Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431702 Ντάξει κάπως πρέπει να αποσβέσουν τους ελέγχους που κάνουν δεξιά αριστερά. Οι τιμές τους δεν είναι τόσο κακές. Το τραγικό είναι ότι είναι αδιαπραγμάτευτες. Είναι δυνατόν να πάρεις αμάξι και να τους 19.950 ακατέβατα? Ούτε το 50αρι δεν κόβουν.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#431704 Κουραζονται με τους ελεγχους που κανουνε; Και ναι ειναι κακο που πουλανε τοσο ακριβα και αδιαπραγματευτα, με 0 κεφαλαιο και χωρις καμια εγγυηση μετα τις 7 μερες.

Sent >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Deleted User 1 έγραψε:Ντάξει κάπως πρέπει να αποσβέσουν τους ελέγχους που κάνουν δεξιά αριστερά.

Δεν τους κάνουν δωρεάν τους ελέγχους, τους χρεώνουν!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431708 Από μένα μια φορά φάγανε καλή χλαπάτσα γιατί είχαν τον πελάτη με το κασέρι στο χέρι κι εγώ τους έριξα άκυρο. Μέχρι και αύξηση τιμής δέχτηκαν. Κατά τα άλλα ξέρω ότι και προσωπικό αυξάνουν και έχουν φτιάξει και online σύστημα με ταμπλετ που στέλνει απευθείας στοιχεία του ελεγχόμενου αυτοκινήτου στα κεντρικά κτλ.

REALZEUS έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ντάξει κάπως πρέπει να αποσβέσουν τους ελέγχους που κάνουν δεξιά αριστερά.

Δεν τους κάνουν δωρεάν τους ελέγχους, τους χρεώνουν!!!

Εάν είσαι ιδιώτης πωλητής και θέλουν να βάλουν το αμάξι σου προς πώληση, δε χρεώνουν τίποτα. Χρεώνουν μόνο εάν τους χρησιμοποιήσεις ως ενδιαφερόμενος αγοραστής.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Deleted User 1 έγραψε:Χρεώνουν μόνο εάν τους χρησιμοποιήσεις ως ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Kαι μιας και το έφερε και αυτό η κουβέντα, ας πω και κάτι ακόμα και συγγνώμη από τον GB για το θέμα του. Ούτως ή άλλως δεν είναι και τοοοοσο ζεστός πια για αγορά νέου αυτοκινήτου. :innocent:
Έρχεται ο αρχηγός ο spot_mechanic και μας λέει "το αυτοκίνητο είναι πολύ καινούργιο και επειδή δεν έχει έγγραφο βιβλίο service, αλλά γράφονται μόνο ηλεκτρονικά εντός δικτύου και στο κομπιούτερ του αυτοκινήτου, θα πρέπει αυτά να τα ελέγξεις σε εξουσιοδοτημένο". Σώπα ρε μάστορα, και εσένα τι σε φέραμε; Για να πάρεις την 60άρα και να δεις αν αν έχει φθορά ο λεβιές ή το τιμόνι; :thumbsdown: :thumbsdown:
Τα πιο άχρηστα 60 ευρώ που είδα να δίνονται ποτέ... Όχι ότι γενικά είναι άχρηστος ο έλεγχος που κάνουν. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, στη συγκεκριμένη κατάσταση ήταν πανάχρηστα τα 60.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Deleted User 1 έγραψε:Εάν είσαι ιδιώτης πωλητής και θέλουν να βάλουν το αμάξι σου προς πώληση, δε χρεώνουν τίποτα. Χρεώνουν μόνο εάν τους χρησιμοποιήσεις ως ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Αυτό μας έλειπε να χρεώσουν και τον έλεγχο για δική τους πώληση!!! :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#431914 Busse γιατί δεν χτυπάς κανα cayman γύρω στα 25000 να βγάλεις γούστα. Μεγαλώνεις τέκνο μου και σε λίγο καιρό σε βλέπω σαν και μένα να ψάχνεις οχήματα με χώρους για να βάλεις άλλα 4τροχα μέσα. Προχώρα όσο προλαβαίνεις!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#431917 Πως με φαντάζεται ο Ντίμης

πως με φαντάζομαι εγώ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#431935 Νόμιζα ότι κάτι έλεγες για καινούργιο με ασφάλεια, ευκολίες κλπ και μου βάζεις την 200/8 του περίπου 1968....;;; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:Νόμιζα ότι κάτι έλεγες για καινούργιο με ασφάλεια, ευκολίες κλπ και μου βάζεις την 200/8 του περίπου 1968....;;; :dizzy:

Τρολάρει μάνα μ' :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#432259 Πάντως το γεγονός οτι αλλάζει το Focus σε ένα χρόνο, θα αποτελούσε αποτρεπτικό στοιχείο αγοράς, όσο κι αν μ αρέσει. Βέβαια 182 άλογα είναι αυτά...
Το 10 ήμουν μεταξύ ενός Focus II 5d με ένα Sport body kit (δε θυμάμαι την έκδοση πως τη λέγανε) και του Fiesta. Πήρα το δεύτερο ως πιο σύγχρονο.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Focusman91 έγραψε:Το 10 ήμουν μεταξύ ενός Focus II 5d με ένα Sport body kit (δε θυμάμαι την έκδοση πως τη λέγανε) ...

Collection. Mε ωραίες 17άρες, αγριεμένους -σχεδόν καγκούρικους- προφυλακτήρες (ο πίσω με διαχύτη), πλαϊνά σπόιλερ, αεροτομή, διζωνικό clima και 3άκτινο δερμάτινο τιμόνι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Focusman91 έγραψε:Πάντως το γεγονός οτι αλλάζει το Focus σε ένα χρόνο, θα αποτελούσε αποτρεπτικό στοιχείο αγοράς

Παίρνεις αυτοκίνητο με λυμένες τις παιδικές ασθένειες και στην καλύτερη δυνατή τιμή. Πάντα τα προτιμώ αυτά σε σχέση με μοντέλα που μόλις κυκλοφόρησαν!