Εγώ άλλαξα στα 68.000 και τώρα είμαι στα 132.000. Σε κανα τρίμηνο με βλέπω να τα αλλάζω.
Μόνο lattitude Μ+S αφού έχω το grip.
Κανείς με grip , δοκίμασε κανα άλλο ;
silversurfer έγραψε:Στα πόσα χλμ αλλάζετε λάστιχα στο 3008 σας;
Εγώ άλλαξα στα 68.000 και τώρα είμαι στα 132.000. Σε κανα τρίμηνο με βλέπω να τα αλλάζω.
Νομιζω οτι το τραβας απο τα μαλλια. Πολυ περα απο τις ικανοτητες αντοχης ενος ελαστιχου και μαλιστα M+S
Εγω εχω αλλαξει σε 45000 και 85000
Έλα όμως που είχαν τελειώσει απ΄ όλους . Έψαξα σε πάνω από 6 λαστιχάδες michellin στην θεσσαλονίκη.
Οπότε κουτσά στραβά έβγαλα άλλα 10.000.
Τώρα ακόμα δεν φάνηκε να έχω πρόβλημα σε φρενάρισμα.
Ίσως τα πρώτα χλμ τα έτρωγα πιο πολύ με απότομες εκκινήσεις.
Ισχυει το 094080406 σαν κωδικος προιοντος , ξερει κανεις ? 160 € του ειπαν κανει. Θελω να προσπαθησω να το βρω εγω απο πουθενα ακομα και Ευρωπη μηπως και το βρω και φτηνοτερα και ταχυτερα
και δεν μπορω να το βρω ουτε φτηνοτερα ουτε γρηγοροτερα απο ευρωπη...αρα peugeot
mosaicm έγραψε:ανταλλακτικα δεν βρηκα Ελλαδα...ακομα και ebay δυσκολευτικα να βρω
https://www.autodoc.gr/exartimata-aftok ... 80-1-6-hdi
?
silversurfer έγραψε:Στα πόσα χλμ αλλάζετε λάστιχα στο 3008 σας;
Eίναι απαραίτητο να βάλεις Μ+S λόγω Grip Control?
bill33 έγραψε:mosaicm έγραψε:ανταλλακτικα δεν βρηκα Ελλαδα...ακομα και ebay δυσκολευτικα να βρω
https://www.autodoc.gr/exartimata-aftok ... 80-1-6-hdi
?
Ευχαριστω
Βασικα δεν ηξερα οτι λεγεται γρυλος για αυτο δεν μπορουσα να το βρω σε ελληνικα sites. Anyway το παρρειγειλα στα 162 ευρω ..το magnetti marelli κανει βλεπω 30 ευρω λιγοτερο (αλλα χωρις μοτερ ..και στην πραγματικοτητα αυτο χρειαζομαι)
kostis20 έγραψε:silversurfer έγραψε:Στα πόσα χλμ αλλάζετε λάστιχα στο 3008 σας;
Eίναι απαραίτητο να βάλεις Μ+S λόγω Grip Control?![]()
Χωρίς m+s το grip δεν κάνει την ίδια δουλειά.
Το m+s είναι 90 % ασφάλτινο και ένα 10% χωμάτινο.
Γενικά το καλύτερο off road να πάρεις άμα βάλεις λάθος λάστιχα , χάνει στο χωμάτινο, λάσπη, χιόνι, άμμο.
Pitt έγραψε:iomy έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Μήπως υπάρχει μη εργοστασιακός συναγερμός; Πολλές φορές έχουν αναφερθεί προβλήματα λόγω κακής τοποθέτησης.
Όντως υπάρχει. Σκέφτομαι από Δευτέρα να παω και σε κάποιο καλό ηλεκτολογο πού ασχολείται με Γαλλικά να δω τι θα μου πει.
@iomy, τι έγινε με τα ηλεκτρολογικά; Βρήκες χρόνο να πας;silversurfer έγραψε:Τελικά πήγα και διόρθωσα τα σημεία που έχανε λάδια η μηχανή.
Δεν έκαιγε λάδια δηλαδή, έχανε.
Από κολάρα έχανε;
Σε τρια συνεργεια το πηγα και κανεις δεν το αναλαμβανει.Τελικα το αφησα σε καποιον ο οποιος πεδευεται πανω από δεκα μερες τωρα αλλαζοντας τα παντα χωρις να βγει ακρη ακομη.
silversurfer έγραψε:kostis20 έγραψε:silversurfer έγραψε:Στα πόσα χλμ αλλάζετε λάστιχα στο 3008 σας;
Eίναι απαραίτητο να βάλεις Μ+S λόγω Grip Control?![]()
Χωρίς m+s το grip δεν κάνει την ίδια δουλειά.
Το m+s είναι 90 % ασφάλτινο και ένα 10% χωμάτινο.
Γενικά το καλύτερο off road να πάρεις άμα βάλεις λάθος λάστιχα , χάνει στο χωμάτινο, λάσπη, χιόνι, άμμο.
Πηγαινε να δεις το continental που είναι αντιστοιχο του latitude.Ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος με αυτό και κανει και λιγοτερο θορυβο.Δυστυχως δεν θυμαμαι τον κωδικο του καθως το αμαξι είναι στο συνεργειο από δεκαημερου!
Ξεκίνησε κάπως με ένα μικρό βήξιμο και στο επόμενο φανάρι , μου έσβησε.
Και δεν ξαναπήρε μπρος.
Υποψιάζομαι αντλία .
Το φόρτωσα σε οδική και το άφησα στο συνεργείο.
Οδική βοήθεια και ταξί για σπίτι 150+20 =170 ευρώ.
Για να δούμε αύριο.
Ασφάλεια 300 , λάστιχα 520 .
Μήπως συμφέρει leasing τελικά ακόμα και για ιδιώτες;