Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JBT
The Ace έγραψε: 3Κ για έξοδα, transit, κέρδος όλων των εμπλεκομένων, ασφάλιση κλπ.

pou piges kai rwtises bre Ace...
Άβαταρ μέλους
By elteo
spyros.s έγραψε:έχω πάντως την εντύπωση πως ότι και να πάρεις downgrade θα σου φανεί...

Αφενός άλλη κατηγορία οχημάτων αφεδύο Ε ΚΑΙ?? Την δουλειά του θέλει να κάνεις ο άνθρωπΑς και μάλιστα θα την κάνει παραπάνω από καλά με τέτοια καρότσια σαν την 159.
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#43022 Δεν ισχυρίστηκα ότι οι επιλογές του είναι κακές απλά ότι θα πάει σε κάτι που θα του φανεί χειρότερο αυτού που είχε!
Σε θέματα φορολογίας και οικονομίας σίγουρα θα είναι καλύτερα εφόσον το θέμα του είναι μόνο αυτό!
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#43026 πιο ακριβά υλικά έχει
καλύτερη στο δρόμο είναι
καλύτερα φρένα έχει
πιο οικονομική

χειρότερο μοτέρ και χώροι, πέρα από αυτά, τι?
Άβαταρ μέλους
By JBT
#43031 Εικόνα

Εικόνα

:s_roses :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By JBT
#43038 SPORTWAGON mono
Άβαταρ μέλους
By JBT
#43043 :slap: chill out man
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
CARυοθραύστης έγραψε:SPORTWAGON mono

Σοφά μιλάς εσύ. :rtfm:

Μισό να βοηθήσω τον Άσο :shifty:
Εικόνα

spyros.s έγραψε:έχω πάντως την εντύπωση πως ότι και να πάρεις downgrade θα σου φανεί...

Νομίζω είναι καθαρά στο "μάτι" το downgrade που λες λόγω των διαφορετικών όγκων των δυο αυτοκινήτων.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#43052 Αμαν πχια με το επιχείρημα sw-νεκροφόρα. :protest: :lol:

Εικόνα

Βέβαια ένα άλλο προβλημα με το sw είναι οτι δεν κυκλοφορεί σαν μτχ (αν και εφόσον αποφασίσει για 59 sw o Ace) :vava:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#43079 Τί λεφτά θέλει η Άλφα για συντήρηση; Σέρβις,λάστιχα κλπ.
Το Insignia δεν πάει βήμα με τα 140 άλογα,το Passat ( το CC προτείνω αν τελικά πάει για αυτό καθαρά λόγω σχεδίου) είναι καλύτερο αλλά την Άλφα δεν την πιάνει.