Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
NickTG έγραψε:Πως να αντέξεις αν δεν κάνω σωστό θόρυβο η πόρτα όντως!

Αυτό... :lol: :lol:

Δεν αγοράζετε πλαστικά ρεεεε... αυτοκίνητο αγοράζετε και τα πλαστικά είναι ένα μόνο κομμάτι του και από τα λιγότερο σημαντικά! :rtfm:

Εγώ παντως τα ακουμπάω όλη μέρα σε αντίθεση με τον κινητήρα και τις αναρτήσεις :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Εγώ παντως τα ακουμπάω όλη μέρα σε αντίθεση με τον κινητήρα και τις αναρτήσεις

Μπαίνεις μέσα και τα χαϊδεύεις δηλαδή; Τι ευχαρίστηση βρίσκεις σε αυτό; Τον κινητήρα και τις αναρτήσεις δεν τα χρησιμοποιείς; Μίλησέ μου για την παιδική σου ηλικία... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:
dimik έγραψε:Εγώ παντως τα ακουμπάω όλη μέρα σε αντίθεση με τον κινητήρα και τις αναρτήσεις

Μπαίνεις μέσα και τα χαϊδεύεις δηλαδή; Τι ευχαρίστηση βρίσκεις σε αυτό; Τον κινητήρα και τις αναρτήσεις δεν τα χρησιμοποιείς; Μίλησέ μου για την παιδική σου ηλικία...
Το μπούτι και το γόνατο χαϊδεύουν την κονσόλα, το αριστερό χέρι το υποβραχιονιο και τον λεβιέ, το δεξί το τιμόνι και την επένδυση της πόρτα.
Τα υπόλοιπα τα χρησιμοποιώ το ίδιο σε όλα τα αυτοκίνητα είτε με 70 είτε με 170 άλογα. Για αυτό τα γυναικόπαιδα συνήθως κρέμονται από τις χειρολαβές

Στην μηχανή χαϊδεύω το ντεπόζιτο όταν κάνω μεγάλες αποστάσεις σε ευθεία, σε στροφές χαϊδεύουν τα μπούτια και τα γόνατα.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:Δηλαδή τα 100 παραπάνω άλογα πάνε πεταμένα; :whistlink:

στο 95% των μετακινήσεων ναι, έτσι κι αλλιώς πάντα πάω γρηγορότερα από το 80% των τριγύρω μου πάντα σε ασφαλή πλαίσια και με ταχύτητες λιιιιγο πάνω από τα όρια. Ακόμα και όταν είχα 70 άλογα μια χαρά προσπερνούσα γρηγορότερα αυτοκίνητα. Κόντρες δεν βάζω, αν θέλει κάποιος να σκοτωθεί τον αφήνω να το κάνει μόνος του.

Τα +100 άλογα ουσιαστικά τα θέλω για να "σπάω" μερικές ταχύτητες έτσι για την επιτάχυνση και τις εξόδους σε ορεινό στροφιλίκι μια στο τόσο άντε και καμια πίστα ακόμα πιο σπάνια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
elteo έγραψε:
markvag έγραψε:

Δεν αγοράζετε πλαστικά ρεεεε... αυτοκίνητο αγοράζετε και τα πλαστικά είναι ένα μόνο κομμάτι του και από τα λιγότερο σημαντικά! :rtfm:

Και το λέει αυτός που οδηγεί BMW. :s_rofl :shifty: :s_tongue

Ας έβγαζε η KIA καλοστημένο πισοκούνητο με χώρους για 4 και σού 'λεγα εγώ αν θα μ' έβλεπε η πενβέ... :rant: :protest:

:s_howdy :s_smile
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:
Στην μηχανή χαϊδεύω το ντεπόζιτο όταν κάνω μεγάλες αποστάσεις σε ευθεία, σε στροφές χαϊδεύουν τα μπούτια και τα γόνατα.

να δω που θα βρεις μηχανή με μαλακο ντεποζιτο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
markvag έγραψε:
elteo έγραψε:
markvag έγραψε:

Και το λέει αυτός που οδηγεί BMW. :s_rofl :shifty: :s_tongue

Ας έβγαζε η KIA καλοστημένο πισοκούνητο με χώρους για 4 και σού 'λεγα εγώ αν θα μ' έβλεπε η πενβέ... :rant: :protest:

:s_howdy :s_smile
Ίσως σε ακούει η ΚΙΑ... KIA Stinger, με 2λιτρο 255 άτια, 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και πίσω μηχανικό μπλοκέ παρακαλώ.
https://www.topgear.com/car-news/detroi ... rts-saloon
http://www.caranddriver.com/kia/stinger
Άβαταρ μέλους
By markvag
sknipper έγραψε:Ίσως σε ακούει η ΚΙΑ... KIA Stinger, με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και πίσω μηχανικό μπλοκέ παρακαλώ.
https://www.topgear.com/car-news/detroi ... rts-saloon

Σιγά μην έρθει Ελλάδα αυτό... Θέλω να εισαχθεί τώρα, για να το πάρω μετάχειρο σε καμιά 10ετία... :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:

να δω που θα βρεις μηχανή με μαλακο ντεποζιτο.
Για αυτό έχω γιαπωνέζικη κι όχι ευρωπαϊκή, στο άγγιγμα ίδιες είναι

< >
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#433537 Αν κ δεν είναι στη λίστα σου θυμίζω. Πολύ ζωηρός κινητήρας εξοπλισμός επαρκεστατος (θέρμαινομενα καθίσματα πχ) ibiza 1.0. Φίλος που οδηγούσε το νέο yaris με τα 115 Άλογα κ μετά το ibiza έψαχνε τα άλογα στο yaris. Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#433539 Έχοντας πρόσφατα εμπειρία απο το Α1 με το 1000αρι (αλλά με 95hp) τότε το Ibiza είναι εξαιρετική περίπτωση, όπως τα περισσότερα Seat στην παρούσα φάση. Ποια έκδοση είναι αυτή και έχει μπρος-πίσω αισθητήρες και θερμενόμενα? Αν βγαίνει κάτω από 17Κ με αυτό τον εξοπλισμό είναι πολύ καλά.

Μόνο ένα 6αρι κιβώτιο λείπει εκτός κι αν σ' αρέσει να ρισκάρεις και να πάρεις dsg (που πλέον νομίζω έχουν διορθωθεί).