον έχει κουράσει με τις συνεχείς βλάβες.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:Το XC60 δινει επιλογη να παρεις μονο την οθονη 12.3" με το android/apple auto
το navi πωλειται ξεχωριστα σαν software
υπαρχει καποιος λογος να μην παρει κανεις μονο την οθονη και να βαζει το google maps μεσω του android auto?
οχι μονο γλυτωνεις το κοστος του navi αλλα εχεις και το google maps που οσο ναναι ειναι πιο εμπιστο και πιο ενημερωμενο

απανταω μονος μου : οχι δεν υπαρχει
https://www.howtogeek.com/270947/what-i ... g-a-phone/
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#442643 Απ οτι εχω καταλάβει, αυτο που χάνεις ειναι να εμφανίζεται ο χάρτης και οι οδηγίες πλοήγησης στo dim ανάμεσα απο τα όργανα, και σε περίπτωση που υπάρχει στο hud.