Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#436969 Μια ερώτηση στον GB, στο εσωτερικό και μόνον, ποιο απ' όλα προτιμάς; Το Α3; Εγώ και εκεί διαλέγω σειρά 1, επειδή κάθεσαι χαμηλότερα απ' όλα τα υπόλοιπα, ενώ και το ταμπλό το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Μια ερώτηση στον GB, στο εσωτερικό και μόνον, ποιο απ' όλα προτιμάς; Το Α3; Εγώ και εκεί διαλέγω σειρά 1, επειδή κάθεσαι χαμηλότερα απ' όλα τα υπόλοιπα, ενώ και το ταμπλό το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο!

Εικόνα

και

No2

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Μαθαμε τωρα, " ω μον ντιε, τι εσωτερικο ειναι αυτο; ΠΛΕΜΠΑ ; "
Αλλα κοιτα να δεις γελιο, στα Ιαπωνικα δεν πεταχτηκε κανεις να πει για εσωτερικο. Εκει δεν "μετραει". Αρκει που ειναι VW =βαρετο. Μια χαρα ειναι το εσωτερικο απο το Golf μπροστα στο Φικο. Σοβαρο, λιτο, γοτθικο. :iconcool:
Για αντρες, οχι για παιδακια. Γιατι το λεω εγω Δια.

Αόμματος κάτοχος Κόλο... τι περιμένεις; :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Μια ερώτηση στον GB, στο εσωτερικό και μόνον, ποιο απ' όλα προτιμάς; Το Α3; Εγώ και εκεί διαλέγω σειρά 1, επειδή κάθεσαι χαμηλότερα απ' όλα τα υπόλοιπα, ενώ και το ταμπλό το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο!

Ανωτερο το εσωτερικο της 1 αλλα είναι δυσκολο το μπες /βγες και επισης δεν εχεις το ηλεκτρονικο ταμπλω που εχεις στο S3 (το οποιο πιστευω ότι θα τεριαζε μια χαρα στον Μπουσσο αρκει να κανει την υπερβαση).
Άβαταρ μέλους
By nikos
Κίκιζας . έγραψε:
bibendum έγραψε:Η γερμανικη τριαδα κανει προσφορες ομως που ειναι δελεαστικες.

Οταν κοιτουσα γι αυτοκινητο ειχα περασει και απο golf.

Κουβεντιαζοντας για διαφορα πραγματα η συζητηση εφτασε στο αν τρεχει καμποια προσφορα η αν γινεται κατι καλυτερο στην τιμη.

Η εκπτωση που εδωσε ηταν 600 euros ενω οι κουβεντες του ηταν οι εξης "δεν καταλαβα γιατι πρεπει να τρεχουμε προσφορες; το αυτοκινητο τοσο κανει, τοσο το πουλαμε. Και αν δεν πουλαμε πολλα αυτοκινητο οπως παλια δεν σημαινει οτι τωρα πρεπει να τα χαριζουμε. Δεν μπορει να γινει τιποτα καλυτερο απο αυτο που λεει η αντιπροσωπεια απο μονη της"

Την ιδια περιοδο, η ιδια αντιπροσωπεια εκανε εκπτωση περιπου 3.5k στο A3.

:s_howdy

...ετσι ακριβως...Το Golf θεωρειται το αγιο δισκοποτηρο της μικρομεσαιας κατηγοριας στα 27κ ευρω με εξοπλισμο της προκοπης και με τα ιδια λεφτα πλεον ψωνιζεις Α3 sportback με ιδιο κινητηρα...και σασι. Σε ολα τα αλλα το Audi ειναι μακραν καλυτερο απο το Golf...
Εξοπλιστικα το a3 υπολειπεται Γρηγορη? Δεν το εχω δει αλλα εχει τον ιδιο κινητηρα στην ιδια τιμη?

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#436978 O Μπούσος πάντως όλο για εσωτερικά μιλάει και ταμπλό και οθόνες κτλ. :shifty: Δεν βλέπω τίποτα για οδηγική απόλαυση. :twisted: Αλλος ένας που γερνάει.... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
elteo έγραψε:O Μπούσος πάντως όλο για εσωτερικά μιλάει και ταμπλό και οθόνες κτλ. :shifty: Δεν βλέπω τίποτα για οδηγική απόλαυση. :twisted: Αλλος ένας που γερνάει.... :shifty:

Εγώ πάλι βλέπω τα πιτσιρίκια να ασχολούνται με οθόνες και μπιμπλίκια και γκατζετάκια όλη μέρα. Εμείς, οι μεγαλύτερες γενιές, είχαμε άλλες αξίες. :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 24 Σεπ 2017, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#436999 Αν εξαιρέσεις ότι στην 1 δε βλέπεις τη κάτω γραμμή της κεντρικής οθόνης στο obd, είναι όντως πιο ωραίο το εσωτερικό, πιο ποιοτικό και με καλύτερη θέση οδήγησης.

Βεβαίως είναι άλλη κατηγορία από golf και focus και ανούσιο να το συζητάμε εφόσον ο Γιάννης έχει δηλώσει ότι είναι εκτός επιλογών.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#437002 Ιδια κατηγορια ειναι ολα αυτα. Το 1 στην πραξη ειναι και αυτο στην κατηγορια αλλα βεβαια ειναι διαφορετικο αμαξι. Το νεο 1 παντως θα ειναι απευθειας ανταγωνιστης ολων αυτων.