Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Πας καρφί για SUV να βγάζεις και γούστα! :s_crazy

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#427836 Civic άκυρο λόγω 4.52m μήκους :lipsealed:

Το ιδανικό θα ήταν στο μήκος της 147, δηλαδή στα 4.22m. Τέτοια διάσταση έχουν:

- το Golf ---> άκυρο γιατί δεν με τρελαίνει και είναι ακριβό για να έρθει στα μέτρα μου
- το 308 ----> άκυρο γιατί δεν με ενδιαφέρει σε τέτοιο αμάξωμα 3κυλ με 1.2λτ και ο 1.6 με τους 205 ίππους είναι πανάκριβος

Το Focus είναι 4.36m μήκους. Στο όριο για το πάρκινκ μου και γενικώς για τα γούστα μου στην κατηγορία.
Ένας από τους λόγους που δεν καίγομαι για το αν το 2019-20 βγει νέο μοντέλο, είναι επειδή έχω διαβάσει πως θα μεγαλώσει κι άλλο σε διαστάσεις.
Αν ακολουθήσει η Ford την τακτική Fiesta που από τα 3.95m μεγάλωσε 9cm και έφτασε στα 4.04m, στην καλύτερη το νέο νέο Focus, όταν βγει στοιχηματίζω πως θα είναι 4.45m ή θα φλερτάρει τα 4μιση μέτρα, όπως έγινε και με το Civic. Δηλαδή και αυτό άκυρο θα έτρωγε, όπως το Honda τώρα.

Ντίμη: με τα λεφτά που σκέφτομαι, παίρνω μισή Giulia.
Ίσως κάνω υπομονή για τη νέα rwd Giulietta που θα με ενδιέφερε αρκετά. Για αυτό είπα μέχρι νεοτέρας.
Για αυτό δεν βιάζομαι άμεσα και εξετάζω όλες τις επιλογές.

Η σκέψη μου όμως είναι να παραμείνω στην κατηγορία C για πολλούς λόγους. Τιμής, κινητήρων 1.4-1.6λτ, διαστάσεις αλλά και γούστο σαν σχέδιο.
SUV παίδες δεν σκέφτομαι καθότι υπάρχει και αυτό στην οικογένεια ήδη ένα και μάλιστα 4κίνητο και για να αμμουδερές παραλίες ή χιονισμένες βουνοκορφές αγκαλιά με τη μπουμπού μου, το τσιμπάω από τον πατέρα μου.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#427839 Holy Grails της αυτοκίνησης στο παλιό και νέο φόρουμ

Starlet Gen V
Citroen ZX
Xedos 6
Mito GTA 5" ξερό όταν βγει, ο Μαρκιόνε έδωσε πλάνο 25ετίας για τα καινούρια μοντέλα της AR
Saab 9-3 αφού κλείσει η απαράδεκτη αντιπροσωπεία (και η εταιρία, μόνο προβλήματα έφερνε)
BMW 3-series Ε90/92
BMW 1-series

Δες αυτά και το ξαναβλέπουμε το θέμα σου. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο για τον εργένη και την οικογένεια, για τον κυριλέ και τον σπόρτσμαν, για το γιατρό και για τον ασθενή, για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό, για τον Συριζαίο και τον ΝΔκράτη, για τον ποδηλάτη και τον μηχανάκια, για τον γαύρο και τον βάζελο, για τον otso και τον pitt ταυτόχρονα σαν την BMW 1 στην καλή της εκδοχή.
Τελευταία επεξεργασία από funkyreverend και 24 Αύγ 2017, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#427840 Απαντάς μόνος σου Γιάννη. Focus!
Ρίξε μια ματιά στο Leon FR πάντως. Το είδα στις διακοπές σε ανθρακι και ήταν πολύ ενδιαφέρον

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#427841 Σοβαρά τώρα (και αφού είσαι τσιγκούνης και δεν παίρνεις Χ1 να γουστάρεις... :s_dunno :s_biggrin ), τέτοια εποχή δεν υπάρχει κάτι καλό να αγοράσεις. Μια χαρά είναι η 147 και την έχεις σε τέλεια κατάσταση. Δεν σου χρειάζεται αμάξι, κράτα τα λεφτά σου μήπως βγάλει όντως πισωκίνητο C segment η Alfa και πάμε παρέα για group buy!
:eat: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Σοβαρά τώρα (και αφού είσαι τσιγκούνης και δεν παίρνεις Χ1 να γουστάρεις... :s_dunno :s_biggrin ), τέτοια εποχή δεν υπάρχει κάτι καλό να αγοράσεις. Μια χαρά είναι η 147 και την έχεις σε τέλεια κατάσταση. Δεν σου χρειάζεται αμάξι, κράτα τα λεφτά σου μήπως βγάλει όντως πισωκίνητο C segment η Alfa και πάμε παρέα για group buy!
:eat: :metalo:

Το πιθανότερο καθώς ποτέ άλλοτε δεν υπήρξα τόσο λογικά σκεπτόμενος στη ζωή μου. :iconcool:

Μου λένε το αμάξι μου παλιό, αλλά μόλις που πέρασα τις 98.000 χλμ την εβδομάδα που ξεκίνησε.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#427846 Funky σου ξέφυγε το Mazda 3, εξαιρετική επιλογή με καλά πηδάλια, είχε δοθεί πολύ πόνος τα παλιά τα χρόνια.
Θα συμφωνήσω με την έκλαμψη του hifi, ναι μεν το focus σε αυτή την έκδοση είναι εντυπωσιακό από κοντά αλλά imho σε αυτά τα μοντέλα το max θα πρέπει να είναι τα 20, για ποιο λόγο εν ετει 2017 φτάνουμε σε μεγκαν, γκολφ κτλ κτλ σε αυτές τις τιμές το αγνοώ. Anyway και εγώ θα εμένα με την Alfa ως να εμφανιστεί κάτι καλό που δεν θα εμφανιστεί στη κατηγορία που ψάχνεις βέβαια γιατί το αγοραστικό κοινό δεν είναι fan του drive. Είδες τι έκανα ε?

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:Σε ένα βαθμό έχει δίκιο όμως ο GB: δεν αγοράζεις Giulietta σήμερα, έχει παλιώσει πολύ.

Πάντα προτιμούσα αυτοκίνητα στο τέλος του κύκλου τους, με λυμένες τις παιδικές ασθένειες και σε τιμή προσφοράς. Βέβαια αφού δεν του αρέσει τσάμπα συζητάμε...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#427848 Και εγώ κοίταγα για αλλαγή (σε μτχ) και τα μόνα που μου έκαναν κλικ είναι η σειρά ένα του ποπολάρου, μια 325 coupe και το A5 (και η Z3 :s_roses )
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Arrow έγραψε: imho σε αυτά τα μοντέλα το max θα πρέπει να είναι τα 20, για ποιο λόγο εν ετει 2017 φτάνουμε σε μεγκαν, γκολφ κτλ κτλ σε αυτές τις τιμές το αγνοώ.

Μήπως επειδή στην υπόλοιπη Ευρώπη τα εισοδήματα ανεβαίνουν ενώ εδώ συμβαίνει το αντίθετο;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#427852 Σε μτχ 1series μόνο 1 (ολογράφως ΕΝΑ) αμάξι υπάρχει άξιο λόγου αυτή τη στιγμή προς πώληση κι αυτό έχει κάμποσα χλμ και είναι και 3θ που δεν τους βολεύει όλους.

https://www.car.gr/10774263-bmw-118-m-pack-xenon

Στο πολυ τσακίρ κέφι και με διάθεση ΠΑΣΟΚ :inlove: θα κοίταγα και αυτή:

https://www.car.gr/10475259-bmw-125-i
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Σε μτχ 1series μόνο 1 (ολογράφως ΕΝΑ) αμάξι υπάρχει άξιο λόγου αυτή τη στιγμή προς πώληση κι αυτό έχει κάμποσα χλμ και είναι και 3θ που δεν τους βολεύει όλους.

Στο πολυ τσακίρ κέφι και με διάθεση ΠΑΣΟΚ :inlove: θα κοίταγα και αυτή:

https://www.car.gr/10475259-bmw-125-i

80.000χλμ θα κάνω σε 9 χρόνια. Καταλαβαίνεις πως ούτε με ενδιαφέρει. 23μιση χιλιάδες δε; του έφυγε ένα 10χιλιαρο έξτρα.

Το άλλο το έχω μπανίσει και είναι καλή περίπτωση αλλά επειδή δεν έχουμε ΠΑΣΟΚ και 1988, για αυτό και βρίσκεται αρκετό καιρό εκεί και θα συνεχίσει να βρίσκεται.
Αλλά χαλάλι του οι -2 πόρτες όμως.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#427856 Πάντως η νέα Άλφα, όπως κι αν τη λένε, να κοστίζει, όπως τη θέλεις, κάτω από 30-35, χλωμό το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Deleted User 1 έγραψε:Σε μτχ 1series μόνο 1 (ολογράφως ΕΝΑ) αμάξι υπάρχει άξιο λόγου αυτή τη στιγμή προς πώληση κι αυτό έχει κάμποσα χλμ και είναι και 3θ που δεν τους βολεύει όλους.

Dream spec :inlove: