Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#430522 Καποιος που να ξερει πως να κινηθω by the way?
Ειμαι καθοδον για αστυνομια να υποβαλλω το εγγραφο τροχαιας οπως με συμβουλεψε το ανακριτικο για να κινησω το ποινικο της εγκαταλειψης ατυχηματος.

Η πινακιδα, δεν ηταν 100% ευδιακριτη αλλα αυτο που σημειωσα, ΟΝΤΩΣ αντιστοιχουσε σε smart γκρι.
Δεν μπορει και στα γραμματα να επεσα μεσα απο κωλοφαρδια, γιατι οπως μου ειπαν αν την κανω σε λαθος ατομο, θα βρεθω μπλεγμενος.

Να περιμενω πρωτα απο την ασφαλιστικη;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#430542 Ειλικρινά δεν ξέρω και περαστικά σου by the way. Αλλά τον τύπο γ@μησε τον. Αλητάμπουρας.. Δεν ξερω αν μπορούσες να τον κρατήσεις με το ζόρι :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
Morx έγραψε:
blackpug106 έγραψε:http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=80952

Οδηγική απόλαυση......

:lipsealed:

Οδηγικη απολαυση ε;;;
Θελουν μαστιγιο... διοτι:

Ωρα 01:40 αποψε...

Οδος Βασ. Ολγας στη "στροφη" προς Μποτσαρη. Με προσπερναει Smart με τα ΟΣΑ απο τη μεσαια, ενω βρισκομαι στη δεξια λωριδα κυκλοφοριας. (η τροχαια, αναφερει 3 λωριδες)
Στριβει παραπανω λοιπον το τιμονι, με ΞΥΝΕΙ με εμπρος και πισω τροχο στο εμπρος μερος της μοτ/τας και εξαφανιζεται στο βαθος (προς Μποτσαρη).
Αφου συνερχομαι απο το στιγμιαιο σοκ και τον ηχο απο τα πλαστικα που σπαζουν, παιζω φωτα... και σταματαει στο φαναρι πιο κατω, μαλλον δεν ηθελε και πολυ, γιατι γκαζωσε οπως και εγω αρκετα, για να τον προφτασω.
Πισω μου, φτανει και ενας φιλος μετα απο 1-2 λεπτα με τα πλαστικα μου, στην τσαντα του.

Μην τα πολυλογω, ο τυπος, σουρωμενος λεει οτι φταιω. Πιτσιρικας 23-27χρ... οταν παω να καλεσω τροχαια, ΝΑ ΜΗΝ το δεχεται αλλα να ζηταει να τον ακουσω. Να ακουσω τι αραγε;
Ο φιλος του απο πισω, με αλλο αμαξι, να μου προτεινει να βγαλω φωτογραφια διπλωμα, αδεια του κτλ μεθυσμενος οπως δηλωνει και ο ιδιος, για να κανουμε μια δηλωση.
Αυριο και μεθαυριο, οχι, δεν ψηνομαι...
Με λιγη χριστοπαναγια ο πρωτος (υπαιτιος) και λιγο τσαμπουκα και ο δευτερος... σε προσπαθεια να συγκρατηθουμε και να μην τους ξαπλωσουμε κατω... μπαινει στο smart ο μικρος και εξαφανιζολ. Σημειωνω πινακιδα.
Ο 2ος ... παραμενει, μιλαει στο τηλ και να το γυρναει σε φαση "αυριο παει για βαψιμο δεν θα φανει τιποτα"... μεχρι που αφηνει τηλεφωνο και εξαφανιζεται και αυτος μεχρι να ερθει η τροχαια.

Δηλωσα τραυματισμο στο ποδι και στα επειγοντα λοιπον. Η τροχαια, βρηκε οτι αντιστοιχει η πινακιδα οντως στο Smart το οποιο ειναι μπρονζοκαφε οντως αλλα στην αδεια γραφει "γκρι".
Χεσε ψηλα και αγναντευε.... συνεταξε παντως κανονικα το δελτιο με τα στοιχεια του Β οδηγου απωντα.

Ακουω, λοιπον τα βηματα για αυριο.... Η ζημια μου, ειναι ενα 600άρι.

:omg: :lipsealed:

Σκίσ'τον, όσο μπορείς! :s_mad

Θα μπορούσε να σε είχε χτυπήσει πολύ πιο άσχημα.

Για τα διαδικαστικά, μήπως να μιλήσεις με τον ασφαλιστή σου; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#430619 Μηπως μπορει να σε βοηθησει ο Gianik με την πινακιδα?
Άβαταρ μέλους
By georgex72
#430625 Στα smart το χρώμα που γράφει η άδεια κυκλοφορίας αντιστοιχεί στο χρώμα τού σκελετού πλαισίου όχι στο χρώμα των εξωτερικών πλαστικών

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Morx
#430739 To smart βρεθηκε. Η πινακιδα που συγκρατησα, ηταν σωστη τελικα.
Επικοινωνησα μια με την ασφαλιστικη του, για να δω αν οντως ηταν αυτος.
Μου δωσανε τον ασφαλιστη του, επικοινωνησα και τον ειδοποιησε.
Τελικα οντως, ηταν ο υπαιτιος, ο οποιος νηφαλιος παρακαλεσε αρκετα... δεν ξερω σε τι φαση βρισκεται και αν καταλαβαινει πληρως ποσο εμπλεξε.
Μαλλον δεν εχει ιδεα. Δεν πειραζει.... μαγκιες στο σημειο εκανε και θα καταλαβει οτι τετοιες μαγκιες, θα 'χει να τις θυμαται.
Ποσο μαλλον οταν μου κλαφτηκε κατοπιν εορτης οτι τραβαει ζορια, οτι εχει καποια προβληματα κτλ.
Εγω που πηγα αλοιφη στη δουλεια σημερα, εγω που θα βαλω απο την τσεπη μου τελικα ενα 800άρι για τη ζημια, εγω που ακυρωσα εκδρομη φθινοπωρινη δικαβαλος...?
Δεν ειναι δικα του προβληματα αυτα προφανως, οποτε τα μαζεψε και εφυγε.

Τη συνεχεια τη φανταζεστε και καπως ετσι θα γινει.... Β Ε Ν Τ Ο Υ Ζ Α.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#430773 Δες μήπως βρεις κανά δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεση (αστική & ποινική) παίρνοντας ποσοστό από αποζημίωση αστικού δικαστηρίου (βλ. ψυχικές οδύνες, γιατρούς, κτλ).
Άβαταρ μέλους
By Morx
#430782 Στο ποινικο/αστικο θα βρω δικηγορο να το αναλαβει... ακομα ψαχνομαι. Εαν καποιος εχει να προτεινει καποιον, δεχομαι ΡΜ. (Θεσ/νικη)
Ποσοστο δεν με ενδιαφερει να μοιραστω, ας τα παρει και ολα, αρκει να υπαρξει καταδικη για τη φυγη απο το συμβαν.
Δυστυχως, τη γλιτωσε για μεθη.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Morx έγραψε:Δυστυχως, τη γλιτωσε για μεθη.

Και είναι το βασικότερο νομίζω στην όλη φάση. Εννοώ πως αφενός τον Ε-Π-Ι-Ν-Ε επι προσωπικού---->μπλεξίματα κλπ(δεν σε νοιάζει), αφετέρου οι διαδικασίες για δική σου αποζημίωση θα ήταν πιο συνοπτικές(σε νοιάζει).
Η τσάμπα μαγκιά και ο σταρχιδισμός είναι οτι χειρότερο. Έχει πολύ γέλιο δε όταν -σύντομα- γυρνάει ο τροχός. Τότε εκεί το απολαμβάνεις.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Morx έγραψε:
Τη συνεχεια τη φανταζεστε και καπως ετσι θα γινει.... Β Ε Ν Τ Ο Υ Ζ Α.

:twisted: :twisted: Έτσι!

Ιδίως αν έχεις νομική κάλυψη από την ασφάλεια, ήρθε η σειρά σου! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#430934 Δεν το χειρίστηκε καλά από την πλευρά του ο Σμαρτάκιας. Θα μπορούσε να πει ότι του έφυγε το αμάξι και έπεσε πάνω στον Morx, φοβήθηκε κι έφυγε. Έτσι θα έκανε θετική δήλωση και θα πλήρωνε η ασφάλειά του τον Morx και όλα καλά. Τώρα αναγκάζεται να τρέχει και αυτό τον τσαντίζει περισσότερο (τον Morx). Έλεος ρε πστμ λες και τα βάζουν από την τσέπη τους.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#430942 Μεσα Ιουλίου μια μέρα πριν φύγουμε για διακοπές με παίρνει τηλ η γυναίκα μου σε κατάσταση σοκ...πηγαίνοντας να πάρει τα παιδια απο το σχολείο, στο φανάρι της γειτονιάς, η πίσω της σταμάτησε πάνω στον προφυλακτήρα...ευτυχώς ο δικός μας έπαθε μόνο γρατζουνιές σε αντίθεση με εκείνη που έσπασε και δεν μες χάλασε τις διακοπές..παρόλα αυτά δήλωση έκανε μόνο με πίεση, γιατί λέει δεν έπαθε το δικό μας μεγάλη ζημιά. Μέχρι πήρε κι εμένα τηλέφωνο να μου πει ότι δεν πάθαμε καμία ζημιά, όποτε δεν θα έπρεπε να το δηλώσουμε..Αυτη ειναι η νοοτροπία..
Άβαταρ μέλους
By drdino
#430952 Λες και θα τα βγάλουν από την τσέπη τους. Γι'αυτό πληρώνετε τόσα χρόνια ασφάλεια ρε γίδια.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#430991 morx μην τύχει και δεν του γαμήσεις τα πρέκια.

Πριν 3 χρόνια ήμουν με το παπί Λευκάδα, τυπάς με άλλο παπί παραβιάζει προτεραιότητα και σκάει πάνω μου. Ψιλοεκδροές εγώ, αρκετή ζημιά το παπι. Με αρχίζει στο κλάμα ρε φίλε δεν έχω ασφάλεια, σε παρακαλώ, θα στο φτιάξω εγώ. Φωνάζει ενα μάστορα γνωστό μου και μου λεει κι αυτός αστο, εγγυώμαι εγώ, θα στο φτιάξω.

Λέω δε γαμιεται, τον ήξερα το μάστορα, εγώ δεν ειχα παθει τπτ σοβαρό, αστο να πάει. Εμ δεν περνάνε 2 ώρες, με παίρνει τηλέφωνο η ασφάλεια. Πάω απο κεί, και ήταν ο πατέρας του, γνωστός λαμογιοδικηγόρος (αν ήξερα οτι ήταν γιος του δεν υπήρχε περίπτωση να μην καλέσω αστυνομία).
Αρχίζει λοιπόν μία επίθεση και εγώ ξερω, δεν παραβίασε καμία προτεραιότητα, εσύ έφταιγες κλπ κλπ. Ο μπάτσος εν τω μεταξύ (γνωστός του και γνωστό σεσημασμένο αρχιδάκι) να τον σιγοντάρει και να λέει ας το ξεχάσουμε και δεν έγινε τπτ :dizzy:
Του λέω, δες στο σκαρίφημα και πες ποιος έχει προτεραιότητα. Μου λέει εσύ αλλά δεν έχει σημασία τώρα, αφού δεν καλέσατε ασφάλεια εκείνη την ώρα θα τρέχεις στα δικαστήρια? Του λέω ξέρεις γιατί δεν καλέσαμε? Ο γιος του είναι χωρίς ασφάλεια, για ζήτησε του τα χαρτιά να στα δώσει, να τον γράψεις κι εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο.
Εκεινη λοιπόν την στιγμή μου σκάει το αμιμητο, αυτό δεν ειναι δικιά σου δουλειά, άμα θέλω το κάνω :superman:

Κάπου εκει λοιπόν λέω δυο μέρες διακοπές μου μείνανε, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο, πήγα απ τον μάστορα και του ειπα σε μια βδομάδα θα περάσει ο πατέρας μου να πάρει το παπι, και φροντισε να ειναι ετοιμο. Προφανώς δεν πλήρωσα, αλλα ορκίστηκα ποτε ξανα να μην το αφήσω αν ξανατύχει κάτι παρόμοιο, γιατί το κερατάς και δαρμένος πάει πολύ :roll:

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΣΜΑΡΤΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ :adminpower: