Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#437007 Η 1 βασίζεται στο πάτωμα της 3, γι' αυτό και έχει τόσο ωραίο πάτημα στο δρόμο. Τα υπόλοιπα βασίζονται σε πιο φθηνές λύσεις.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#437008 Γενικως εχω καταληξει οτι τ αυτοκινητα της καθε κατηγοριας αποκτουν συνεχως περισσοτερα καλουδια, συνεχως περισσοτερες ηλεκτρονικες ευκολιες και αυτο εχει μεγαλο αντικτυπο στην τελικη τιμη. Οπότε η αγορα γινεται πολυ πιο πολυπλοκη.

πχ αυτη τη στιγμη το megane ειναι πιο ακριβο απ οτι πηρα εγω την 1
το γκολφ ηταν πιο ακριβο τοτε, ενω φιλος μου τοτε πηρε A class (122 αλογα) με περισσοτερα χρηματα και χειροτερο εξοπλισμο.

Φυσικα το καθε αυτοκινητο εχει τ ατου του και τα μειονεκτηματα του.

Η 1 εχει καλο πατημα, εχει πισω κινηση αλλα εχει 3cyl που πολλοι λενε οτι δεν ειναι και ο καλυτερος κινητηρας.
Το focus εχει 150/180 αλογα αλλα ασχημο εσωτερικο (υποκειμενικο αυτο).
Το γκολφ εχει ενα καλο παντρεμα ολων των στοιχειων αλλα παραμενει ακριβη επιλογη.
Megane διαβαζω οτι εχει επισης πολυ καλα στοιχεια και πλουσιο εξοπλισμο αλλα ο 1.2 που φερνουν εδω ειναι ερωτηματικο ως προς την αποδοση του.

Μαλλον πρεπει να ξερεις τι θελεις και να περιμενεις την καταλληλη στιγμη...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#437012 Εχει βελτιωθει ο κινητηρας τωρα. Εδω ο Γιαννης συζηταει να δωσει τα ιδια χρηματα για 1.2 Μεγκαν (3κυλινδρο ή 4κυλινδρο ειναι?). Προτιμω 1.5 3κυλ παρα 1.2 4κυλ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
elteo έγραψε:O Μπούσος πάντως όλο για εσωτερικά μιλάει και ταμπλό και οθόνες κτλ. :shifty: Δεν βλέπω τίποτα για οδηγική απόλαυση. :twisted: Αλλος ένας που γερνάει.... :shifty:

Καμία σχέση. Αν είχες 147 θα καταλάβαινες.
Το wow factor της εν έτει 2000 (και 2005 όταν πήρα την facelift) στην καμπίνα της, ήταν μοναδικό στην κατηγορία.
Δεν είναι τυχαίο που σε όλα τα review του εξωτερικού, έλεγαν "very nice place to be in".

Καλά λοιπόν τα αλογάκια, τα κρατήματα και τα φρένα, αλλά δεν με νοιάζουν μόνο αυτά.
Και όλη αυτή η συζήτηση γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί ουσιαστικά η Alfa Romeo δεν έχει κάποιον αξιόλογο αντιπρόσωπο στην κατηγορία.
Ειδάλλως δεν θα είχα ανοίξει θέμα καν. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#437015 Μια χαρά αξιόλογος είναι ο εκπρόσωπος της Alfa στην κατηγορία, εσένα δεν σου αρέσει απλά και προσπαθείς να το εκλογικεύσεις για να δικαιολογηθείς στον εαυτόν σου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#437016 Εικόνα

Για μένα αυτό το εσωτερικό έπαιζε χωρίς αντίπαλο και θα παίζει για πολλές δεκαετίες.
Δεν πιστεύω να ξεπεραστεί ποτέ, μάλλον.

Τώρα για ποια Giulietta μιλάς Δία μου, δεν ξέρω.
Ούτε μια τρίχα από τα @@ της 47 δεν είναι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#437019 Καταλαβαίνω τον έρωτά σου Μπέπε μου (κι εμένα μου αρέσει πολύ η 147 σε όλα, αν και το τελευταίο που με νοιάζει είναι τα πλαστικούλια, αρκεί να μην χαλάνε φυσικά), αλλά ούτε υπολείπεται η Giulietta, ούτε κάτι χτυπητά χειρότερο έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#437020 Εμένα μου αρέσει πολύ το εσωτερικό της Τζουλιέτα πάντως.

Εικόνα

Ακριβως έτσι είναι το δικο μου.

< >
Άβαταρ μέλους
By dstou
#437021 Μπούσσε, αφού δεν θες ΕΒΟ, μείνει με το 147 μέχρι νεωτέρας. Θα γλιτώσεις και ένα σκασμό λεφτά. κρίση έχουμε. Άκου Φόκους... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#437030 μια :offtopic: ερωτηση,οταν γραφετε την λεξη ΕΒΟ σας την κανει αυτόματα κεφαλαια? :s_omg
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#437040 Βέβαια αν αξίζει ένα από όλα τα μικρομεσαία είναι η 1 λόγω πίσω κίνησης.
Αυτή κάνει την μεγάλη διαφορά στην οδήγηση συν το πάτωμα.
Είναι όμως ακριβή.
Πριν το fl που με 22-24Κ έπαιρνες μια καλοεξοπλισμενη και αυτόματη άξιζε περισσότερο.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#437042 Μην ξεχνατε ότι λόγω της αλλαγής της φορολογίας πλέον τα αμάξια πάνω από 20.000€ έχουν ανέβει αρκετά. Ασε που έχω την εντύπωση ότι το πράγμα πάει με σκαλοπάτια. Δηλαδή ή θα δώσεις 22.000 ή το επόμενο βήμα είναι τα 25.000€ , ανάμεσα δεν υπάρχει τίποτα

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
kovathe έγραψε:Εμένα μου αρέσει πολύ το εσωτερικό της Τζουλιέτα πάντως.

Εικόνα

Ακριβως έτσι είναι το δικο μου.

< >

+1
Χωρίς να έχω μπει για να ζουλήξω τα πλαστικά ( :lol: ), η Giulietta μου αρέσει πολύ και μέσα και έξω.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Νίκος Παππάς έγραψε:Βέβαια αν αξίζει ένα από όλα τα μικρομεσαία είναι η 1 λόγω πίσω κίνησης.
Αυτή κάνει την μεγάλη διαφορά στην οδήγηση συν το πάτωμα.

Μαλακή και όχι ιδιαίτερα κοφτερή πάντως σε σχέση με την Giulietta, ειδικά στο turn in. Επίσης ενώ η πίσω κίνηση είναι πάντα καλοδεχούμενη (δεν έχεις αντιδράσεις στο τιμόνι και έχεις καλύτερη πρόσφυση στην εκκίνηση), δεν μπορείς να παίξεις με τόσο λίγα άλογα πέραν από 1η-2α σε καμιά πλατεία.

EDDIE_147 έγραψε:Χωρίς να έχω μπει για να ζουλήξω τα πλαστικά ( )

Είχα ξεχάσει να τα ζουλήξω γμτ όταν την οδήγησα... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Giuseppe Busso έγραψε:
elteo έγραψε:O Μπούσος πάντως όλο για εσωτερικά μιλάει και ταμπλό και οθόνες κτλ. :shifty: Δεν βλέπω τίποτα για οδηγική απόλαυση. :twisted: Αλλος ένας που γερνάει.... :shifty:

Καμία σχέση. Αν είχες 147 θα καταλάβαινες.
Το wow factor της εν έτει 2000 (και 2005 όταν πήρα την facelift) στην καμπίνα της, ήταν μοναδικό στην κατηγορία.
Δεν είναι τυχαίο που σε όλα τα review του εξωτερικού, έλεγαν "very nice place to be in".

Καλά λοιπόν τα αλογάκια, τα κρατήματα και τα φρένα, αλλά δεν με νοιάζουν μόνο αυτά.
Και όλη αυτή η συζήτηση γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί ουσιαστικά η Alfa Romeo δεν έχει κάποιον αξιόλογο αντιπρόσωπο στην κατηγορία.
Ειδάλλως δεν θα είχα ανοίξει θέμα καν. :iconcool:
Ναι μεν αλλά πάλι. Το είχες γράψει παλιότερα σε ενα ποστακι εδώ ότι ψάχνεις κάτι με μπλιμπλικια και δεν σε ενδιαφέρει να στρίβει ή να πηγαίνει. :iconcool:

To πρόβλημα είναι ότι πουλάς καιρό τώρα την εικόνα του petrolhead

< >