Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Καταλαβα. Παρε Passat. :iconcool:

Ώπα ρε μαν, πως τα πετάς έτσι αυτά να πούμε;

Ωραίο είναι, φοβερό εσωτερικό αλλά τα λέμε σε μια 10ετία.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:Παλιό το εσωτερικό του Focus, αλλά ωραίο του Golf που είναι ίδιο 15 χρόνια τώρα και πιο βαρετό και από ταινία του Αγγελόπουλου... Μάλιστα. :s_crazy

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:
g8777 έγραψε:Καταλαβα. Παρε Passat. :iconcool:

Ώπα ρε μαν, πως τα πετάς έτσι αυτά να πούμε;

Ωραίο είναι, φοβερό εσωτερικό αλλά τα λέμε σε μια 10ετία.

Έρχεται με εγκατεστημενη τη δισκογραφία Χαρουλη, ΣΠΕΥΔΕ. :roll:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Παλιό το εσωτερικό του Focus, αλλά ωραίο του Golf που είναι ίδιο 15 χρόνια τώρα και πιο βαρετό και από ταινία του Αγγελόπουλου... Μάλιστα. :s_crazy

Εικόνα

Εικόνα

Πολύ πιο σύγχρονο δείχνει του Focus. Το αν αρέσει ή όχι η παππουδίλα που αναδύει το Golf είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα, αλλά όχι να λέμε ότι το ένα είναι ξεπερασμένο και το άλλο δείχνει μοντέρνο. Τι μοντέρνο έχει δηλαδή; Το ότι είναι σχεδόν ίδιο με του 6 που ήταν σχεδόν ίδιο με του 5 κλπ κλπ κλπ;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#436950 Μου αρέσει που για τον Μπουσσου ( υπήκοος Βραζιλίας εδώ και μια βδομάδα) είναι προσωπικό το θέμα αλλά για σένα Δια η γνώμη σου αποτελεί ΝΌΜΟ. Δεν βαρέθηκες τα στερεότυπα (VW = Βαρετό;). Δια ολισθαινεις σε παραπτώματα, ένα βήμα πριν την πρωινή αναφορά είσαι.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#436951 2 tabletάκια ήθελε το ford και θα πετούσε. Ένα στον πίνακα οργάνων κ ένα κάθετο στη μέση αλα volvo /renault. Τώρα ειναι λίγο κια χιουνται.
Άβαταρ μέλους
By sargus
Kon5 έγραψε:2 tabletάκια ήθελε το ford και θα πετούσε. Ένα στον πίνακα οργάνων κ ένα κάθετο στη μέση αλα volvo /renault. Τώρα ειναι λίγο κια χιουνται.

Συμφωνώ και εγώ. Φυσικά κ να αφαιρεθούν οι κάθετοι αεραγωγοί.
Λογικά αυτά θα έχουν γίνει στο καινούργιο. Ελπίζω μόνο να μη χαλάσουν το τιμόνι που το βρίσκω πολύ όμορφο!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Μου αρέσει που για τον Μπουσσου ( υπήκοος Βραζιλίας εδώ και μια βδομάδα) είναι προσωπικό το θέμα αλλά για σένα Δια η γνώμη σου αποτελεί ΝΌΜΟ. Δεν βαρέθηκες τα στερεότυπα (VW = Βαρετό;). Δια ολισθαινεις σε παραπτώματα, ένα βήμα πριν την πρωινή αναφορά είσαι.

Τζι, 5Φ από μένα ήδη για αναίδεια. Θα εγγραφεί στην ΗΚΑΛ!!! :rtfm:

Για τον καθένα είναι προσωπικό θέμα το γούστο, απλά επειδή ο ενδιαφερόμενος είναι ο Μπούσσο, η δική του γνώμη μετράει. Για αυτό του είπα ότι αν του αρέσει "με γεια του, με χαρά του". Όχι όμως να λέμε ότι το Golf, που είναι ίδιο τρεις γενιές τώρα, είναι μοντέρνο και το άλλο που αλλάζει άρδην από γενιά σε γενιά είναι παλιακό. Μην τρελαθούμε τώρα δηλαδή! :dizzy:

Α, που 'σαι, αγγαρεία στα μαγειρεία επίσης... :s_laughat
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 24 Σεπ 2017, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#436959 Βλέπω την φωτογραφία του ταμπλό του Golf και μοιάζει πολύ με το δικό μου, απλώς έχει άλλο πίνακα οργάνων και μεγαλύτερη οθόνη.
Δεν βλέπω τι το καταπληκτικό έχει, εμένα μου φαίνεται απλώς καλό και σίγουρα δεν θα ήταν λόγος να αγοράσω αυτοκίνητο.
Και πραγματικά, δεν έχει τίποτε ζηλευτό αυτό το αυτοκίνητο και ειδικά στην τιμή που το πουλάνε.
Πολύ πιο καλή αγορά το Focus, αλλά ούτε αυτό θα το αγόραζα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:Βλέπω την φωτογραφία του ταμπλό του Golf και μοιάζει πολύ με το δικό μου.

Έχεις κι εσύ μάτια, ε; :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Giuseppe Busso έγραψε:
JBT έγραψε:Πασά μου Μπουσσ θα μας πεις τι πιστεύει για όλα αυτά και η μέλλουσα;

Λίγο με απασχολεί αλλά δεν της αρέσουν τα σπορ αυτοκίνητα.
Είναι τους κυριλέ αρχοντικού στυλ, όπως λέμε Volvo & Mercedes Benz.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#436962 Το πρόβλημα είναι πως σε αυτά τα λεφτά, δεν υπάρχει κάτι πραγματικά καλό. Και αυτοκίνητα σαν το Golf ή το Focus, πιο πολύ νόημα έχουν σε leasing, παρά σε αγορά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#436963 Παίδες είναι κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν εύκολα και λέγονται διαχρονικά.
Στους πλούσιοι λέγεται Porsche 911 και στους φτωχοί λέγεται VW Golf. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#436968 Μαθαμε τωρα, " ω μον ντιε, τι εσωτερικο ειναι αυτο; ΠΛΕΜΠΑ ; "
Αλλα κοιτα να δεις γελιο, στα Ιαπωνικα δεν πεταχτηκε κανεις να πει για εσωτερικο. Εκει δεν "μετραει". Αρκει που ειναι VW =βαρετο. Μια χαρα ειναι το εσωτερικο απο το Golf μπροστα στο Φικο. Σοβαρο, λιτο, γοτθικο. :iconcool:
Για αντρες, οχι για παιδακια. Γιατι το λεω εγω Δια.