giannik1977 έγραψε:Ενταξει ο ξ μαρρ το τερματισε , απο την αλλη για να επανελθουμε στα του νομου , πως μπορω εγω να προστατευτω που το οικοπεδο διπλα στο σπιτι μου εχει γινει χωρος υγιονομικης ταφης κουραδων ανεξαρτητου ρατσας κ ειδους ζωου;
Πετας δυναμιτακια απο την ταρατσα. Οχι για να το σκοτωσεις, προς Θεου. Αλλα θα τρεχει μια εβδομαδα ο σκυλος και θα το θυμαται για παντα το φιασκο.
Πως μπορω να κανω ανωνυμη καταγγελια; Το προβλημα ειναι οτι ο συγκεκριμενος "κυριος" ειναι οργανο της ταξης, και φοβαμαι οτι δεν προκειται να του πουν τιποτα λογω θεσης και θα δημιουργηθει και θεμα στη γειτονια αμα εχω κανει επωνυμη καταγγελια!
Αυτα!
Οι αμφιβολιες σου περι τσιπακιων και βιβλιαριων μπορει οντως να ειναι πραγματικοτητα, μπορει και οχι.
assassino έγραψε:Ερωτηση κρισεως! Γειτονας, εχει χρονια τωρα, σκυλο (πρωτα την μαμα, τωρα την κορη, καποια στιγμη ειχε φερει ταυτοχρονα με την κορη και ενα ακομα αλλα δεν το κρατησε) σε μια πιλοτη, δεν εχει βγαλει ποτε του σκυλι για βολτα, και εχει στο πισω μερος ενα κηπο οπου μια φορα το μηνα ερχεται συνεργειο και το καθαριζει υποτιθεται, επισης αμφιβαλλω αμα εχει βιβλιαριο υγειας στο καημενο το σκυλι, ποσο μαλλον τσιπακι και εμβολια!
Πως μπορω να κανω ανωνυμη καταγγελια; Το προβλημα ειναι οτι ο συγκεκριμενος "κυριος" ειναι οργανο της ταξης, και φοβαμαι οτι δεν προκειται να του πουν τιποτα λογω θεσης και θα δημιουργηθει και θεμα στη γειτονια αμα εχω κανει επωνυμη καταγγελια!
Αυτα!
Το σπιτι ειναι μονοκατοικια ή πολυκατοικια; Αν ειναι πολυκατοικια , απαγορευεται να εχει τον σκυλο σε κοινοχρηστο χωρο..
Οσον αφορα την καταγγελια , αν δεν θες επωνυμα (ποτε μου δεν καταλαβα γιατι οχι) παρε μια μερα στο τμημα της περιοχης σου , ζητα να μιλησεις απευθειας με τον διοικητη ή τον αναπληρωτη του αναφεροντας το θεμα κ τον λογο που δεν θες επωνυμα να το καταγγειλεις..
Οσον αφορα συνθηκες ρυπανσης , εστιες μολυνσης κ.λ.π θυμαμαι αρμοδιο ηταν ενα τμημα της Νομαρχιας το οποιο κατοπιν καταγγελιας ερχοταν κ εκανε αυτοψια , δεν ξερω αν ισχυει ακομα.
Δεν θελω επωνυμη καταγγελια, γιατι αμα μαθευτει οτι εκανα εγω την καταγγελια θα δημιουργηθει θεμα στη γειτονια, και μενω με τους γονεις μου, οι οποιοι οταν τους ειπα να κανουμε καταγγελια (με το που βγηκε ο νομος) ειπαν αστο παιδι μου που να μπλεξεις, ετσι κι αλλιως ουτε καν προστιμο δεν θα του βαλουν λογω θεσης...
Ειναι πολυκατοικια των 2 διαμερισματων συνολο, αλλα και παλι θεωρειται κοινοχρηστος χωρος η πιλοτη-γκαραζ.
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Θα φροντισω το συντομοτερο να επικοινωνησω με το τμημα της περιοχης!
Υ.Γ. αυτο που δεν κρατησε τελικα, ειχε φαει και ξυλο επειδη γαυγιζε γιατι το ειχε δεμενο σε ενα χωρο 1x2, αλλα δεν ημουν εκει να κανω αμεσως καταγγελια, και το εμαθα 3 μερες μετα...
Y.V έγραψε:α) Δεν ζητάει ο νόμος φίμωτρο!
.
ο νομος προβλεπει η βολτα να γινεται με λουρι, υποχρεωτικα.
εχω 2 ελληνικα πομενικα (αγορι-κοριτσι) εκπαιδευμενα σε κοινωνικη συμπεριφορα απο φιλο επαγκελματια εκπαιδευτη σκυλων του στρατο...(ναι υπαρχει τετοια ειδικοτητα) και μου τα εξηγει ολα.
ο μεγαλος 5 ετων ειναι τσιπαρισμενοσ με βιβλιαριο υγειασ κομπλε, ενω η μικρη 6 μηνων με βιβλιαριο μονο, κομπλε. Θα τσιπαριστει οταν την παω σε 2-3 μηνεσ για στειρωση (μετα την πρωτη περιοδο ειπε ο γιατροσ).
θελω να μοιραστω τισ φωτο τους μαζι σας αλλα το ψαχνω πως γινεται to upload.
τα σκυλακια μου...
ELTASSOS έγραψε:http://www.share.pho.to/7zmN3
τα σκυλακια μου...
πανεμορφα!
ποσων ετων ειναι;
εμενα ενας γατος μου ,ο πιο ομορφος βασικα δινει μαχη αλλα δεν το βλεπω...
3,5 ετων γατος...
αυριο μεθαυριο....
Οταν φυγει θα ανεβασω μια φωτο τιμης ενεκεν.
3,5 ετων ειναι πολυ λιγο για γατι να εχει προβληματα. Τι εγινε, τσακωθηκε και τον εσκισαν, η τροχαιο?
ειναι και 7ψυχα, ελπιζω να παρει τα επανω του.
ELTASSOS έγραψε:O μςγαλος ο παρδαλος ειναι 5 ετων και η μικρη η ασπρη 4 μηνων οταν τραβηχτηκε η φωτο πριν 2 μηνες.
3,5 ετων ειναι πολυ λιγο για γατι να εχει προβληματα. Τι εγινε, τσακωθηκε και τον εσκισαν, η τροχαιο?
ειναι και 7ψυχα, ελπιζω να παρει τα επανω του.
μια χαρα ειναι τα σκυλακια σου και ομορφα μεταξυ τους πως τα πανε;
τον επιασε κατι δεν μπορουσε να φαει ηρθε ο doc και μας ειπε cancer αλλα τον εσκισε μιλαμε σε 1 μηνα παραμορφωθηκε.
Πριν λιγο με πληροφορησαν οτι
ουτε φωτο του δεν εχω ορεξη να βαλω.