Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Zeus
bibendum έγραψε:Τι εννοεις νεα volvo;

Σειρά 90 και το νέο XC60...όπου κανένα απο αυτά προφανως δεν ενδιαφέρει τον Γιάννη.
Τα 40ρια ξεκινούν ανανέωση με το XC40 21 Σεπ
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#431039 Κι εγώ είμαι της άποψης ότι, από τη στιγμή που ο σύγγαυρος πούσσος κοίταξε την άλφα και σκέφτηκε, έστω και με μισή καρδιά ότι θα την αλλάξει, πρέπει να το κάνει. :(

Οι δύο επιλογές συμβατές με τα θέλω σου είναι το το φόκους και το μεγκάν. Προσωπικά θα πήγαινα 100% στο μεγκάν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Αυτό σκέφτεται ο Γιάννης και πολύ ορθά συλλογίζεται ότι αγοράζοντας ένα καινούριο αυτοκίνητο έχεις:
1. Μεγαλύτερη ασφάλεια από κάποιο 12ετίας
2. Εγγύηση για τουλάχιστον 5 χρόνια
3. Οικονομία από συντήρηση
4. Οικονομία από τη χαμηλότερη κατανάλωση του καινούριου
5. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω
6. Τεχνολογικά πιο σύγχρονο, να μπορέσει να συνδέσει το κινητό του για μουσική, τηλέφωνο και google/waze maps.

1. Οχι απαραιτητα
2. Για μηχανικα μερη ; 2 . Βλ. παρακατω
3. Οχι απαραιτητα. Χιλιες φορες τα εχουμε πει.
4. Ε; Ποση οικονομια ειναι αυτη δλδ;
5. Καμια διαφορα με αυτοκινητο 3τιας (με νορμαλ χρηση ε, οχι να το φορτωνει αρνια για να τα παει στα σφαγεια)
6. Βλ. 5
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Asimov έγραψε:Οι κινητήρες θα αλλάξουν;

Ναι. Οι 1.5 θα ειναι 3κυλινδροι και θα υπάρχει και Τ5 3κυλ+ηλεκτρικό μοτέρ στα 250 άλογα. Βασικά δεν ξέρω αν θα υπάρχει και 2.0 Τ5, και αν και σε τι έκδοση θα μπαίνει ο Τ6 (320)
Τα 1.5 τα τωρινά, ειναι τετρακύλινδρα αλλα ειναι προσωρινές λύσεις..
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Deleted User 1 έγραψε:Ωραίο το Μεγκάν. Το είδα χθες. Έχει το ίδιο πρόβλημα με το επίσης πολύ ωραίο 308. Υστερούν σε μοτόρια. Να δώσεις 25Κ για 130hp? :hmmm:

Σωστός, ο κινητήρας είναι πτυχή με την οποία πρέπει να συμβιβαστείς σε αυτήν την επιλογή.
Ιφ όνλυ ο δεκαεξάρης με τα 205 ήταν διαθέσιμος...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#431057 Πάντως πολλοί πλέον δίνουν πλήρη εγγύηση για 5 χρόνια. Η Ford δίνει φουλ εργοστασιακή (όχι ασφαλιστική και όχι μόνο για μηχανικά) 8 χρόνια. Η Peugeot για 5 κ.ο.κ.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Zeus έγραψε:
bibendum έγραψε:Τι εννοεις νεα volvo;

Σειρά 90 και το νέο XC60...όπου κανένα απο αυτά προφανως δεν ενδιαφέρει τον Γιάννη.
Τα 40ρια ξεκινούν ανανέωση με το XC40 21 Σεπ

ok, συμφωνω... μεσα - εξω ειναι πολυ ωραια...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
diplomat έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ωραίο το Μεγκάν. Το είδα χθες. Έχει το ίδιο πρόβλημα με το επίσης πολύ ωραίο 308. Υστερούν σε μοτόρια. Να δώσεις 25Κ για 130hp? :hmmm:

Σωστός, ο κινητήρας είναι πτυχή με την οποία πρέπει να συμβιβαστείς σε αυτήν την επιλογή.
Ιφ όνλυ ο δεκαεξάρης με τα 205 ήταν διαθέσιμος...

