Forum για τη Formula 1

Α)Ποιος θελετε να παρει τον τιτλο?Β)Ποιος πιστευετε θα παρει τον τιτλο?

16
14%
16
14%
14
12%
14
12%
24
21%
24
21%
4
3%
4
3%
Άβαταρ μέλους
By pik.
castigamatti έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Tουτέστιν με τίποτα δε θα έβαζα τον Χαμιλτον ένα σκαλί πάνω από τον Φέτελ γιατί στο φινάλε κατάφερε ότι κατάφερνε και ο Φέτελ τόσα χρόνια. Να πάρει τίτλο με διαστημόπλοιο. Αλλα δε σου πάει η καρδιά να βάλεις τον Σεμπ στο πρώτο tier, τι να κάνουμε; ο καθένας με τα ελαττωματα του

o Seb κέρδισε πρωταθλήματα με μονοθέσια για τα οποία υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ήταν παράνομα :lol: .............και τέλος πάντων η "αναβάθμιση" του Ham δεν έχει να κάνει με το πρωτάθλημα που κέριδσε (αυτό ήταν και το ελάχιστο απαιτούμενο με βάση το ταλέντο του και το μονοθέσιο που διέθετε),αλλά λόγω της σταθερότητας που χαρακτήρισε φέτος την απόδοσή του....γεγονός που ίσως υποδηλώνει ότι τείνει να απαλλαγεί από ένα από τα βασικότερα μειονεκτήματά του................και τέλος πάντων δεν θα μπορούσα να βάλω ποτέ το Vet στο ίδιο σκαλί με τον ισπανό,γιατί είναι γνωστό και στη ferrari ότι δεν είναι στο ύψος του......και αυτό δεν είναι προσωπική εκτίμηση......και θα το δούμε στο άμεσο μέλλον.............

για τη ferrari η κατάντια δεν έχει τέλος........και μόνο το γεγονός ότι κατεβάζουν έναν manager που έχει πίσω του το βάρος της Philip Morris για να τα βγάλουν πέρα με τη FIA και τον Bernie......την οποία θα απειλήσουν με αποχώρηση αν δεν ξαναγραφτούν από την αρχή οι κανονισμοί........λέει πολλά για την ανικανότητά τους...........πέραν του γεγονότος πως το μονοθέσιο του 15 είναι για τα σκουπίδια............ή καλύτερα για να ξανασχεδιαστεί από την αρχή..............και επειδή δεν προλαβαίνουν θα τη βγάλουν με μια F14T versione B.................και απορώ ο Allison για πόσο ακόμα θα είναι στο απυρόβλητο...................
εχουν αλλαξει σε λιγους μηνες 2 direttori ,προεδρο,πιλοτο βασικο ,ουτε ο Κοκκαλης δεν τα εκανε αυτα... :roll:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#42926 και παραμυθιάζουν μέσω της gazzetta ότι ψήνουν Costa (συμβόλαιο μέχρι 17 με ΜΒ),Brawn (ούτε που να ακούσει),Cowell (χωρίς SD και με θωρακισμένο συμβόλαιο).............ο Alo ζήτησε τον Ιούνιο να πληροφορηθεί για το μονοθέσιο του 15..........και του είπαν ότι σχεδιάζει ο Tomb the bomb.......ζήτησε να πάρει πληροφορίς από τον Allisson και του είπε............"το παλεύουμε"...............εκεί αποφάσισε να τα βροντήξει...............ο ΜΜ τον πολιορκούσε μέχρι το Σεπτέμβρη.......και τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα.............δεν ζητούσε περισσότερα από όσα έδωσαν στο Vettel...............τώρα έμειναν με τον Allison........... που πονηρά σκεπτόμενος ζήτησε να μείνει ο Τομπάζης............για να του φορτωθεί το φταίξιμο αν δεν επιβεβαιωθούν οι βελτιώσεις στη σήραγγα για το μοντέλο του 15............όπερ και εγένετο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
ripper έγραψε:Επίσης ο Hamilton πήρε τίτλο και το 08 με το δεύτερο καλύτερο μονοθέσιο.

