Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#430856 x max 250 vs beverly 300. Τι λέτε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
xenos έγραψε:x max 250 vs beverly 300. Τι λέτε; :hmmm:

Θα σου έλεγα με σιγουριά για το ιταλικό, αλλά μετά απο πρόσφατα τρεχάματα για δεύτερη φορά με κάψιμο φλάτζας στο δικό μου 250άρι, αρχίζει και...μπάζει αυτή η σιγουριά. Για το μοτέρ θα σου πεί ο μόρξ μιας και φοράει το ίδιο (το ίδιο δε φοράς; :lol: )
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:x max 250 vs beverly 300. Τι λέτε; :hmmm:

Αυτό που είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Αν έχεις θέμα με την μέση σου, το δεύτερο με 1000.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#430922 Έχω ακούσει κι εγώ ιστορίες τρόμου για τη ανάρτηση του x-max. Νομίζω το Beverly θα επέλεγα. Μου αρέσουν και οι μεγάλοι τροχοί.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#431016 Είναι κούτσουρο και το xmax; Γιατί και το sh είναι πολύ σκληρό και θα ήθελα να ναι πιο μαλακό. :hmmm:
Το xmax βλέπω φοράει 15/14" τροχούς, ενώ για το μπεβ νομίζω είναι 16/14.
Ζητούμενα με προτεραιότητα: απροβλημάτιστο, άνετο μέσα στην πόλη, γρήγορο, οικονομικό (κατανάλωση/συντήρηση), στενό.

Η μλκία είναι ότι δεν έχουν γνωστοί κλπ να δω, κάνω βόλτα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#431020 To X-MAX ειναι χειροτερο απο το SH σε αυτο το θεμα! Το Beverly ειναι σαφως πιο ανετο και απο τα δυο
Άβαταρ μέλους
By xenos
Νίκος Παππάς έγραψε:To X-MAX ειναι χειροτερο απο το SH σε αυτο το θεμα!

Χειρότερο; :dizzy: Γαμώ...
Ρε πστη μου, έχουν κάνει το bev καλύτερο οι ανταγωνιστές. :lipsealed:
Feedback γενικότερα για bev 300άρι έχουμε;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#431197 3ροδο πάρε αβλεπί
Άβαταρ μέλους
By Morx
#431285 Υποψιν, μην τρελαινεστε για PURE YAMAHA σκηνικα με ενα Εξμαξ.

Μπροστινα που δεν τα λες ποιοτικα ουτε για πλακα. Οσον αφορα την αποδοση αλλα και αντοχη.
Ρουλεμαν τιμονιου, πυρκαγια. Οπως και σινεμπλοκ βασης κινητηρα.
Ταιβανεζικες τρομπες, ταιβανεζικες δαγκανες ... Β' διαλογης μαλιστα... (Ταιβαν εχουν κι αλλα μοντελα αλλα σαφως ανωτερες)
Κατανομη βαρους ΑΣΤΕΙΑ. Σασι, αστειο επισης σε συγκριση με αλλα σκουτερ.

Το bev ειναι μακραν καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#431289 Δεν είναι, αλλά οκ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#431370 είναι είναι
Άβαταρ μέλους
By xenos
#431402 Γενικά ψάχνω κάτι με τα κριτήρια που ανέφερα με μαξ 2500-2800. Πείτε καμιά γνώμη.

JBT έγραψε:Δεν είναι, αλλά οκ.

Και το παραπάνω δεν είναι επιχείρημα , αλλά οκ.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#431409 Από εμπειρίες κολλητων φίλων για μοντέλα 2010 και 2012: Αξιόπιστα σε γενικές γραμμές, στην τρόμπα βενζίνης είχαν θέμα αλλά βγήκε ανάκληση, το ένα που τώρα έχει 67000χλμ τρόμπα καυσίμου, ντιζα κοντέρ, ρουλεμάν τιμονιού, καμμένη λάμπα εμπρός. Το άλλο έχει λιγα χλμ ακόμη, αλλά δεν είχε ούτε εκείνο κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Κατανάλωση η ελάχιστη και με προσοχή 3.8 λίτρα, συνήθως παίζουν από 4 μέχρι 4.5 αν είσαι συνέχεια τέρμα. Θεση οδήγησης εμένα μου αρέσει παρα πολύ, φρένα θα τα ήθελα πιο δυνατά, έστω σαν αίσθηση. Από xmax δεν έχω εμπειρία για εκείνα τα έτη. Ρίχνοντας μία μάτια στο car αυτές τις μέρες υπήρχε μοντέλο τέλη του 2016 με abs asr (euro 4) στα 3300€ με λίγα χλμ. Πιστεύω αξίζει να βρεις κάτι τέτοιο, και πιο εύκολα θα το δώσεις και θα σε βοηθήσει το abs αν πας εκεί. Πως και θέλεις να αλλάξεις το sh αλήθεια;