Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
kostis20 έγραψε:

ΥΤΑ 7502 ε? Την συγκεκριμενη A class την εχω πετυχει πολλες φορες στην Ακρατα (οπου εχει γυριστει και το ρεπορταζ) και περυσι τα Χριστουγεννα ολοκληρη η πορτα του οδηγου ειχε μπει μεσα απο καποιο χτυπημα.. Πιθανως οπως εμπαινε στο γκαραζ. :iconcool: :ninja:
Το χω πετυχει και με γυναικα οδηγο.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#42822 B-class είναι, έχω γνωστή μου 25 χρονών που είμαι 100% σίγουρος ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνη από αυτόν (ο οποίος μια χαρά μου φαίνεται btw).
Άβαταρ μέλους
By IKE
#42824 Έχεις δίκιο ναι :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#42933 @ΙΚΕ και εγω έχω φίλη ΧΑΡΟ στο τιμόνι. Βρε μπας και είναι το ίδιο άτομο; :p

Στάλθηκε από Mercedes-Benz C55 AMG ,W203
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Thomas_C200K έγραψε:@ΙΚΕ και εγω έχω φίλη ΧΑΡΟ στο τιμόνι. Βρε μπας και είναι το ίδιο άτομο; :p

Νομίζω κάθε σπίτι έχει κι από μία (τουλάχιστον). :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Chris
NickTG έγραψε:...

Χρειάζονται ένα λεξικό εκεί πέρα στη Στουτγκάρδη μου φαίνεται. Αυτό λέγεται sw, άντε και sportwagon από την 156 και μετά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#43486 Ενώ η VW που το έχει χρόνια δεν το ένα κάνει καν θέμα!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#44127 Και φυσικά υπάρχει και η AMG με 2λίτρο κινητήρα που βγάζει 360 άλογα! :metalo:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#47710 Καλημέρα στην παρέα,

Πήγαμε εχθές και είδαμε μια W204 C200 Avantgarde 07' αυτόματη και μάλλον έχουμε καταλήξει εκεί. Έχοντας τον αριθμό της πινακίδας και τον αριθμό πλαισίου, μπορώ να απευθυνθώ σε κάποια αντιπροσωπεία για να μου επιβεβαιώσουν το ιστορικό του οχήματος ; Ξέρω οτι γίνεται σε άλλες εταιρείες αυτό, απλά δεν γνωρίζω αν το κάνει η Mercedes είτε απ'τα κεντρικά τους είτε μέσω κάποιας αντιπροσωπείας.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ιδιαίτερο σχετικά με αυτό το μοντέλο που αξίζει να προσέξουμε, παρακαλώ να το μοιραστεί μαζί μας. :)
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#47717 Καλημέρα, φυσικά και γίνεται αυτό που ζητάς ;-)