Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:Λοιπόν βρήκα μια καλή ενδιάμεση λύση που κάνει τσεκ πολλά κουτάκια, όχι όλα φυσικά. :whistlink:
Ναι είναι 3λιτρο αλλά είναι χατσμπακ, τσεκ, τετράπορτο, τσεκ, προσφέρει συγκινήσεις, τσεκ, ασφαλές, τσεκ, καλά εξοπλισμένο, τσεκ, λογικά χλμ, τσεκ (αφού γίνει τσεκ των χλμ), αφήνει ρέστα, τσεκ, χλιδάτο, τσεκ, αξιοπρπεές-αποδεκτό από το άλλο φύλο, τσεκ, και είναι και πισωκίνητο άμα λά'ει να 'ούμ....

https://www.car.gr/10707246-bmw-130-m-s ... -auto-navi

Κατανοώ την τρολλιά του θέματος, αλλά η τιμή αυτή είναι αστεία για Άσσο. 15 είχα πάρει την 330 με 30.000 χλμ λιγότερα!!! ΟΚ, έχουν ανέβει οι τιμές από τότε, αλλά βρίσκεις 325-30 με τόσα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#432637 Μπούσε βλέπω ότι είσαι συνειδητοποιημένος υπέρ focus οπότε βουρ και μην ακους κανένα.

Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα να δω τι παζάρι μπορεί να γίνει στο παρακάτω εφόσον πούλαγες σε ιδιώτη την 147, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν είσαι έτοιμος να παίξεις το άθλημα του μεταχειρισμένου και δη σε ποσό άνω των 20k.

https://www.car.gr/10475183-mercedes-be ... arde-204hp

#popolaros
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Εγώ
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ

Ναι.

Εσύ "στη θέση του" θα έψαχνες επίσης 4πορτο. Αλλιώς δε θα ήσουν στη "θέση" του.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#432649 :superman:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#432650 Απο αυτά που αναφέρθηκαν , μάλλον η πιο λογική επιλογή ειναι το focus , μοντέρνο , νέο , σβέλτο , με σημερινή τεχνολογια ...

Προσωπικά τις λογικές επιλογές που κάνω , τις μετανοιωνω γρήγορα. Ευτυχώς ο κόσμος όλος δεν έχει την ίδια χαζομάρα με εμένα στο κεφάλι , κ χαίρεται τα καινούργια του αποκτήματα .

Με το καλό λοιπόν .

Παρολαυτα κατι που διαβασα στο 4drivers νομίζω ....
life is too short to drive boring cars ! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nikos! έγραψε:Μ3, GTA, 130i, Evo...

#keepthemcoming

< >

Tι, θα ρωτήσουμε και τον μπούσσο τι αμάξι θέλει;;; :rant: :rant:

Θα καταλήξουμε και θα τον ενημερώσουμε εν καιρώ! :rtfm:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Dimsabas έγραψε:Πόσο πουλούσε εκείνη την απίστευτη 156 ο πλαστικός χειρουργός από το Βόλο; 15 χιλιάρικα; Η διαφορά από το Φορντ καλύπτει κάμποσα έτη χρήσης. Αν και σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς σε μια Μ3 Ε46.

Mιλας για καμμια αλλη χωρα, γιατι στο Ελλαντα Μ3 Ε46 της προκοπης με 15κ ευρω δεν βρισκεις...
Άβαταρ μέλους
By morpheus
vagmag έγραψε:Προσωπικά τις λογικές επιλογές που κάνω , τις μετανοιωνω γρήγορα. Ευτυχώς ο κόσμος όλος δεν έχει την ίδια χαζομάρα με εμένα στο κεφάλι , κ χαίρεται τα καινούργια του αποκτήματα .

Με το καλό λοιπόν .

Παρολαυτα κατι που διαβασα στο 4drivers νομίζω ....
life is too short to drive boring cars ! :s_tongue

+1000
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Dimsabas έγραψε:Πόσο πουλούσε εκείνη την απίστευτη 156 ο πλαστικός χειρουργός από το Βόλο; 15 χιλιάρικα; Η διαφορά από το Φορντ καλύπτει κάμποσα έτη χρήσης. Αν και σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς σε μια Μ3 Ε46.

Το κάμποσα πρέπει να είναι 4 με 5 στην περίπτωση αυτή.
Ίσως λέω πολλά.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#432753 Πάρε μπούσε μου τη φοκουσάρα. Τη γουστάρεις και σε γουστάρει :rtfm:
Η τελευταία κόκκινη είναι λουκουμάκι :inlove:

Ωραία τα εβο και με μιτριόνια αλλά αν είναι σε στραβή να τα βάψεις μαύρα, να ακυρώνεις διακοπές, να μη σου βγαίνει να καλύψεις την ρευστότητα στην επιχείρηση δεν λέει :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
REALZEUS έγραψε:
sknipper έγραψε:Λοιπόν βρήκα μια καλή ενδιάμεση λύση που κάνει τσεκ πολλά κουτάκια, όχι όλα φυσικά. :whistlink:
Ναι είναι 3λιτρο αλλά είναι χατσμπακ, τσεκ, τετράπορτο, τσεκ, προσφέρει συγκινήσεις, τσεκ, ασφαλές, τσεκ, καλά εξοπλισμένο, τσεκ, λογικά χλμ, τσεκ (αφού γίνει τσεκ των χλμ), αφήνει ρέστα, τσεκ, χλιδάτο, τσεκ, αξιοπρπεές-αποδεκτό από το άλλο φύλο, τσεκ, και είναι και πισωκίνητο άμα λά'ει να 'ούμ....

Κατανοώ την τρολλιά του θέματος, αλλά η τιμή αυτή είναι αστεία για Άσσο. 15 είχα πάρει την 330 με 30.000 χλμ λιγότερα!!! ΟΚ, έχουν ανέβει οι τιμές από τότε, αλλά βρίσκεις 325-30 με τόσα λεφτά.

Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Τώρα που φτάσαν την 10ετία σχεδόν όλα αυτά, οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα. Έχω βάλει μόνον αυτόματα (όπως και η 130i που της αγγελίας).
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Anonymous Founder έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Τώρα που φτάσαν την 10ετία σχεδόν όλα αυτά, οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα. Έχω βάλει μόνον αυτόματα (όπως και η 130i που της αγγελίας).

Νταξ αυτά λόγω ελληνικής φορολογίας. Μπορείς να τα αποφύγεις :iconcool: