Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By NiTse
bibendum έγραψε:Αισθητικα με χαλανε οι καθετοι αεραγωγοι... πολυ...

busso εισαι της καλαισθησιας εσυ..

Γενικά το ταμπλό του πέρα από τη σχεδίαση που είναι και υποκειμενικό είναι υπερβολικά ογκώδες. Όταν έκατσα μέσα νόμιζα ότι με "έπνιγε" δεν μου άφηνε καθόλου χώρο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
bibendum έγραψε:Αισθητικα με χαλανε οι καθετοι αεραγωγοι... πολυ...

busso εισαι της καλαισθησιας εσυ..

Το ξέρω βρε αγόρι. Τα σκέφτομαι και τα ζυγίζω όλα αυτά. Α ρε 147, πόσο "κακό" μου έκανες.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#433135 Επιδόσεις ισάξιες της 147 ή οριακά καλύτερες για να μην σου κακοφανεί και premium αναβάθμιση
https://www.car.gr/10689445-audi-a3-sport-back-f-l-bi
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
GTS έγραψε:Το νεο Φοκους θα εχει καλυτερο ταμπλω.

...θα ειναι μεγαλυτερο σε μηκος, Made in China και θα φοραει τον 3κυλινδρο 1.5...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#433231 Εικόνα

Εικόνα

Megane με τον 4cyl βενζίνης 1.2λτ 130 ίππων σε έκδοση GT-Line.

Δεν είναι κακό. :hmmm:

Βασικά το εσωτερικό του είναι φοβερό.
Λέω με την πρώτη ευκαιρία να πεταχτώ να του ρίξω μια ματιά.

Έχει οδηγήσει κάποιος; το έχει δει μέσα;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Ημιάκαμπτο έχει πίσω? Κατά τα άλλα αν συμβιβάζεσαι με τον 1.2Τ τότε είναι σούπερ επιλογή. Πολύ μοντέρνο και πολύ πιο ποιοτικό (φαίνεται) από το Φορδ.

Nομίζω ναι (έχει ημιάκαμπτο :( ). Θα ήθελα να οδηγήσω για να δω τι εστί 1.2 και 130 ίπποι.
Το ότι είναι πολύ μοντέρνο και ποιοτικό είναι το θετικό. Πχ το focus δεν είναι τόσο μοντέρνο, ούτε δείχνει ποιοτικό και με προβληματίζει. Παρολαυτά, παραμένει σαν επιλογή. Σκέφτομαι διάφορα στο μυαλό μου και τα επεξεργάζομαι.
Ακόμη και ο,τιδήποτε γράφεται εδώ μέσα, το επεξεργάζομαι.
Για αυτό ανοίχτηκε το τόπικ.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#433242 Το είχα δει στην έκθεση αυτοκινητού, την συγκεκριμένη έκδοση και είναι εντυπωσιακή.
Ημιάκαμπτο έχει πίσω νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#433245 Leasing μέσω της δουλειάς σου παίζει σαν πιθανότητα?
Το κορίτσι τι σχέση έχει με τα αυτοκίνητα? Οδηγεί, έχει δικό της, έχει άποψη, προτιμήσεις κλπ Το πάω μακρυά το ξέρω.... :)

< Note >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#433249 Ανασταλτικός παράγοντας ο ημιάκαμπτος σ' αυτή την κατηγορία. Μέχρι super mini να τον καταπιω, απο κει και πάνω είναι φάουλ. Το GT-Line πάντως έχει πολύ καλύτερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας απ' ότι το Φορδ. Απ' την άλλη παίρνεις και 50 άλογα λιγότερα. Πιάστο αυγό και κούρευτο. Δε γίνεται δουλειά με 23-24 χιλιάρικα. Θέλει πολλούς συμβιβασμούς. :(
Άβαταρ μέλους
By Govus
Deleted User 1 έγραψε:Ανασταλτικός παράγοντας ο ημιάκαμπτος σ' αυτή την κατηγορία. Μέχρι super mini να τον καταπιω, απο κει και πάνω είναι φάουλ. Το GT-Line πάντως έχει πολύ καλύτερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας απ' ότι το Φορδ. Απ' την άλλη παίρνεις και 50 άλογα λιγότερα. Πιάστο αυγό και κούρευτο. Δε γίνεται δουλειά με 23-24 χιλιάρικα. Θέλει πολλούς συμβιβασμούς. :(

Το Focus ST-Line με τον 180άρη έχει 22 χιλιάρικα, με σχεδόν κάθε κουτάκι στον έξτρα εξοπλισμό τσεκαρισμένο :iconcool: ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#433256 Έχει αρκετά πραγματάκια, δε λέω. Αλλά δεν έχει πχ αισθητήρες παρκαρίσματος. Θα πάρεις νέο αμάξι με 20βαλε χιλιάρικα και θα τρυπάς προφυλακτήρες να βάλεις κινεζιά? Επίσης δεν έχει cruise control αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη και δεν έχει και BLIS (για μένα ίσως το πιο χρήσιμο gimmick απ' όλα τα lane departure, city brake κτλ). Επίσης δε θυμάμαι αν έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες. :hmmm:

Το Renault από την άλλη τα έχει όλα τα παραπάνω συν κάμερα συν αυτόματο παρκάρισμα αλλά παίρνεις 50 άλογα λιγότερα.

Μπέρδεμα. :hmmm: