Dimitris_P έγραψε:dimviii έγραψε:μαστιχη (αρμοκολλα πολυουρεθανης δλδ) οπου δεν θα ξανασκασει, γιατι παραμενει για παντα ελαστικη.
Έβαλα κι εγώ λίγη μαστίχα στις δικές μου ρωγμές. Ψιλομπεζίζει ο υπάρχον αρμόστοκος και η μαστίχη που έβαλα είναι λευκή, βγαίνει και σε άλλα χρώματα ή τον αναμιγνύουν και φτιάχνουν επί τόπου τα μαστόρια;
ο στόκος φτιάχνεται από τα μαστόρια στο χρώμα που θέλουν, η μαστίχη δεν ανακατεύεται ούτε "δουλεύεται" αφού είναι έτοιμο υλικό προς εφαρμογή και αρχίζει να "τραβάει" από t=0.
Μόνο βάφεται που λέει και ο dimviii.
*Βέβαια αν δεν είσαι σίγουρος για το τι υλικό είναι στο σωληνάριο θα πρέπει να τσεκάρεις πάντα αν βάφεται, επίσης κάποια βαφόμενα μπορεί να μη δέχονται όλες τις μπογιές οπότε στο τεχνικό φυλλάδιο θα γράφει αν χρειάζεται να τεστάρεις το υλικό.
dimviii έγραψε:μαστιχη (αρμοκολλα πολυουρεθανης δλδ) οπου δεν θα ξανασκασει, γιατι παραμενει για παντα ελαστικη.
Έχω τέτοια αρκετά θέματα τοιχοποιϊας σε εξωτερικούς τοίχους, για πες ποιά μαστίχη να βάλω ?
kostis20 έγραψε:Για στεγανοποίηση πλακιδίων μπάνιου τι σιλικόνη να πάρω?
< A3003 >
Όλες οι σιλικόνες ( όχι Culk ) για τα μπάνια ονομάζονται sanitary και είναι όλες αντιμουχλικές
KiloMeater έγραψε:PeterPan έγραψε:
Τα συμβολαιογραφικά κ φόρος ακίνητης περιουσίας είναι περίπου συν 8% της αγοράς δυστυχώς
Εδώ ειναι 6.5% αντίστοιχα
Γράψε και για επιτόκια οταν ξεκαθαρίσει, σταθερο κυμαινόμενο κτλ
Λοιπόν αφού μίλησα με 3 τράπεζες, τις πιο γερές, πήρα για 15ετές σταθερό με 5% εξόφληση του ποσού κάθε χρόνο κ δικαίωμα για άλλο τόσο αν θέλω κάθε χρόνο τα εξής επιτόκια : 2,18% ,2% και 1,37%
< >
When the going gets tough, the tough get going
GTS έγραψε:Γιατι τοση διαφορα; σιγουρα ειναι οι ιδιοι οροι;
στα ακριβά επιτόκια κ χειρότεροι
Deutsche Bank και Sparkasse δλδ...
Ολοι προτεινουν και δουλευουν, ακρυλικο.
σχεδόν καινούριος, το 1996 είχε μπει
Τέσπα, αντικαταστάθηκε με έναν εφάμιλλο, αλλά ο λόγος του post είναι ότι πρώτη φορά ευχάριστη εμπειρία με υδραυλικό.
Τσέκαρε τα mail του και είδε τις φωτογραφίες ώστε να καταλάβει περί τίνος πρόκειται (και να γλυτώσουμε επισκέψεις και χάσιμο χρόνου), έκλεισε ραντεβού σε σαφή ώρα την οποία και τήρησε.
Mobile POS και mobile ταμειακή,
αναλυτική χρέωση, μια χαρά [Απ' ό,τι μου είπε τα είχε και πολύ πριν τη φάση με capital controls]
Τέσπα, αυτός εδώ είναι :
υδρεύειν
Για να σας ευχαριστήσουμε εάν μας βαθμολογήσετε στην δημόσια κριτική Google θα σας επιστρέφουμε 5€
παει αλλα 5 ευρω για καθε φορουμ;