Συμφωνοι, αλλά θα με αναγκάσεις να πω την άποψή μου (για 100στη φορά) για το τότε δίδυμο της Φερράρι και δε θα το ήθελα (ξανά)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#42930 Μα γιατι??Ο κιμι μεχρι την Ισπανια πετουσε!!! :superman:
Μετα βγηκαν στη φορα φημες και επεσε ψυχολογικα :sorry:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#42939 Σύμφωνοι, απέναντι του είχε το μεγαθήριο που λέγεται Massa, αλλά ήταν και η χρονιά που είχε πολλές (μέχρι αηδίας) ποινές.

Γενικά το διαστημόπλοιο το κοπανάμε εύκολα, αλλά στον αιώνα μας, εκτός από φέτος, ισχύει για τις χρονιές 2002, 2004, 2009, 2011 και 2013. Και για το τελευταίο έχω επιφύλαξη.

Το θέμα είναι ότι και το 15 διαστημοπλοιοφέρνει επικίνδυνα.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
ripper έγραψε:Σύμφωνοι, απέναντι του είχε το μεγαθήριο που λέγεται Massa, αλλά ήταν και η χρονιά που είχε πολλές (μέχρι αηδίας) ποινές.

Γενικά το διαστημόπλοιο το κοπανάμε εύκολα, αλλά στον αιώνα μας, εκτός από φέτος, ισχύει για τις χρονιές 2002, 2004, 2009, 2011 και 2013. Και για το τελευταίο έχω επιφύλαξη.

Το θέμα είναι ότι και το 15 διαστημοπλοιοφέρνει επικίνδυνα.

Έχεις δίκιο, η RBR του ΄12 μου ξέφυγε, δεν ήταν διαστημόπλοιο. :s_wink
Για την ακρίβεια η Μάκα είχε ταχύτερο μονοθέσιο αλλά είχε και προβλήματα αξιοπιστίας. Παρόλα αυτά δεν επιρεάζεται η σύγκριση που κάνω.
Για το ΄15 είμαι πολύ αισιόδοξος, περισσότερο από ότι για φέτος και σχεδόν τόσο σίγουρος όσο ήμουν για την ορθότητα της επιλογής του Λιούις να έρθει στην Merc. :s_tongue
Άσε που αν ο Νίκο δεν πάθει κανένα φαινόμενο Webber πλέον είμαι βέβαιος ότι έχουμε δύο οδηγούς :thumbsup:
+ έναν λογικά καλύτερο Λιούις.
Τελευταία επεξεργασία από Silberpfeil και 24 Νοέμ 2014, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#42949 ...και είναι πάνω στο βάθρο ο Massaκος (χαμόγελο Massa λίγο πριν φτάσει στα αυτιά)

...και περνάει ο Brundle από τον Hamilton σε αυτόν με την όμορφη ατάκα "Μα υπήρχε ένας άνθρωπος που σε κράτησε στις μύτες τον ποδιών σου μέχρι το τέλος του αγώνα κι αυτός ήταν ο Felipe Massa" (χαμόγελο Massa λίγο μετά τα αυτιά)

..."Felipe, δεν ξέρω για σένα, αλλά σκεφτόμουν το 2008, όταν ήσουν στο podium, τελευταία φορά που νίκησες σε αγώνα (...) κι αυτός ο άνθρωπας εδώ (δείχνει τον Θεό Hamilton) σου πήρε το πρωτάθλημα μέσα απ' τα χέρια λίγα δευτερόλεπτα αφού είχες περάσει τη γραμμή. Αλλά τι αγώνας για σένα!"

Massa:
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#42950 H Mercedes ειχε μια ηθικη υποχρεωση αυτο το ΣΚ.

Να παραδωσει στους οδηγους της 2 αξιοπιστα μονοθεσια. Και στο ενα τα εκανε σκατα!!!
Και για του χρονου παντως ειναι το μεγαλο φαβορι..Ελεγαν χθες στο sky οτι ετοιμαζαν αυτο τον κινητηρα απο το 2010..!!
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Geo f1 έγραψε:H Mercedes ειχε μια ηθικη υποχρεωση αυτο το ΣΚ.

Να παραδωσει στους οδηγους της 2 αξιοπιστα μονοθεσια. Και στο ενα τα εκανε σκατα!!!
Και για του χρονου παντως ειναι το μεγαλο φαβορι..Ελεγαν χθες στο sky οτι ετοιμαζαν αυτο τον κινητηρα απο το 2010..!!

Δυστυχώς αυτή η υποχρέωση, η οποία δεν είναι μόνο ηθική, δεν τηρήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις. :s_mad
Μακάρι να ήταν μόνο αυτό το σαββατοκύριακο και να είχαμε έτσι το απόλυτο στις νίκες (ή έστω να μας είχε ξεφύγει μία) αλλά... :rant:

EDIT: Δύο θα μας είχαν ξεφύγει αλλά το μυαλό έχει κολλήσει σε αυτό που έγινε στον Καναδά :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#42957 Ενταξει δεν παιζει αξιοπιστια 19/19 αγωνες ειδικα σε μια νεα era...Αλλα στον τελευταιο αγωνα και μαλιστα σε αγωνα τιτλου ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ολα τελεια και να δουλευουν...
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Geo f1 έγραψε:Ενταξει δεν παιζει αξιοπιστια 19/19 αγωνες ειδικα σε μια νεα era...Αλλα στον τελευταιο αγωνα και μαλιστα σε αγωνα τιτλου ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ολα τελεια και να δουλευουν...

Πίστεψέ με δεν τους δικαιολογώ το αντίθετο προσπαθώ :lol:
Φαντάσου τι θα γινόταν αν τα αντίστοιχα προβλήματα τα είχε ο Λιούις. Θα έπρεπε να φύγω από το φόρουμ :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#42972 Ρε πατε καλα; Μιλατε για ηθικη σε αθλημα δισσεκατομμυριων; Δηλαδη οταν ενα μονοθεσιο χαλαει η ομαδα ειναι ΑΝΗΘΙΚΗ προς τον οδηγο; Σωστα, καθε ομαδα οφειλει να παραδιδει το καλυτερο δυνατο μονοθεσιο στον οδηγο της, αλλα αυτο στο πλαισιο του σοβαρου επαγγελματισμου που διεπει αυτη τη σχεση.
Δηλαδη αν αυριο ο Λουης παρει +25 κιλα απο το φαι και τα ξυδια θα ειναι ανηθικος; Οχι βεβαια. Κακο επαγγελματια θα τον πουμε.
Silber ο Ροζμπεργκ ακομα και την τελευταια στιγμη στις δηλωσεις του ειχε εναν αερα υποτιμητικο για τον ομοσταβλο του.Μεχρι το Spa πιστευω οτι αυτο οφειλοταν στις εσωτερικες πλατες εντος της ομαδας, αλλα απο κει και επειτα τι;

Kωστα Γαματε η ερωτηση του 1 δισεκατομμυριου δολλαριων:
Σου ρχεται ο Αrrivabene και σου λεει "Κοιτα FIA, εγω ουτε του χρονου δεν με βλεπω...Αλλαξε τα ολα γιατι αλλιως το μισο πρεστιζ του πρωταθληματος παει περιπατο." Εσυ ως FIA πως μοιραζεις τα κουκια; Συνεχιζεις να τηρεις την συμφωνια σου με τα Μερτσεντικα για το 15 και εχεις standby τους Χονταιους απο 16 και μετα ή τα φερνεις τουμπα ολα και φροντιζεις να ξαναδωσεις στην Σκουντερω παλιες δοξες;
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
g8777 έγραψε:Kωστα Γαματε η ερωτηση του 1 δισεκατομμυριου δολλαριων:
Σου ρχεται ο Αrrivabene και σου λεει "Κοιτα FIA, εγω ουτε του χρονου δεν με βλεπω...Αλλαξε τα ολα γιατι αλλιως το μισο πρεστιζ του πρωταθληματος παει περιπατο." Εσυ ως FIA πως μοιραζεις τα κουκια; Συνεχιζεις να τηρεις την συμφωνια σου με τα Μερτσεντικα για το 15 και εχεις standby τους Χονταιους απο 16 και μετα ή τα φερνεις τουμπα ολα και φροντιζεις να ξαναδωσεις στην Σκουντερω παλιες δοξες;

βασικά σου ρχεται η philip morris (και όχι ο arrivabeppe).........με παρέα το Marchionne και σε απειλεί........και καλά κάνει (όσο και αν έχω τις αντιρρήσεις μου για τη βρωμοδουλειά που κάνει ο arrivabeppe και έχει θερίσει εκατομμύρια κοσμάκη )......
η ερώτηση των 2 δισ $ τώρα....
είσαι σίγουρος ότι τμετά το 2020, που λήγει το συμβόλαιο της με την F1, η ferrari θα εξακολουθήσει να ανήκει στο θίασο;