Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Nikos! έγραψε:
Έρχεται το megane gt βενζίνης με τα 205 άλογα στην Ελλάδα?
< >
Δεν προσεχεις!
popolaros έγραψε:https://www.car.gr/10368781-mercedes-benz-c-180-coupe-amg-styling-packet
Κίκιζας . έγραψε:@Realzeus
Θα ειχε τελιωμενα -ή και με λαθος πιεση- λαστιχα και ταλαιπωρημενη αναρτηση, δεν υπαρχει περιπτωση...Τρια διαφορετικα Focus οδηγησα, ουτε τα τοπικα Reviews ανεφεραν τετοιες εντυπωσεις που λεει ο Μαρκος...
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε ελάχιστες χιλιάδες χλμ και λάστιχα σε καλή κατάσταση (αν και απαράδεκτο μοντέλο, τα πρώτα Efficient Grip). Μάλιστα επειδή την ψιλιάστηκα, πήγα και είδα τις πιέσεις και τις χαμήλωσα. Δεν είχε σωστό έλεγχο αμαξώματος για τόση δύναμη (150άρι) και τις ταχύτητες που έπιανε. Στο δυνατό φρενάρισμα από πολλά (200...) ψάρευε έντονα ο κώλος και στις στροφές έγερνε πολύ, δεν έβαζε μούρη μέσα εύκολα, ενώ και το ESP αντιδρούσε άτσαλα σε τοποθέτηση. Αυτά για το προ fl. Οδήγησα μετά από καιρό το 125άρι και ήταν σαφώς καλύτερο, αλλά ίσως οφείλεται στο ότι έπιανε μικρότερες ταχύτητες και άρα δεν ζόριζε τόσο την ανάρτηση (νομίζω ήταν το fl πάντως, οπότε αυτό κάνει διαφορά από ότι λέγεται). Το ST με τα 250 μου άρεσε πολύ (βρωμόγκαζο, άριστη ανάρτηση) όμως και είχε και φανταστικό ESP που σε άφηνε στο όριο της πρόσφυσης χωρίς να σε γονατίζει!!! Ο ήχος του προηγούμενου ST με τον 5κύλινδρο πάντως συγκρίνεται μόνο με 6κύλινδρα ιταλικά και βαυαρικά διαμάντια...
REALZEUS έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:@Realzeus
Θα ειχε τελιωμενα -ή και με λαθος πιεση- λαστιχα και ταλαιπωρημενη αναρτηση, δεν υπαρχει περιπτωση...Τρια διαφορετικα Focus οδηγησα, ουτε τα τοπικα Reviews ανεφεραν τετοιες εντυπωσεις που λεει ο Μαρκος...
Συνολικά ούτε ξέρω πόσα Focus έχω οδηγήσει.Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε ελάχιστες χιλιάδες χλμ και λάστιχα σε καλή κατάσταση (αν και απαράδεκτο μοντέλο, τα πρώτα Efficient Grip). Μάλιστα επειδή την ψιλιάστηκα, πήγα και είδα τις πιέσεις και τις χαμήλωσα. Δεν είχε σωστό έλεγχο αμαξώματος για τόση δύναμη (150άρι) και τις ταχύτητες που έπιανε. Στο δυνατό φρενάρισμα από πολλά (200...) ψάρευε έντονα ο κώλος και στις στροφές έγερνε πολύ, δεν έβαζε μούρη μέσα εύκολα, ενώ και το ESP αντιδρούσε άτσαλα σε τοποθέτηση. Αυτά για το προ fl.
"Efficient Grip"...
REALZEUS έγραψε:Οδήγησα μετά από καιρό το 125άρι και ήταν σαφώς καλύτερο, αλλά ίσως οφείλεται στο ότι έπιανε μικρότερες ταχύτητες και άρα δεν ζόριζε τόσο την ανάρτηση (νομίζω ήταν το fl πάντως, οπότε αυτό κάνει διαφορά από ότι λέγεται). Το ST με τα 250 μου άρεσε πολύ (βρωμόγκαζο, άριστη ανάρτηση) όμως και είχε και φανταστικό ESP που σε άφηνε στο όριο της πρόσφυσης χωρίς να σε γονατίζει!!! Ο ήχος του προηγούμενου ST με τον 5κύλινδρο πάντως συγκρίνεται μόνο με 6κύλινδρα ιταλικά και βαυαρικά διαμάντια...![]()
) με τις απλες (απαραδεκτες για το στυλ και δυναμη αυτοκινητου) αναρτησεις που ειχα οδηγησει ακριβως στην ιδια διαδρομη.REALZEUS έγραψε:Επειδή το συζήτησα σε ένα track day και με τον Γεωργιάδη και με τον Γαλανόπουλο, το ίδιο μου είπαν και αυτοί και συμφωνήσαμε όλοι στο ότι η Gulietta έχει πολύ καλύτερο body control. Τιμόνι σαν της 147 δεν έχει, αλλά κατά τα άλλα είναι καλύτερη-ταχύτερη, αν και πιο ουδέτερη (δεν γυρνάει κώλο σχεδόν με τίποτα).
REALZEUS έγραψε:Δεδομένων των αλλαγών στο στήσιμο που έχουν γίνει στο fl και ειδικά με την ανάρτηση ST line, πρέπει να έχει γίνει ωραίο εργαλείο το Focus 182!!!
, εθεσε οριο μηκους αμαξωματος τα 4,35μετρα...
Deleted User 1 έγραψε:Η Giulietta δε δίνει κανένα απολύτως κίνητρο απόκτησης ακόμα και στον πιο σκληροπυρηνικό αλφίστα.
Κίκιζας . έγραψε:Δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο, αφου διαβασα την λεξη κλειδι... "Efficient Grip"...
Aν σημαντικο κομματι της βολτας εγινε δε σε σαπουνε δρομους, που εσεις οι Βορειοι λετε οτι εχετε κυριως, αναμενομενα ειναι ολα αυτα που ανεφερες...
Κίκιζας . έγραψε:Αυτο ειναι σιγουρο, αλλα αργησαν καμποσα χρονια, ως συνηθως τελειοποιουν(?) εμφανιση και δινουν μπολικο γκαζι οι της Ford, αλλα προς το τελος του κυκλου ζωης των μοντελων τους συνηθως...
JBT έγραψε:Opel corsa opc
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]