Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Jorge_greek έγραψε:GB αν μπορέσεις να ξεπεράσεις το γεγονός ότι το civic είναι το μακρύτερο hatchback της κατηγορίας, παίζει αυτήν την στιγμή να είναι ότι πιο ταιριαστό για την περίπτωσή σου.
...
Αν τα έκαιγα όλα και επέλεγα χωρίς λογική, MX5 κούτα θα αγόραζα
Και στις δύο περιπτώσεις κερδίζεις σε ιαπωνικό έλεγχο ποιότητας. Αυτό για μένα είναι σημαντικό. Στη μία περίπτωση βέβαια έχεις και ιαπωνική κατασκευή (αλλά χάνεις θέσεις/πόρτες/χώρους), στην άλλη έχεις [Σ]... :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#433594 Μπούσε δεν μας τα λες καλά...

Έχεις οδηγήσει βασική έκδοση Renault (εννοώ όχι RS, Cup, Bebis edition κλπ);
Καμία σχέση με την 147 και εικάζω αρκετά μακριά από το Focus.
Καλό, χρυσό, άγιο αλλά δεν είναι αυτό που θέλεις.

Κάνε ένα test drive και στα δυο και ξαναρίχτα.
Άβαταρ μέλους
By Govus
NiTse έγραψε:https://www.car.gr/10556158-seat-leon-fr-plus-1-8

Πολύ ενδιαφέρον και αυτό :thumbsup: ...
Προσωπικά, θα ήθελα να οδηγήσω και το Pulsar με τον 190άρη DIG-T (δεν ξέρω βέβαια πόσο κοστίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό) .
Άβαταρ μέλους
By markvag
#433682 + leon.

Απλά και επειδή αναφέρθηκε, δεν νομίζω να βγαίνει το esp τελείως... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Govus
#433683 Αυτό το ρημάδι το ESP, γιατί πρέπει καλά και σώνει ν' απενεργοποιείται σε τουρμπάτα προσθιοκίνητα, που κυκλοφορούν σε δρόμους "προδιαγραφών ΕΛ" :hmmm: ;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Asimov έγραψε:Σημειωτέον το Megane 1.2 130 το έδιναν 2 χιλιάρικα κάτω προ 2 εβδομάδων, με μεταλλικό και έξοδα γύρω στα 20.500.

Αν είναι να πέσουμε σε αυτές τις ιπποδυνάμεις , τρέχει προσφορά στη Ιουλιέτα με τα 120 άλογα στα 16,750e .
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Govus έγραψε:
NiTse έγραψε:https://www.car.gr/10556158-seat-leon-fr-plus-1-8

Πολύ ενδιαφέρον και αυτό :thumbsup: ...
Προσωπικά, θα ήθελα να οδηγήσω και το Pulsar με τον 190άρη DIG-T (δεν ξέρω βέβαια πόσο κοστίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό) .

Προτεινετε περιπτωσεις που εχουν αναφερθει λιγες σελιδες πριν και απορριφθηκαν...

Εχω κανει μια βολτα το Pulsar 190. Περα απο το εκπληκτικο μοτορι-κιβωτιο και απλετους χωρους, στο οδηγικο κομματι θυμιζει περισσοτερο λιμουζινατο GT, με τα σπορτιφ στοιχεια (πλην των δυο θετικων που ανεφερα) να απουσιαζουν ουσιαστικα.
Υπο πιεση, παιρνει κλισεις και βγαζει...μουτρα, μουτρα, μουτρα... :s_hang

Οκ με μια καλη after-market αναρτηση και λιγο αρνητικο καμπερ (αν δεχεται ρυθμιση) , ισως και μια τετραδα κορυφαιων σπορ πολιτικων ελαστικων, να ερθει στα ισα του, αλλα πλεον δεν ειμαστε στα 80's-90's και οι περισσοτεροι υποψηφιοι αγοραστες -ειδικα σε καινουργια αγορα αυτοκινητου- ειτε απεχθανονται καθε ειδους βελτιωση/μετατροπη, ειτε εχουν αρκετες πλεον καλυτερες ετοιμες απο το εργοστασιο εναλλακτικες να προτιμησουν...

Στα του ESP να συμπληρωσω οτι το μοναδικο καινουργιο μικρομεσαιο αυτοκινητο στα 20-23κ ευρω που γνωριζω οτι απενεργοποιειται πληρως, ειναι στο νεο Astra...

Δυστυχως βεβαια και εδω, σε ενα 150αρι βενζινης με πλουσιο εξοπλισμο, εαν προστεθουν τα Full led, το κοστουμι παει στα 24-25κ ευρω χωρις μαλιστα να προσφερεται -στην χωρα μας τουλαχιστον- ουτε ως εξτρα καποια σπορ αναρτηση.
Καποια OPC Line πακετα νομιζω για το Astra δεν εισαγονται καν... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Govus έγραψε:Αυτό το ρημάδι το ESP, γιατί πρέπει καλά και σώνει ν' απενεργοποιείται σε τουρμπάτα προσθιοκίνητα, που κυκλοφορούν σε δρόμους "προδιαγραφών ΕΛ" :hmmm: ;

Εγώ το έχω εξηγήσει, ο μπούσσος ας εξηγήσει για τον εαυτό του! :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#433813 ^
Ερώτηση επ' αυτού που νομίζω ο ντρντίνος μπορεί να απαντήσει.
Πλήρως απενεργοποιούμενα ηλεκτρονικά σημαίνει μεγαλύτερο κόστος από το να μην έχεις τη δυνατότητα για πλήρη απενεργοποίηση;
Άβαταρ μέλους
By GTS
markvag έγραψε:
Govus έγραψε:Αυτό το ρημάδι το ESP, γιατί πρέπει καλά και σώνει ν' απενεργοποιείται σε τουρμπάτα προσθιοκίνητα, που κυκλοφορούν σε δρόμους "προδιαγραφών ΕΛ" :hmmm: ;

Εγώ το έχω εξηγήσει, ο μπούσσος ας εξηγήσει για τον εαυτό του! :)

Αν οδηγαει λιγο γρηγορα θα θελει τακακια καθε 6 μηνες.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
GTS έγραψε:
...Αν οδηγαει λιγο γρηγορα θα θελει τακακια καθε 6 μηνες.

...ναι, εαν εχει πατημενο το φρενο πχ στην ευθεια απο συνηθεια... :dizzy:
ή αν διαλεγει ΜΟΝΟ καταβασεις καλοκαιριατικα... :lol:

Κατα τα αλλα, σε μεγαλο βαθμο εχει να κανει και με το στυλ οδηγησης... :whistlink: