Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

dstou έγραψε:Μπορεί να έχω μεγάλη φαντασία αλλά μήπως το γιατί τοποθετήθηκε εξηγείται από το ότι "Το λογισμικό αυτό, που επιτρέπει να ελαχιστοποιείται το επίπεδο των εκπομπών καυσαερίων"«Δεν υπάρχει εξήγηση γιατί είχε τοποθετηθεί αυτό το λογισμικό σε αυτό το όχημα», είπε.
dimik έγραψε:Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό και παράνομο ένα λογισμικό που ελαχιστοποιει τις εκπομπές εφόσον το κάνει σε μόνιμη βάση και όχι μόνο κατά την διάρκεια των μετρήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
< >

markvag έγραψε:Ε αυτό είπα, το θέμα είναι ποτέ χρησιμοποιείται αυτό το λογισμικό κι αν κατεβάζει τον ΜΟ εκπομπών γενικά και όχι μόνο στα τεστς.dimik έγραψε:Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό και παράνομο ένα λογισμικό που ελαχιστοποιει τις εκπομπές εφόσον το κάνει σε μόνιμη βάση και όχι μόνο κατά την διάρκεια των μετρήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
< >
Δηλαδή εσύ οδηγάς σε μόνιμη βάση με επιτάχυνση σαλιγκαριού, σε σταθερή θερμοκρασία, χωρίς κλίμα / ράδιο / θέρμανση και τους τροχούς απολύτως ίσιους;;;![]()
![]()
Επιπλέον, υπάρχει η λέξη "απάτη"... Εφόσον το mode αυτό ενεργοποιείται μόνο σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες (που εξαιρετικά σπάνια συναντάς στην πράξη και εξαιρετικά συχνά στα τεστ μετρήσεων εκπομπών), μιλάμε ξεκάθαρα για απάτη.

dimik έγραψε:Ε αυτό είπα, το θέμα είναι ποτέ χρησιμοποιείται αυτό το λογισμικό κι αν κατεβάζει τον ΜΟ εκπομπών γενικά και όχι μόνο στα τεστς.
< >

drdino έγραψε:Το θέμα είναι ότι η λειτουργία αυτή είναι εις βάρος άλλων πραγμάτων, αλλιώς θα χρησιμοποιούνταν συνέχεια.

Anonymous Founder έγραψε:Αναρωτιέμαι αν θα την δούμε καθόλου στην Ελλάδα...
Anonymous Founder έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν θα την δούμε καθόλου στην Ελλάδα...
dimviii έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν θα την δούμε καθόλου στην Ελλάδα...
αυτή τη μιζερια δεν την μπορω!

Και για να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψα και με[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]