Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#43087 Μπράβο στους νικητές!!

Προσωπικά, αλλά και σαν ομάδα (4ΤFR) είχαμε μία καλή χρονιά, χωρίς τίτλο όμως.... :(
Παρόλο που είχαμε 3 pole έναντι 1 των πρωταθλητών και 4 FF έναντι κανένα και βέβαια μία νίκη, το σύστημα βαθμολογίας δεν μας άφησε να πάρουμε το κατασκευαστών. Αν είχε περάσει ο κανονισμός για 1/4 (ναι, ένα τέταρτο) των βαθμών στον τελευταίο αγώνα, το πρωτάθλημα θα ήταν δικό μας :thumbsup: αλλά οι διαπλοκές.... :thumbsdown:
Η 5η,8η και 9η θέση στα like και η 2η, 5η και 7η στα pick's, δείχνουν την σταθερότητα της ομάδα και την άψογη συνεργασία μεταξύ μας, όπου και τους ευχαριστώ.
Ετοιμαζόμαστε για τη νέα περίοδο....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#43095 Πως κατάφερα να βγω 2ος στο κανονικό το πρωτάθλημα (το αντρικό) χωρίς ούτε μια νίκη, ένας θεός ξέρει.
Άντε και του χρόνου (στην κανονική την ομάδα). :twisted:
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#43105 Συγχαρητήρια στον ladaman και την McLaren για τα πρωταθλήματα! Και του χρόνου, με την ομάδα του Sir Frank στην κορυφή (αν προλάβω να κλείσω θέση εκεί :s_tongue )
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#43149 Συγχαρητηρια στους νικητες σε ολες τις κατηγοριες, πολυ υψηλο επιπεδο συναγωνισμου.

Η ομαδα δυστυχως δεν πηγε καλα, γιατι μας συκοφαντησαν οι αντιπαλοι για τις -δηθεν- ευλυγιστες μπροστινες πτερυγες. Δακτυλος, διχως αλλο, της ελεεινης εταιριας φωτοτυπικων ΜακΛαρεν, του Καραφλρον και του ripper, που εβαλαν τον Προδρομου να μας ρουφιανεψει. Δυστυχως εχουν την οργανωση του πρωταθληματος στα χερια τους, και δεν μπορω να πω περισσοτερα χωρις να κινδυνεψει η ζωη του Σνοουντεν και η καριερα του Αλονσο.

Στηριζουμε πολλα για τη νεα χρονια στο νεο αστερι της ακαδημιας της RedBull Νικολάι-Δανιηλ Παπακβιατ.

Εγω ειχα τη συνηθισμενη ασταθη πορεια με τα κενα αερος και τις εκλαμψεις, ενω μου στοιχισαν και οι 4 απουσιες.

Ευχαριστουμε τους διοργανωτες (πλην του κομπιναριπερ :rant: ) για την αμεση εκδοση των στημενων αποτελεσματων. Θα προτεινα στον ripper του χρονου να τα εκδιδει ΠΡΙΝ τους αγωνες, αφου ρυθμιζει τις θεσεις των οδηγων κατα το δοκουν....

Αϊντε και του χρονου, στο FIA World Motor Sport Council και το International Court of Justice, στα οποια θα προσφυγουμε για το θεμα των πτερυγων.
Άβαταρ μέλους
By nestor8
the_sigman έγραψε:Συγχαρητήρια στον ladaman και την McLaren για τα πρωταθλήματα! Και του χρόνου, με την ομάδα του Sir Frank στην κορυφή (αν προλάβω να κλείσω θέση εκεί :s_tongue )

Πολύ πιθανό να είμαστε teammates στην επιστροφή μου στο Grove :s_thumbsup

Πολλά μπράβο στους νικητές ripper, ladaman11, McLaren και ακόμα πιο πολλά μπράβο στους διοργανωτές του διαγωνισμού ripper (X2) , JarnoT και The_sigman για το χρόνο που αφιερώνουν. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By sparticle
cmarin έγραψε:Προσωπικά, αλλά και σαν ομάδα (4ΤFR) είχαμε μία καλή χρονιά, χωρίς τίτλο όμως.... :(
Παρόλο που είχαμε 3 pole έναντι 1 των πρωταθλητών και 4 FF έναντι κανένα και βέβαια μία νίκη, το ΑΔΙΚΟ σύστημα βαθμολογίας δεν μας άφησε να πάρουμε το κατασκευαστών. Αν είχε περάσει ο ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ κανονισμός για 1/4 (ναι, ένα τέταρτο) των βαθμών στον τελευταίο αγώνα, το πρωτάθλημα θα ήταν δικό μας :thumbsup: αλλά οι διαπλοκές.... :thumbsdown:
Η 5η,8η και 9η θέση στα like και η 2η, 5η και 7η στα pick's, δείχνουν την σταθερότητα της ομάδα και την άψογη συνεργασία μεταξύ μας, όπου και τους ευχαριστώ.
Ετοιμαζόμαστε για τη νέα περίοδο....

Μου επιτρέπεις τις άνωθεν επισημάνσεις αγαπητέ teammate...

Το επίπεδο του συναγωνισμού μέσα στην ομάδα ήταν υψηλότατο. Στους πίνακες με τα στατιστικά οι teammates μου κι εγώ έχουμε κάνει κατάληψη στις πρώτες θέσεις. Υστερούμε ακόμα σε ρυθμό αγώνα, αλλά που θα πάει, θα μάθουμε να χειριζόμαστε τα ελαστικά μας a la Kimi :s_roses Αισθάνομαι πολύ περήφανος που ήμουν μέλος της 4TF Racing και φέτος!

Συγχαρητήρια στους νικητές που ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ, ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας και φέτος για αυτόν τον υπέροχο διαγωνισμό ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝΕ και ειλικρινά του χρόνου προβληματίζομαι πάρα πολύ στο τι ομάδα θα δηλώσω, καθώς η 4TF Racing, στην τελευταία της χρονιά με αυτήν την ονομασία, λίγο έλειψε να κάνει το μεγάλο μπαμ!

Περιμένω το Hall of Fame από τον ripper και, γιατί όχι ένα αρχείο με τους πίνακες όλων των υπολοίπων ετών που τρέχει ο διαγωνισμός (γιατί δεν μπορώ να βρω πού τα αποθηκεύω κάθε χρόνο :lol: )
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
sparticle έγραψε:Συγχαρητήρια στους νικητές που ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ, ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας και φέτος για αυτόν τον υπέροχο διαγωνισμό ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝΕ και ειλικρινά του χρόνου προβληματίζομαι πάρα πολύ στο τι ομάδα θα δηλώσω

Δηλωσε διοργανωτης του διαγωνισμου, άλλη λυση δεν υπαρχει! :protest:

sparticle έγραψε:η 4TF Racing, στην τελευταία της χρονιά με αυτήν την ονομασία, λίγο έλειψε να κάνει το μεγάλο μπαμ!

Brawn GP φαση;;;
Για λεεεγε και για τους διαχυτες τωρα, που κανεις και κριτικη στην Xerox-McLaren-Honda...
Άβαταρ μέλους
By ripper
#43468 Να με συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου για το πεντακάθαρο αυτό πρωτάθλημα, η λάμψη του οποίου δεν μπορεί να σπιλωθεί από την αήθη επίθεση συγκεκριμένων λασπολόγων.
Αναμενόμενα σηκώσαμε και το κατασκευαστών με την ομαδάρα μας. Σε όσους ακόμα αναρωτιούνται τι ομάδα να δηλώσουν, υπενθυμίζω ότι, δυστυχώς, οι θέσεις στην ΟΜΑΔΑ είναι μόνο τρεις και κάνουμε μεταγραφές μόνο πρωταθλητών.

Τα συγχαρητήριά μου στους sparticle και cmarin που πρώτευσαν στο κομμάτι των χρόνων που το θεωρώ και το δυσκολότερο.
Στο φετινό δίλημμα η κότα κάνει το αυγό ή το αυγό την κότα (aka Rosberg ή Hamilton) την καλύτερη απάντηση είχε ο μάγος του excel φίλτατος Jarnoς.

Μετά από παλλαϊκή απαίτηση (1 το ζήτησε) ποστάρω τη χρυσή βίβλο των πρωταθλητών. Θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα παρελθόντων ετών

ΠΕΤΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ (προ excel)

2004 - George Tabs
2005 - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ
2006 - TLG
2007 - Kouk
2008 - STK-ast (μισή κούπα έκαστος)

ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΔΗΓΩΝ---F1 like---ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

2009 - Bayern7---Phaethon---Ferrari(πέτσινο)
2010 - Vasilakis--Phaethon---Lotus
2011 - Bayern7---Bayern7----McLaren
2012 - ripper---ripper---McLaren
2013 - the_sigman---ripper---Marussia

PETROLHEADS ERA

2014 - ripper---ladaman11---McLaren
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#43501 Ξέρει ο καθένας τι θεωρεί δυσκολότερο και τι ευκολότερο.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να πετυχαίνεις συνεχώς υψηλές βαθμολογίες, χωρίς νίκες (Bayern7, mika_hakkinen) και να τερματίζεις ψηλά στο "Βαθμών". Αλλά πάλι μήπως είναι ευκολότερο να βρίσκεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας 2-3 φορές και να μην χρειάζεσαι καν όλους τους αγώνες για να ..ζωγραφίσεις στο "F1-like"? (ladaman11, kantoniou).

* Τα σέβη μου στους πρωταθλητές ladaman και ripper. Η επιτυχία του πρώτου οφείλεται ξεκάθαρα στις 3 νίκες του. Κατά το Hamilton ευαγγέλιο, αυτός άξιζε και το πρωτάθλημα. Η επιτυχία του δεύτερου οφείλεται (όχι τόσο ξεκάθαρα) στην ικανότητά του να προβλέπει καλύτερα απ' όλους (75/95) τους οδηγούς πρώτης 5άδας, με αρκετά καλή συνέπεια και στην πρόβλεψη χρόνων.

* Οι μέσοι όροι δείχνουν ότι θα είχαμε ακόμα πιο στενή μάχη αν οι kantoniou, LotusRenault και mika_hakkinen δεν έχαναν από 1 ως 4 αγώνες.

* Η πρόβλεψη χρόνου, παρά την έξτρα δυσκολία που μπήκε λόγω αλλαγής κινητήρων, κλπ, κινήθηκε συνολικά στα περσινά (χαμηλά ωστόσο) επίπεδα. Το 2012 είχε γίνει ..πάρτι από kantoniou και ripper. Από κάποια ονόματα, βλέπετε, δεν θα απαλλαγούμε ποτέ :lol:

* Στους κατασκευαστές η McLaren διατήρησε το ρόλο του φαβορί που είχε εδραιώσει στο 1ο μισό του πρωταθλήματος. Η 4TF Racing δεν κατάφερε στο κύκνειο άσμα της να κλέψει το στέμμα. Σε μιαν άλλη ζωή μάγκες!

* Πολύ καλό το finish της Lotus Renault, που πήδηξε 4 θέσεις στους τελευταίους 3 αγώνες και κατάφερε (καταφέραμε!!) την 4η (και πιο αμφίρροπη στην εξέλιξη του πρωταθλήματος) θέση.

* Σε προσωπικό επίπεδο, η παραζάλη του καλοκαιριού μου μηδένισε τις όποιες ελπίδες κορυφής (όχι πως θα με άφηναν οι γνωστοί-άγνωστοι ripper και Bayern7 --> όχι, δείτε τους πίνακες των πρωταθλητών των περασμένων ετών, 2 ..τζάκια μονοπωλούν την κυβέρν... το πρωτάθλημα!). 2 νίκες + 1 FL, νοτ μπαντ ατ ωλλ!

* Η αλλαγή forum -εκ των υστέρων- ήταν τόσο ανώδυνη και ομαλή όσο ποτέ δεν θα περίμενα. Να 'ναι καλά ο ripper που από πλευράς ετοιμότητας τράβηξε φέτος πολύ κουπί, μπρος στα ποικίλα μπλεξίματα εμού και του sigman. Η συνεργασία των τριών μας φιλική και άμεση, το μόνο σίγουρο.

Και του χρόνου, λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#43539 Να ευχαριστήσω και τους συνδιοργανώτες JarnoT και the_sigman για την άψογη συνεργασία και ιδίως για την περίοδο του καλοκαιριού που εγώ είμαι τελείως απών.
Θέλουμε κι άλλους στην ομάδα, μη λουφάρετε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#43564 Προσφέρομαι εγώ αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος. Με τα τωρινά δεδομένα δεν έχω κάποιο κώλυμα. :)
Βλέπουμε όμως μέχρι τον Μάρτη τι θα προκύψει. Το ξανασυζητάμε τότε.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#43611 Ναι εννοείται ότι θα συζητηθεί τον Μάρτη, απλά το λέω για να ξέρουν όλοι ότι υπάρχει ζήτηση.
Και κάποιος από τους τωρινούς μπορεί για τον Α ή Β λόγο να μην μπορεί για ένα διάστημα ή και για ολόκληρο τον χρόνο να βοηθήσει (όπως εγώ πχ το καλοκαίρι).
Άβαταρ μέλους
By lotusrenault
#43612 άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της :superman:
δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας δεν μπόρεσα να είμαι απόλυτα συνεπής κατά την διάρκεια του διαγωνισμού(όπως και πέρυσι δλδ) αλλά το potential υπάρχει...
όπως και πέρυσι παλεύαμε 2 στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.... St. devote κρίμα που δεν ήσουν εδώ να το σηκώσουμε!
Θεωρώ πάντως ότι κάναμε υπερπροσπάθεια με τον Jarno T και ότι εν τέλει αν και λαβωμένη η ομάδα πέτυχε τους στόχους της!
Συγχαρητήρια στους Νικητές και στα παιδιά που τρέχουν τον διαγωνισμό! :metalo:
θα αφοσιωθώ τώρα στο Bwin fantasy euroleague! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
JarnoT έγραψε:* Τα σέβη μου στους πρωταθλητές ladaman και ripper. Η επιτυχία του πρώτου οφείλεται ξεκάθαρα στις 3 νίκες του. Κατά το Hamilton ευαγγέλιο, αυτός άξιζε και το πρωτάθλημα. Η επιτυχία του δεύτερου οφείλεται (όχι τόσο ξεκάθαρα) στην ικανότητά του να προβλέπει καλύτερα απ' όλους (75/95) τους οδηγούς πρώτης 5άδας, με αρκετά καλή συνέπεια και στην πρόβλεψη χρόνων.

Καλα εγω αυτοκτονησα κανονικα χανοντας την προθεσμια του τελευταιου αγωνα (βουντου ripper ? :lipsealed: )
Θα ειμουνα δις πρωταθλητης ανετοτατα, εχοντας ηδη διαφορα 12 βαθμων απο το ripper στο προτελευταιο αγωνα.
Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα 20αρισανε και αλλοι δυο (who is this guy? copyright Αλονσο) στον τελευταιο αγωνα και βγηκα τεταρτος :omg: .

Τεσπα συγχαρητηρια ripperακο για το πετσινο :s_tongue πρωταθλημα.
Συγχαρητηρια επισης στην οργανωτικη επιτροπη για την αψογη οργανωση και κυριως για το χρονο που διεθεσαν για την πραγματοποιηση του διαγωνισμου.

Εννοειται οτι προσφερομαι να βοηθησω για του χρονου εαν θελετε.