Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By alexm
NickTG έγραψε:Μόνο καλούτσικη?
Τσάμπα!
Φαντάσου δηλαδή το καινούριο ibiza με ιδιο μοτέρ και περισσότερα έξτρα στα 14000 τι ευκαιρία ειναι

.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Τσάμπα δεν είναι αλλά αν το παίρνεις στα 20Κ με το κλειδί στο χέρι τώρα που έχει παλιώσει το μοντέλο, είναι μια χαρά για premium super mini με αυτά τα εξτρα. Αλλιώς υπάρχουν και τα i20.

Καλυτερα Α3 με ιδιο κινητηρα. Οι προσφορες στα 22κ ειναι νομιζω.

Δυναμομετρησε καποιος ενα Απ με το ιδιο κινητηρα και εβγαλε 90 ιππους στους τροχους. Ειναι ποιο δυνατο απο αυτο που λεει η Αουντι. Τωρα το εχει κανει ριμαπ με 125 ιππους.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431660 Δεδομένου ότι το Α3 είναι από τα πιο ελαφριά της κατηγορίας του, τότε όντως καλύτερα. Είναι σούπερ για entry level μικρομεσαίο να πηγαινοφαίρνεις τα παιδιά. Πολύ καλύτερη επιλογή από 1.6tdi.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Deleted User 1 έγραψε:Το εργαλείο μου για σήμερα.

Από ανάρτηση πως είναι;;; Αυτό που είχα οδηγήσει κάποτε (από τα πρώτα) απλά δεν είχε... ήταν μακράν το πιο σκληρό αυτοκίνητο στο οποίο έχω μπει... Περιλαμβανομένων και evo, elise, κτλ... :lol: Κυριολεκτικά σαν να είχε κούτσουρα για αμορτισέρ... :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431748 Άνετο δεν το λες και τον ημιάκαμπτο τον καταλαβαίνεις. Απ' την άλλη δεν το λες και σπορ, fail συνδυασμός που θέλει προσπάθεια να το καταφέρεις. Έχει φυσικά και το κουσούρι όλων των Audi που εάν βρεθείς σε ανωμαλία με στριμμένο τροχό, νομίζεις ότι θα σου φύγει το τιμόνι και όλος ο άξονας.

Τίποτα, το highlight είναι το μοτεράκι του. Νομίζεις ότι πάει σαν +30hp. Θα το μπριζώσω μετά στο torque pro να δω έτσι από περιέργεια τι θα γράψει.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Deleted User 1 έγραψε:Τσάμπα δεν είναι αλλά αν το παίρνεις στα 20Κ με το κλειδί στο χέρι τώρα που έχει παλιώσει το μοντέλο, είναι μια χαρά για premium super mini με αυτά τα εξτρα. Αλλιώς υπάρχουν και τα i20.

Ε ναι. Δεν υπάρχουν άλλα μετά.
Δεν μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο για παράδειγμα:

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/10718070/
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431781 Ε ναι. Στο ίδιο κοινό απευθύνονται. Τώρα γιατί παριστάνεις το χαζούλη, αφού δεν είσαι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#431857 Δεν το ξεκίνησα εγώ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431927 Έκανα τώρα τον Πατσουρέα σε back2back test μεταξύ Α1 και 208. Το Α1 τίμησε την καταγωγή του και απεδείχθη απάτη. Proving ground :svivhaha: ήταν η Εθνίκη σε άνοδο και κάθοδο από Μεταμόρφωση μέχρι Λυκόβρυση (Λύματα) και η μέτρηση έγινε το Torque Pro μέσω gps όμως. ΟΚ της πλάκας ακρίβεια αλλά αυτό που θέλαμε είναι μία τάξη μεγέθους. Βέβαια τα νούμερα που έδειξε ήταν απόλυτα λογικά και βάσει αίσθησης και βάσει εργοστασιακών μετρήσεων. Και εξηγούμαι:

Άνοδος (=αρκετή ανωφέρεια)

- το Α1 έγραψε από 10.9" μέχρι 11.9"
- το 208 έγραψε από 10.1" μέχρι 10.7"

Κάθοδος

- το Α1 έγραψε από 9.9" μέχρι 10.4"
- το 208 έγραψε από 9.0" μέχρι 9.9"

Ας πούμε ότι το Peugeot είναι μισό δεύτερο πιο γρήγορο στο 0-100. Επίσης το Α1 είναι χειροκίνητο και ευνοείται από το γεγονός ότι πιάνει τα 100χαω με 2α ενώ το 208 θέλει 2 αλλαγές στο όχι και τόσο γρήγορο ΕΑΤ6. Παραμένει βέβαια η αίσθηση (μάλλον περί τέτοιας πρόκειται) ότι με 2α-3η το Α1 γεμίζει καλύτερα αλλά υστερεί από κει και πέρα. Θα είχε ενδιαφέρον (δουλειά δεν είχε ο διάολος :tomato: ) να βλέπαμε πως διαμορφώνεται η κατάσταση σε ρολαριστά ανοίγματα.
Άβαταρ μέλους
By fot
#431930 Παίρνω το πεζω και πατάμε.

Στο θέμα, ανεξαρτήτως μοτέρ και το εσωτερικό στο Α1 είναι λόγος απόκτησης. Στις καλές εκδόσεις δείχνει τόσο ποιοτικό, μινιμαλ και σοβαρό... το αγαπώ.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431932 Κοίτα να δεις...περί ορέξεως κτλ.

Σε σχέση με το δικό μου Πεζώ ας πούμε δε φτουράει μία το Α1. Σε υλικά είναι ισοπαλία, σε συναρμογή είναι ελαφρώς καλύτερο το Α1. Σε design και εξοπλισμό όμως του ρίχνω για πλάκα. Ίσως να ζηλεύω τη λίγο πιο χαμηλή θέση οδήγησης του Α1 σε ότι αφορά το εσωτερικό αλλά ως εκεί.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#432152 Σίγουρα περί ορέξεως, διότι και εγώ θεωρώ το Α1 ανώτερο σε όλα του σε σχέση με το 208. Βασικά δεν θα τα σύγκρινα ...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#432153 Η αλήθεια είναι ότι η καμπίνα του Α1 αποπνέει αέρα που κανένα άλλο αμάξι δεν προσφέρει στην κατηγορία του.
Ούτε καν το αναβαθμισμένο Mini.
Εγώ όταν είχα μπει μέσα, το είχα παρομοιάσει με εσωτερικό Audi TT υπό κλίμακα, που το ΤΤ είναι αντικειμενικά κορυφαίο των κορυφαίων σε εσωτερικό.

Αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό αρκεί για να πληρώσεις τόσα λεφτά για να έχεις τόσο "καλό" εσωτερικό. Θέλω να πω ότι με 22 χιλιάδες ευρώ παίρνεις και ένα Focus με 182 ίππους, με χώρους, αναρτήσεις σκάλες καλύτερο και ένα σωρό άλλα πράγματα όπου είναι ανώτερο. Ναι, δεν έχει το σήμα και το image του Audi.
Για κάποιους αυτό μετράει πολύ.
Για μένα ξεφεύγει από την κοινή λογική.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#432154 το α1 είναι το χειροτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει τα τελευταια 20 χρονια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:το α1 είναι το χειροτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει τα τελευταια 20 χρονια.

Νομίζω πως κάπου εκεί βρίσκεται και για εμένα... :lol:

Εκτός από μαλακά πλαστικά, δεν βλέπω να έχει κάτι καλύτερο από ένα πχ fiesta, 208, clio... :s_dunno

ΟΚ, και η μούρη, αλλά προσωπικά αγοράζω αμάξι, ούτε πλαστικά, ούτε μούρη...