Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#432952 -Απλά , Νίκο, δε θα τρέχεις, ΟΚ?
-ΟΚ!!

Εικόνα

εδώ...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Andreasdik έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Θα μπορούσες να πεις δίπλα στο παλιό Μετροπόλιταν :shifty:
Πώς δικαιολογήθηκε;

Πάει το Metropolitan, ερημώνει χρόνια τώρα....
Το Atlantis είναι εκεί ορόσημο :) :)

Έχω δει ταινίες και ταινίες και στα δύο. Στο Αtlantis δεν έχω πάει μετά την ανακαίνιση
Άβαταρ μέλους
By postruck
#433369 ΟΡΓΗ!! :rant: :rant:
Με εξάτμιση και χωρίς πίσω φτερό το εργαλείο....δεν πιστευω να κάνει και σούζες τρικάβαλo :hmmm: Να γιατί το μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής-οδικής συμπεριφοράς θα έπρεπε να διδάσκεται απο το νηπιαγωγείο :rtfm: ,αλλα ξέρω ο κάθε υπουργός παιδείας είναι πιο κουλτούρα και τζιμάνι απο τον προηγούμενο :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#433752 Θεσσαλονικη
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
postruck έγραψε:ΟΡΓΗ!! :rant: :rant:
Με εξάτμιση και χωρίς πίσω φτερό το εργαλείο....δεν πιστευω να κάνει και σούζες τρικάβαλo :hmmm: Να γιατί το μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής-οδικής συμπεριφοράς θα έπρεπε να διδάσκεται απο το νηπιαγωγείο :rtfm: ,αλλα ξέρω ο κάθε υπουργός παιδείας είναι πιο κουλτούρα και τζιμάνι απο τον προηγούμενο :tomato:

Όταν ( με το καλό πρώτα ο θεός ) μεγαλώσει το μωρό και πάει 2-4 χρόνων η καλή και προστατευτική μάνα ( για την πάρτη της μόνο ) θα το κρατάει στην αγκαλιά της για αερόσακκο στο Lada του μπαμπά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#434112 ΕικόναΕικόναΕικόνα

Το μενού είχε τυριά, γαρίδες, μύδια, κρέατα, ψάρια κλπ, 10 ώρες στο γκαράζ του πλοίου, πρέπει να έκαναν καλή ζύμωση όλα μέσα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#434318 Βάζω στοίχημα ότι ένα 20 30 % της καθημερινής μας διατροφής μεταφέρεται κάπως έτσι, απλά έχουμε ανοσία.

(έχοντας δουλε΄ψει στα καρφουρ κανα 6μηνο, θα πόνταρα κ σε μεγαλύτερα ποσοστά...)
Άβαταρ μέλους
By edmond
#434325 Όποτε ευκαιρίσω, θα ανεβάσω φωτό με γαλακτοκομικά που τα παραδίδει πχ. η Δελτα-ΦΑΓΕ-ξερωγω στην μεταφορική, η οποία μεταφορική τα παρατάει στο ντάλα ήλιο καναδυοτρειςπεντεξι ωρίτσες επειδή δεν έχει χώρο να τα φορτώσει(λείπει η νταλίκα-ψυγείο εκείνη την ώρα ας πούμε).
Ειδικά τα γιαούρτια, αφού κόψουν προβλεπέ, θα ξαναδέσουν μόλις μπούν στο ψυγείο και συ σαν καταναλωτής θα κλείνεις τα μάτια απο την απόλαυση με το κουτάλι στο στόμα και θα σκέφτεσαι "τι φτιάχνουν οι πστηδες!"
Για χυμούς και συναφή είναι σαν να μην τρέχει τίποτα(ίσως ζουμί) :lol: και για γάλατα δεν παίρνω και όρκο :ninja: