Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#42922 Το Yeti μαζί με το Tiguan τα είχα βάλει στην αρχική λίστα μου, αλλά αφαιρέθηκαν και τα δύο μόλις τα είδα από κοντά και μπήκα μέσα τους :oops: Και γενικώς νομίζω ότι πλέον δεν θα κινηθώ προς SUV-oειδή ξανά, ένα απλό τυπικό sedan θα μου αρκέσει...

Δυστυχώς σήμερα είχα αρνητική απάντηση από έναν εκ των δύο μαντράδων που είχα επικοινωνήσει, φαίνεται ότι τα CX7 έχουν πανούκλα για την ελληνική αγορά :rant: Βέβαια δεν έχω κάνει και τόσο μεγάλη έρευνα αγοράς, αλλά πιθανολογώ ότι την ίδια ή παραπλήσια αντιμετώπιση θα έχω από όποιον και αν μιλήσω. Αν δεν συμβεί κάτι λοιπόν με γνωστούς και φίλους, φαίνεται ότι θα ακολουθήσω την κλασσική συνταγή "αγγελία και βλέπουμε"....
Άβαταρ μέλους
By gianik
#42925 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω , μιας κ ζήτησες να μην μιλήσουμε για την τιμή , αλλά μετά από μία πρόχειρη έρευνα βλέπω οι μαντράδες να τα πουλάνε γύρω στο 8χίλιαρο.. :( (το έχουν αγοράσει προφανως κανα 6άρι και αν..)
Οικογενειακό και γκαζι και όπως το θες θα εβρισκες octy gt 1.8, κανά καλό και προσεγμένο και καλά στημένο από μερακλή , θα σου περίσσευαν και λεφτά , αλλά για ορισμένους αυτά θεωρούνται ανθρωπομεταφορείς.. :x
Άβαταρ μέλους
By strof
red_monster έγραψε:Εγώ θα ρωτήσω το άλλο, διάβασες το ποστ του Άσου πριν γράψεις ή γράφεις για να πατάς κουμπάκια ? :hmmm:

Διαβασε την τελευταια αναρτηση του Ασσου και θα καταλαβεις ποιος παταει κουμπακια.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
giannik1977 έγραψε:Δεν θέλω να σε απογοητεύσω , μιας κ ζήτησες να μην μιλήσουμε για την τιμή , αλλά μετά από μία πρόχειρη έρευνα βλέπω οι μαντράδες να τα πουλάνε γύρω στο 8χίλιαρο.. :( (το έχουν αγοράσει προφανως κανα 6άρι και αν..)
Οικογενειακό και γκαζι και όπως το θες θα εβρισκες octy gt 1.8, κανά καλό και προσεγμένο και καλά στημένο από μερακλή , θα σου περίσσευαν και λεφτά , αλλά για ορισμένους αυτά θεωρούνται ανθρωπομεταφορείς.. :x

Δηλαδη αμα δωσω το MINI με λίγα ακόμα παίρνω το CX-7 :dizzy: :dizzy:
Τραγικό...
ACE πόση κατανάλωση έχει μαμα?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#42974 Όσον αφορά στο Octavia, για να πω την αλήθεια το κοίταγα -και το είχα στις επιλογές μου αρχικά- απλώς είπα να αρχίσω να περιορίζω κάπως το πλήθος για να καταλήξω κάπου....

Η μέση κατανάλωση *θεωρητικά* είναι 11.5λτ/100χλμ, αλλά η δική μου πραγματική μέση είναι 15,1λτ/100χλμ. Σε ταξίδι έχω πετύχει και 11,5λτ, αλλά πολύ σπάνια και με πολύ αυτοπεριορισμό. Θεωρητικά το πρόγραμμα μειώνει την κατανάλωση, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν το έχω πιστοποιήσει....
Άβαταρ μέλους
By red_monster
The Ace έγραψε:Σχόλια σχετικά με την τιμή του CX7 δεν θα είναι εποικοδομητικά, θα πιάσει όσο είναι να πιάσει, οπότε ας μείνουμε στα μοντέλα.

πέρα από επιπόλαιος τι άλλο ? :omg:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#42976 Des sti germania poso pianoun ta antistoixa kai.... dwse to podi ekei.

(sorry gia ta gl)
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#42982 Το έχω κοιτάξει για Γερμανία, μάλιστα πέρσι κάναμε και μια σχετική έρευνα λόγω γνωστού που ανεβοκατεβαίνει ακριβώς για αυτό το λόγο (πάει-φέρνει αυτοκίνητα), εκεί η μέση είναι περίπου στα 13,5-14,5Κ, αλλά από αυτή τη τιμή πρέπει να αφαιρέσω τουλάχιστον 3Κ για έξοδα, transit, κέρδος όλων των εμπλεκομένων, ασφάλιση κλπ. Α, χώρια που θα τα πάρω όταν και αν πωληθεί...

Πλακίτσες και εξυπνάδες παρακαλώ να λείπουν, έχω τον πόνο μου και τα οικονομικά μου ζόρια, το έκανα ξεκάθαρο εξ'αρχής....
Τελευταία επεξεργασία από The Ace και 24 Νοέμ 2014, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
The Ace έγραψε:Όσον αφορά στο Octavia, για να πω την αλήθεια το κοίταγα -και το είχα στις επιλογές μου αρχικά- απλώς είπα να αρχίσω να περιορίζω κάπως το πλήθος για να καταλήξω κάπου....

Η μέση κατανάλωση *θεωρητικά* είναι 11.5λτ/100χλμ, αλλά η δική μου πραγματική μέση είναι 15,1λτ/100χλμ. Σε ταξίδι έχω πετύχει και 11,5λτ, αλλά πολύ σπάνια και με πολύ αυτοπεριορισμό. Θεωρητικά το πρόγραμμα μειώνει την κατανάλωση, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν το έχω πιστοποιήσει....

μην περιμένεις να είσαι σημαντικά χαμηλότερα με την 159, δώρο άδωρων αν σε ενδιαφέρει η οικονομία...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#42985 Ναι αλλά τουλαχιστον με την 159 θα μειωθούν ορισμένα αλλά πάγια και δε θα θυσιάσει τόσο επιδόσεις.Σε οδηγική συμπεριφορα και εμφάνιση,δε το συζητάμε οτι θα αναβαθμιστει
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#43001 Το καλό με την Alfa είναι ότι όντως φαίνεται να τικάρει όλα τα κουτάκια που έχω θέσει ως "αναγκαία και απαραίτητα". Το κακό είναι ότι είναι Alfa, οι τελευταίες Alfa που είχα προσωπική εμπειρία ήταν επιεικώς "παρτάλια", και δυστυχώς δεν έχω καμία πρόσφατη εμπειρία ή input για το πως είναι/αντέχει η 159 (που απλώς διαβάζω ότι είναι πιο "γερμανική" από τις προγενέστερες Alfa). Και δυστυχώς δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα ψήγματα πληροφορίας στα ελληνικά fora για τις Alfa...

(και αυτό ήλπιζα ότι θα μάθαινα με το παρόν, δηλαδή να μπει ένας ιδιοκτήτης 159 και να πει "μου έβγαλε το (α) και το (β)", να πει κάτι αντίστοιχο ένας ιδιοκτήτης Insignia κλπ, ώστε να έχω μια εικόνα των αυτοκινήτων)