Και να ήταν, πάει για για 30βαλε όπως στο 308GT άρα ---> Seat Leon με 300 χόρσα και ροπή να φάνε και οι κότες.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Αυτή θα ήταν η επιλογή μου πάντως.
Σε αυτό το χρώμα ίσως -ή μαύρο ή ανθρακί-, Α200 βενζίνη 1.6 με 156 ίππους, 8.1 για το 0-100, AMG pack, xenon και ίσως αυτόματο κιβώτιο(?).
Το κόστος είναι απαγορευτικό για την ώρα.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Giuseppe Busso έγραψε:

Αυτή θα ήταν η επιλογή μου πάντως.
Σε αυτό το χρώμα ίσως -ή μαύρο ή ανθρακί-, Α200 βενζίνη 1.6 με 156 ίππους, 8.1 για το 0-100, AMG pack, xenon και ίσως αυτόματο κιβώτιο(?).
Το κόστος είναι απαγορευτικό για την ώρα.

Εννοείται με αυτόματο κιβώτιο αλλά νομίζω ότι με αυτά θα φθάνει άνετα τα 35.000 €. Ωραίο αυτοκίνητο το είχα το προφεισλιφτ για τριήμερο test drive με αυτά τα specs + ηλιοροφή και το είχα ευχαριστηθεί πραγματικά. Έκτος από όταν το είχα επιστρέψει στην αντιπροσωπεία και είχα ακούσει την τιμή.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Κίκιζας . έγραψε:@GB

...εχεις φυγει κατευθειαν για Αλιμο... :superman: :iconcool:

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/10759040/

Βρε ., σοβαρά τώρα.
Θα δώσω το αμάξι μου που έχει μόνο 29χιλιάδες χλμ επιπλέον και ξέρω κάθε του βίδα, για να πάρω ένα που έχει παρέλθει η εγγύησή του, δεν ξέρω και δεν εμπιστεύομαι το ιστορικό του, για να ικανοποιήσω (ίσως) το εγώ μου αλλά και το φόρουμ για "καλύτερο" αυτοκίνητο;
Μένω ως έχει, το ξέρω το αμάξι μου, ξέρω τι ζητάει, ξεχρεωμένο το έχω και δεν έχω κανένα μπελά.
Αυτό έχει 69 χιλιάδες χλμ και θα έχει αρχίσει να ζητάει μεγάλα σέρβις. Μπορεί να είναι και η ευκαιρία του αιώνα, αλλά μπορεί όντως; αμάξι από έμπορο; χμμμ...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:@GB

...εχεις φυγει κατευθειαν για Αλιμο... :superman: :iconcool:

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/10759040/

Βρε ., σοβαρά τώρα.
Θα δώσω το αμάξι μου που έχει μόνο 29χιλιάδες χλμ επιπλέον και ξέρω κάθε του βίδα, για να πάρω ένα που έχει παρέλθει η εγγύησή του, δεν ξέρω και δεν εμπιστεύομαι το ιστορικό του, για να ικανοποιήσω (ίσως) το εγώ μου αλλά και το φόρουμ για "καλύτερο" αυτοκίνητο;
Μένω ως έχει, το ξέρω το αμάξι μου, ξέρω τι ζητάει, ξεχρεωμένο το έχω και δεν έχω κανένα μπελά.
Αυτό έχει 69 χιλιάδες χλμ και θα έχει αρχίσει να ζητάει μεγάλα σέρβις. Μπορεί να είναι και η ευκαιρία του αιώνα, αλλά μπορεί όντως; αμάξι από έμπορο; χμμμ...

Πολυ σοβαρα...Την τσεπη σου καταρχας εσυ την ξερεις καλυτερα απο καθενα μας εδω.

Εαν, λεω ξανα εαν τα βαλεις κατω και δεις οτι μπορεις να κανεις την οποια υπερβαση, ΑΥΤΗ αξιζει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο εχω δει, ακουσει και προταθει στο τοπικο, συμφωνα με με τις προτιμησεις που ξερω οτι εχεις, εφοσον φυσικα το συγκεκριμενο ελεγχθει εκτενως -οχι εκει, αλλου- και ειναι χαρτι...

Εξουσιοδοτημενος σε Mercedes ειναι Γιαννη, δεν ειναι ο μαντρας της Γειτονιας... :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 05 Σεπ 2017, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά