Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By petrosk
#432869 Μα και εμενα μου αρεσουν... :innocent: .. εχουν κατι το διαφορετικο οσα εχουν πεσει στην κουβεντα, μην ξεχναμε και το κακτους και το 500L

Το Ignis μπορουσες να του βαλεις οποια φωτο θες αλλα διαλεξες αυτην απο πισω :rant: που το αδικει περισσοτερο!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#432882 Τελικά τ' αμάξια είναι σαν τις.... παχουλές :innocent: Υπάρχουν κι οι βιτσιοζοι
Άβαταρ μέλους
By petrosk
#432917 Αυτό το Φορντ τολμώ να πω πως είναι το πιο άσχημο απ αυτά που σκέφτομαι και για αυτό δεν το κοίταξα καν στην έκθεση!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#432919 Καλά έκανες και έμεινες μακριά από την ασχήμια του Ford και έπεσες στην αγκάλη του Ignis.
:s_wacko
Το ενδεχόμενο να δείτε κάποιο όντως όμορφο αυτοκινητάκι δεν σας περνάει από το μυαλό; :s_biggrin
Ομολογώ, το Cactus που δεν το είχα σε καμία υπόληψη, μπροστά στα άλλα δείχνει κουκλάρα!
:s_hang
Άβαταρ μέλους
By petrosk
Anonymous Founder έγραψε:Καλά έκανες και έμεινες μακριά από την ασχήμια του Ford και έπεσες στην αγκάλη του Ignis.
:s_wacko
Το ενδεχόμενο να δείτε κάποιο όντως όμορφο αυτοκινητάκι δεν σας περνάει από το μυαλό; :s_biggrin
Ομολογώ, το Cactus που δεν το είχα σε καμία υπόληψη, μπροστά στα άλλα δείχνει κουκλάρα!
:s_hang

Μεγάλωσες και ξεχνάς μάλλον ξαδερφε :s_biggrin πέρυσι που είχα αρχισει να ψεύτοκοιτάω για αμάξι μου είχες προτείνει να πάω να το δω σαν ένα πολύ καλό vfm αυτοκίνητο το κακτους :rtfm:

Πρότεινε μου κάτι που μπορεί να ειναι ωραίο έστω στα δικά σου μάτια και να μην ξεπεράσει τα 16000 και το ξανασυζητάμε, είπαμε το φιέστα δεν άρεσε στην γυναίκα! :innocent:
Άβαταρ μέλους
By elteo
petrosk έγραψε:[...]είπαμε το φιέστα δεν άρεσε στην γυναίκα! :innocent:

Και την άρεσε το Ecosport. Okkkk.... :lol:

Οτι και να σου προτείνουμε με αυτά που αρέσουν στην γυναίκα σου δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Για αυτό πάρε ένα Ignis να γουστάρετε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By petrosk
elteo έγραψε:

Οτι και να σου προτείνουμε με αυτά που αρέσουν στην γυναίκα σου δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Για αυτό πάρε ένα Ignis να γουστάρετε. :shifty:

Εντάξει, έτσι της είπα όπως μας κούραζε ο πωλητής με το μπλα μπλα του ¨σου αρέσει αυτό;¨ και μου λέει ωραίο ειναι αλλα θα ναι ακριβό :s_dunno δεν το συνέχισα :roll:

Δηλαδή προτείνεις Ιγκνις σε σχέση με το κάκτους;

To Clio αδιάφορο στο μάτι της, το twingo απορρίπτεται λόγο ανύπαρκτου πορτ παγκάζ, κατα τ αλλα όμορφο ειναι! :s_wink
Άβαταρ μέλους
By markvag
elteo έγραψε:

... και να μην έχετε κρεβατομουρμούρα... :shifty: :innocent: :lol: :lol: