Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
vagmag έγραψε:Passat .... πρόταση για petrolhead :hmmm:

Με διαθεση χιουμοριστική :s_biggrin

Θα τον κεράσω σφηνάκι τεκίλα ασ αύριο να του περάσει.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By 224v
#432479 Για το πασατ πιστευω εκανε πλακα!!! ουτε για τον πατερα του που λεει ο λογος.... Καθε φορα που τυχαινει να το δω στο δρομο φτυνω τον κορφο μου..... Για το EVO απο την αλλη, ηρθε φετος στην Ιθακη ενα ακριβως αυτο το χρωμα... που γουργουριζε στο ρελαντι θεικα.... το ειχε οικογενεια!!! και πηγαν παντου στο νησι, χωματοδρομοι και κ.λ.π. με περασε στην αναβαση που εχουμε στο βουνο σαν σταματημενο και τον χαρηκα - ζηλεψα. μετα ζητησα απο ντοπιο φιλο μου να με ανεβασει ετσι με ενα Σουμπαρου STI που το χει κανει 480 αλογα και θα το φτασει στα 600!!! κατι μου ειπε για Cosworth μετατροπη .... Τετοια αμαξια αξιζει να τα γαργαλας μιας και εχεις διαδρομες στην επαρχια να τα χαιρεσαι χωρις καμερες κ.λ.π.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
224v έγραψε:Για το πασατ πιστευω εκανε πλακα!!! ουτε για τον πατερα του που λεει ο λογος.... Καθε φορα που τυχαινει να το δω στο δρομο φτυνω τον κορφο μου..... Για το EVO απο την αλλη, ηρθε φετος στην Ιθακη ενα ακριβως αυτο το χρωμα... που γουργουριζε στο ρελαντι θεικα.... το ειχε οικογενεια!!! και πηγαν παντου στο νησι, χωματοδρομοι και κ.λ.π. με περασε στην αναβαση που εχουμε στο βουνο σαν σταματημενο και τον χαρηκα - ζηλεψα. μετα ζητησα απο ντοπιο φιλο μου να με ανεβασει ετσι με ενα Σουμπαρου STI που το χει κανει 480 αλογα και θα το φτασει στα 600!!! κατι μου ειπε για Cosworth μετατροπη .... Τετοια αμαξια αξιζει να τα γαργαλας μιας και εχεις διαδρομες στην επαρχια να τα χαιρεσαι χωρις καμερες κ.λ.π.

Ενώ κάποιοι για το Mitsubishi Evo μιλάτε σοβαρά ξέρω 'γω; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Ενώ κάποιοι για το Mitsubishi Evo μιλάτε σοβαρά ξέρω 'γω; :lol:

σοβαρότατα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#432548 Και μετά σχολιάζω ότι γνήσιοι petrolheads είναι 3-4 άτομα εδώ μέσα και μου την πέφτετε...
Είχες για 12 χρόνια ένα μικρομεσαίο με 120 ίππους, σιγά την επιλογή δηλαδή. 0-100 σε 10+, μπροστινή κίνηση, ούτε καν μπλοκέ. Σιγά τα ωά!
Τώρα έχεις τα φράγκα (+20 χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά) να πάρεις σοβαρό εργαλείο και σου κάνει εντύπωση που σου προτείνουν EVO; Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά φυσιολογικό. Ή τέλος πάντων, να κάνεις κάποια οδηγοκεντρική επιλογή. Ας είναι και RX8 και τα ρέστα καβάτζα για βενζίνες και μοτέρ κάθε 100Κ χιλιόμετρα.
Αν και γνωρίζοντας την αγάπη σου για τα ιταλικά, το πιο λογικό είναι να σε δούμε στο τιμόνι μιας 156 GTA.
Ή έστω με κάποια Giullieta Q.V..
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
elteo έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Μπίχλα; γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. :rtfm:

To πούλαγε από όσο θυμάμαι....:shifty:

Και εγώ εκεί είχα μείνει.

Αμάξι για 10 χρόνια (ζωής ακόμη, γιατί είναι σίγουρο ότι θα σου βγει καρκίνος).
Άβαταρ μέλους
By elteo
Giuseppe Busso έγραψε:
elteo έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Μπίχλα; γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. :rtfm:

To πούλαγε από όσο θυμάμαι....:shifty:

Και εγώ εκεί είχα μείνει.

Αμάξι για 10 χρόνια (ζωής ακόμη, γιατί είναι σίγουρο ότι θα σου βγει καρκίνος).

Για αυτό πρόσεχε τι θα επιλέξεις. Και ας λέγεται το φόρουμ petrolhead. Εσύ θα το φας αν σου βγει μάπα και τα δικά σου λεφτάκια θα χαλάσεις.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#432578 Αυτό https://www.car.gr/6484144-alfa-romeo-a ... -sportonic αν είναι καλό θα ήταν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση... του 2007 αλλά με λίγα χλμ και ημιαυτόματο, το μόνο μείον ότι δεν είναι στέισον.