) και κάτι ακόμα για μερικά κοκοψίνια που μάλλον θα θέλεις και πλησιάζεις πολύ επικίνδυνα τα 30Κ...
Το έχουν χάσει στο VW τελείως;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

) και κάτι ακόμα για μερικά κοκοψίνια που μάλλον θα θέλεις και πλησιάζεις πολύ επικίνδυνα τα 30Κ...

markvag έγραψε:Το έχουν χάσει στο VW τελείως;;;
Giuseppe Busso έγραψε:Πόσο πήγε η μπέμπα σου μωρέ πιπέντουμ;
Αυτή τη στιγμή τι σκέφτομαι στο μυαλό μου:
1) Το Focus 182ps είναι φοβερό πακέτο αλλά με προβληματίζει η ηλικία του εσωτερικού. Ξέρω ότι είναι δελεαστικά τα άλογά του αλλά σε αυτό το εσωτερικό θα περνάω χρόνο για καμιά 10ετία. Είναι παλαιό, έχει ναι μεν πινελιές εκμοντερνισμού όπως το infotainment του που έχει μέχρι χάρτες, όμως το συνολικό feeling που αποκομίζεις σε σύγκριση κιόλας με αντίπαλα μοντέλα, είναι πως είναι κάπως αναχρονιστικό.
2) Το Golf 7.5 gen με τον ολοκαίνουριο 1.5 με 150 ίππους είναι χρυσή τομή. Αφενός έχει έναν υπερσύγχρονο κινητήρα που είναι τόσο αποδοτικός (0-100 σε 8.3 δίνει το χειροκίνητο) και 25.5 κιλά ροπής, αφετέρου έχει απενεργοποίηση 2 κυλίνδρων και είναι οικονομικό γενικά με 5λτ/100χλμ μικτή κατανάλωση.
Έχει σύγχρονο και σοβαρό εσωτερικό. Βολικά τόσο όσο και σφιχτά τόσο όσο καθίσματα. Το ταμπλό του πολύ ωραίο, έχει πλέον μεγάλη οθόνη για infotainment, έχει σωστές διαστάσεις εξωτερικά και μέσα έχει άνετη καμπίνα με μεγάλο πορτ παγκάζ. Η πίσω ανάρτηση είναι ανεξάρτητη πολλαπλών συνδέσμων, όπως και στο Focus. Η τιμή του όμως με 2-3 απαραίτητα για μένα έξτρα φτάνει ψηλά. Παραμένει στις επιλογές μου όμως.
3) To Renault Megane 1.2 130ps. Δεν το έχω δει από κοντά, δεν έχω μπει μέσα. Όμως από όσα ριβιού έχω δει στο νετ, μου αρέσει μέσα-έξω πάρα πολύ. Είναι μοντέρνο, είναι σύγχρονο, έχει απίθανο εσωτερικό. Μόνο μειονέκτημα ο πίνακας στο καντράν όπου θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη δουλειά, ενώ για παράδειγμα στο Golf αν βάλεις την 12άρα οθόνη είναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Έχει όμως και αυτό τα μειονεκτήματά του. Για παράδειγμα όπως έχω δει, φλερτάρει με το 25άρι για να πάρεις κινητήρα 1.2 λίτρων και ημιάκαμπτο άξονα πίσω. Δηλαδή αν εσείς είχατε την 147, που για μένα έχει αναρτήσεις για σεμινάριο και με έκανε μάγκα οδηγό, θα πηγαίνατε σε άξονα;
Αυτά σκέφτομαι σε γενικές γραμμές και προβληματίζομαι.
bibendum έγραψε:Η γερμανικη τριαδα κανει προσφορες ομως που ειναι δελεαστικες.
Οταν κοιτουσα γι αυτοκινητο ειχα περασει και απο golf.
Κουβεντιαζοντας για διαφορα πραγματα η συζητηση εφτασε στο αν τρεχει καμποια προσφορα η αν γινεται κατι καλυτερο στην τιμη.
Η εκπτωση που εδωσε ηταν 600 euros ενω οι κουβεντες του ηταν οι εξης "δεν καταλαβα γιατι πρεπει να τρεχουμε προσφορες; το αυτοκινητο τοσο κανει, τοσο το πουλαμε. Και αν δεν πουλαμε πολλα αυτοκινητο οπως παλια δεν σημαινει οτι τωρα πρεπει να τα χαριζουμε. Δεν μπορει να γινει τιποτα καλυτερο απο αυτο που λεει η αντιπροσωπεια απο μονη της"
Την ιδια περιοδο, η ιδια αντιπροσωπεια εκανε εκπτωση περιπου 3.5k στο A3.
GTS έγραψε:Υπαρχει στα μεταχειρισμενα στον Σφακ ενα ωραιο 418ι κουπε (ουτε ηξερα οτι εβγαινε με αυτον τον κινητηρα) αυτοματο, λευκο, σχεδον καινουριο...
JBT έγραψε:Πασά μου Μπουσσ θα μας πεις τι πιστεύει για όλα αυτά και η μέλλουσα;
Νίκο αφού δεν έχουμε team radio όλα τα υπόλοιπα π[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]