πχ αυτη τη στιγμη το megane ειναι πιο ακριβο απ οτι πηρα εγω την 1
το γκολφ ηταν πιο ακριβο τοτε, ενω φιλος μου τοτε πηρε A class (122 αλογα) με περισσοτερα χρηματα και χειροτερο εξοπλισμο.
Φυσικα το καθε αυτοκινητο εχει τ ατου του και τα μειονεκτηματα του.
Η 1 εχει καλο πατημα, εχει πισω κινηση αλλα εχει 3cyl που πολλοι λενε οτι δεν ειναι και ο καλυτερος κινητηρας.
Το focus εχει 150/180 αλογα αλλα ασχημο εσωτερικο (υποκειμενικο αυτο).
Το γκολφ εχει ενα καλο παντρεμα ολων των στοιχειων αλλα παραμενει ακριβη επιλογη.
Megane διαβαζω οτι εχει επισης πολυ καλα στοιχεια και πλουσιο εξοπλισμο αλλα ο 1.2 που φερνουν εδω ειναι ερωτηματικο ως προς την αποδοση του.
Μαλλον πρεπει να ξερεις τι θελεις και να περιμενεις την καταλληλη στιγμη...
elteo έγραψε:O Μπούσος πάντως όλο για εσωτερικά μιλάει και ταμπλό και οθόνες κτλ.Δεν βλέπω τίποτα για οδηγική απόλαυση.
Αλλος ένας που γερνάει....
Καμία σχέση. Αν είχες 147 θα καταλάβαινες.
Το wow factor της εν έτει 2000 (και 2005 όταν πήρα την facelift) στην καμπίνα της, ήταν μοναδικό στην κατηγορία.
Δεν είναι τυχαίο που σε όλα τα review του εξωτερικού, έλεγαν "very nice place to be in".
Καλά λοιπόν τα αλογάκια, τα κρατήματα και τα φρένα, αλλά δεν με νοιάζουν μόνο αυτά.
Και όλη αυτή η συζήτηση γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί ουσιαστικά η Alfa Romeo δεν έχει κάποιον αξιόλογο αντιπρόσωπο στην κατηγορία.
Ειδάλλως δεν θα είχα ανοίξει θέμα καν.

Για μένα αυτό το εσωτερικό έπαιζε χωρίς αντίπαλο και θα παίζει για πολλές δεκαετίες.
Δεν πιστεύω να ξεπεραστεί ποτέ, μάλλον.
Τώρα για ποια Giulietta μιλάς Δία μου, δεν ξέρω.
Ούτε μια τρίχα από τα @@ της 47 δεν είναι.

Ακριβως έτσι είναι το δικο μου.
< >
ερωτηση,οταν γραφετε την λεξη ΕΒΟ σας την κανει αυτόματα κεφαλαια?
Αυτή κάνει την μεγάλη διαφορά στην οδήγηση συν το πάτωμα.
Είναι όμως ακριβή.
Πριν το fl που με 22-24Κ έπαιρνες μια καλοεξοπλισμενη και αυτόματη άξιζε περισσότερο.
Από το Redmi Note 4
Fiat Panda 7,6l/100km
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
kovathe έγραψε:Εμένα μου αρέσει πολύ το εσωτερικό της Τζουλιέτα πάντως.
Ακριβως έτσι είναι το δικο μου.
< >
+1
Χωρίς να έχω μπει για να ζουλήξω τα πλαστικά (
), η Giulietta μου αρέσει πολύ και μέσα και έξω.
Νίκος Παππάς έγραψε:Βέβαια αν αξίζει ένα από όλα τα μικρομεσαία είναι η 1 λόγω πίσω κίνησης.
Αυτή κάνει την μεγάλη διαφορά στην οδήγηση συν το πάτωμα.
Μαλακή και όχι ιδιαίτερα κοφτερή πάντως σε σχέση με την Giulietta, ειδικά στο turn in. Επίσης ενώ η πίσω κίνηση είναι πάντα καλοδεχούμενη (δεν έχεις αντιδράσεις στο τιμόνι και έχεις καλύτερη πρόσφυση στην εκκίνηση), δεν μπορείς να παίξεις με τόσο λίγα άλογα πέραν από 1η-2α σε καμιά πλατεία.
EDDIE_147 έγραψε:Χωρίς να έχω μπει για να ζουλήξω τα πλαστικά ( )
Είχα ξεχάσει να τα ζουλήξω γμτ όταν την οδήγησα...
Giuseppe Busso έγραψε:Ναι μεν αλλά πάλι. Το είχες γράψει παλιότερα σε ενα ποστακι εδώ ότι ψάχνεις κάτι με μπλιμπλικια και δεν σε ενδιαφέρει να στρίβει ή να πηγαίνει.elteo έγραψε:O Μπούσος πάντως όλο για εσωτερικά μιλάει και ταμπλό και οθόνες κτλ.Δεν βλέπω τίποτα για οδηγική απόλαυση.
Καμία σχέση. Αν είχες 147 θα καταλάβαινες.
Το wow factor της εν έτει 2000 (και 2005 όταν πήρα την facelift) στην καμπίνα της, ήταν μοναδικό στην κατηγορία.
Δεν είναι τυχαίο που σε όλα τα review του εξωτερικού, έλεγαν "very nice place to be in".
Καλά λοιπόν τα αλογάκια, τα κρατήματα και τα φρένα, αλλά δεν με νοιάζουν μόνο αυτά.
Και όλη αυτή η συζήτηση γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί ουσιαστικά η Alfa Romeo δεν έχει κάποιον αξιόλογο αντιπρόσωπο στην κατηγορία.
Ειδάλλως δεν θα είχα ανοίξει θέμα καν.
To πρόβλημα είναι ότι πουλάς καιρό τώρα την εικόνα του petrolhead
< >

Δεν βλέπω τίποτα για οδηγική απόλαυση.